8 Ocak 2012 Pazar

Samsung HM1500 Kablolu Bluetooth Kulaklık

Uzun bir aradan sonra merhaba! 

Biliyorum bir süredir yazamıyorum, aslında gönlümden çok daha sık yazmak geçiyor ama olmuyor işte, bazen anca fırsat oluyor. Bu hafta sizlere Samsung HM1500 kablolu klipsli bluetooth kulaklığı tanıtacağım. Hemen "Ulen madem bluetooth kulaklık aldın, neden kablolu aldın?" dediğinizi duyar gibiyim. :) Ama bu da bir ihtiyaçtan ve şirketlerin bunu fark edip ürün çıkarmasından kaynaklanıyor.  Ayrıntısına ileride gireceğim.


Artık önceki yazılardan malumunuz olduğu üzere yeterince kullanmadığım ürünleri yazmıyorum ben. Yaklaşık 10 günlük kullanımla artısını eksisini belirlemiş durumdayım. Ürün yukarıdaki şekilde geliyor. Şık bir kutusu var. İçinden kulaklık, şarj aleti, kullanım kılavuzu ve kulakiçi kulaklık olduğundan değişik ebatlardaki lastik parçalar çıkıyor. Kullanma kılavuzu oldukça yeterli. Ürünün en güzel taraflarından bir tanesi aynı anda 2 telefonla birden eşleştirebilmeniz. Yani bir şirket bir de kendi hattı olanlar veya genel olarak iki hat kullananlar için biçilmiş kaftan.


İşte ben de yukarıda gördüğünüz gibi hem N900 hem de şirket hattımı taktığım emektar Samsung U600'üm ile aynı anda eşleştirdim kulaklığımı. Kulaklığın bir güzel tarafı da çağrı geldiğinde titriyor olması. Böylece diğer telefonlarınız sessizde veya bol bir cepte titreşimde bile olsa, çağrıları kaçırmıyorsunuz. İsterseniz bu özelliği devre dışı bırakabilirsiniz. Devre dışı bırakmak için arama düğmesine ve ses azaltma düğmesine aynı anda uzun basın. 

Kulaklığı iki telefonla eşleştirmek için:

-(Kullanım kılavuzunda biraz daha farklı anlatıyor ama bence böylesi daha kolay ve garantili)Birinci telefonun bluetooth'unu açın ve bulunabilir hale getirin. Kulaklığın açma tuşundan onun da bluetooth'unu açın. Telefonunuzu görüp bağlanmak isteyecektir. İlk sefere mahsus şifre sorabilir, sormayadabilir ama sorarsa "0000" şifresini girin. Şimdi birinci telefonumuzla kulaklığımızı eşleştirdik. İkisinin de bluetoothunu kapatın. Sonra aynı işlemi ikinci telefon için yapın ve iki telefonun bluetoothu açıkken kulaklığınkini bir kere kapatıp açın. Şimdi sırayla iki telefonunuza da bağlanmak isteyecek, ikisini de kabul ettiniz mi, en kısa yoldan iki telefonu da bağlamış olursunuz. Eğer ilk açtığınızda telefonunuzu görmezse, konuşma tuşuna bir kere basın ki arasın. ;)


Kulaklığın bir yanında ses açma kapama tuşları, diğer yanında açma kapama tuşu, üstünde ise kırmızı çizgi şeklindeki cevap verme/kapama tuşu bulunmakta. Kulaklığınızın arama yapma, reddetme, sesle arama yapmak, görüşme esnasında mikrofonu kapatma, gelen ikinci aramayı cevaplama gibi özellikleri var şimdi gelin bunları nasıl yapacağınızı anlatalım.

-Arama yapmak için kırmızı tuşa bir kere basın, son aranan numarayı arayacaktır. İkinci telefonun son numarasını aramak için arama tuşuna iki kere basın.

-Görüşme yaparken aramayı bitirmek için yine aynı tuşa basın.

-Aramayı reddetmek için çağrı gelirken aynı tuşa uzun basın.

-Sesle arama yapmak için arama tuşuna uzun basın ve aramak istediğiniz kişinin adını söyleyin.

-Görüşme sırasında mikrofonu kapatmak için ses açma ve azaltma tuşuna uzun basın. Tekrar mikrofonu açmak için yine aynı tuşlardan birisine uzun basın.

-Geçerli aramayı beklemeye almak için konuşma düğmesine uzun basın.

-İkinci bir aramayı cevaplamak için arama bekletme sesini duyduğunuzda ilk aramayı bitirip ikinci yanıtlamak için arama tuşuna kısa basın. İlk aramayı beklemede bırakıp ikinci aramayı cevaplamak için arama düğmesine uzun basın. Aynı anda iki telefon bağlıysa, tek hattan gelen iki çağrıya cevap veremezsiniz.

-Geçerli arama ile bekletilen arama arasında geçiş yapmak için arama tuşuna uzun basın.

Sanıyorum bu kadar özellik yeter de artar bile. Ben hepsini anlattım, kullanıp kullanmamak size kalmış:)


Kulaklığımız üst tarafındaki kapağın açılması ortaya çıkan kısımdan şarj oluyor. Kulaklığın şarjı oldukça uzun süre gidiyor. Bluetooth 2.1 olan kulaklığın kağıt üstündeki kullanım değerleri ise 6 saat konuşma ve 250 saat bekleme olarak verilmiş. Samsung yazısıyla arama tuşu arasındaki ufak lamba mavi yanıp sönüyorsa şarjınız %80-100 arası, eflatun yanıp sönüyorsa %20-80 arası, kırmızı yanıp sönüyorsa %20'den az demektir. Zaten uyarı veriyor ama görüşme esnasında şarjınız biterse otomatik olarak çağrıyı telefon hoparlörüne atıyor.

Gelelim benim değerlendirmeme. Ben kulaklığı 49 liraya Hepsiburada.com'dan aldım. Neden kablolu bir bluetooth kulaklık seçtiğime gelecek olursak; Robocop gibi sürekli kulağımda kulaklıkla takılmaktan hoşlanmıyorum. Kablolu kulaklar da sağa sola dolanmaya, takılmaya oldukça meyilli olduklarından gün içi koşturmacalarda yeterince kullanışlı değiller. Benim gibi gün için bolca trafikte oluyorsanız zaten bir kulaklık almanız şart. İşte bu ihtiyaçların hepsini birleştirince ortaya, bluetooth ama kısa kablosu ve klipsi sayesinde istemediğiniz zamanlarda gömleğiniz cebinde takılı durabilecek, istediğinizde hemen kulaklığı takabileceğiniz bir model olarak Samsung HM1500 çıkıyor. Kulaklığın bir tane olumsuz özelliği var. O da özellikle üzerinde ceket varsa gömlek cebinizde takılı kulaklığın kırmızı tuşunun siz farkında olmadan son numarayı çok kolay arayabiliyor olması. Onun dışında 10 numara 5 yıldız diyorum:)

168 yorum:

  1. Umut bey elinize sağlık anlatım için. Benim bir sorunum var, dediklerinizi de yapmama rağmen 2 telefon tanıtamadım. Biraz daha detaylı anlatabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Çoklu nokta özelliğiniz kapalı olabilir. Açmak için ilk telefonu tanıttıktan sonra mavi ışık sabit yanana kadar konuşma tuşuna uzun basın. Sonra ses açma tuşuna uzun basın. İkinci telefonunuzun bluetooth'unu açın ve kulaklığı aratarak eşleştirin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kardeşim eşleşmeyi sayende hallettim çok teşekkürler

      Sil
    2. Merhaba,
      Söylediğinizi de, kullanma klavuzunda yazanı da yapmama rağmen tek telefon ile eşleştirebiliyorum.
      Motorola Atrix Android 2.3.4+Samsung bt7510 Android 2.3.6 telefonlara sahibim.
      Yardımcı olabilir misiniz.
      Yanımda ki arkadaşta da samsung note iki ve samsung bt7510 olmasına rağmen o da yapamadı.

      Sil
    3. Sinan bey, yukarıda anlattığım çoklu nokta özelliğini açmayı deneyin. Tahminimce kapalı.

      Sil
    4. Tekrar merhaba,
      İki telefondanda eşleştirmeyi kaldırdım.
      1.telefondan arama tuşuna basılı tutup mavi ışık yanında cihaz aratarak eşleştirip bağlantı yaptım.
      2.telefonda ise 1.telefona bağlı iken arama tuşuna basılı tuttum mavi ışık yanında ses artırma tuşuna basılı tutarak cihazı arattırdım ve bağlandım.
      ama 1.cihaza telefon menüsünden bağlan dediğimde bağlantı kuramıyor. ancak telefonların bir tanesinin bağlantısını kesince diğeri bağlanıyor ben bir türlü anlamadım sorunun ne olduğunu...
      bu arada hm1100 aldım onu yaptım. iki telefonu da görüyor.

      Sil
    5. Çözdüm. :)
      Daha önce çalıştıysanız. iki telefondan da eşleştirmeyi kaldırın.

      1.telefon için.
      kırmızı düğmeye basılı tutun mavi ışık sürekli yanmaya başlayınca bırakıp 1.telefondan cihazı arattırıp bağlanın, başarı ile bağlandı.

      2.cihaza geçin kulaklığın kırmızı düğmesine basılı tutun mavi ışık yanınca bırakıp ses artırma tuşuna basın ve 2.telefondan kulaklığa bağlanın, başarı ile bağlandı.

      Sonra 1.cihazdan (ilk bağlandığınız)(kulaklıkta bir şey yapmadan) kulaklığa bağlanın işte bu kadar. :)

      Sil
    6. Abi benim telefon kulaklıkla eşleşiyor ama şarkı açtığımda kulaklıktan değil telefondan geliyor..ne yapmam lazım??

      Sil
    7. Müzik dinleme özelliği HM1500 de yok HM3000 de var.

      Sil
    8. BTmono uygulamasını indir. Ordan dinleyebilirsin.

      Sil
  3. Sayenizde çözdüm teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Rica ederim, iyi günlerde kullanın. :)

    YanıtlaSil
  5. Selam arkadaşım,

    Bende bu kulaklığı kullanıyorum, fakat kulaklığın üzerindeki yanıp sönen ışık sürekli mavi renkte yanı sönüyor,

    Şarj durumuna göre eflatun veya kırmızı yanıp söndüğü hiç olmadı.Promlemmi var acaba?

    YanıtlaSil
  6. Kırmızı zaten bitti bitecek durumdayken yanıyor. Ben de eflatuna pek denk gelmiyorum ya erken şarj ediyorum ya da genelde maviden kırmızıya geçiyor sanırım :)

    YanıtlaSil
  7. telefondan yada bilgisayardan müzik dinleniyormu . acil cevap bekliyorum. lütfen yardımcı olun...

    YanıtlaSil
  8. Özgür selam,
    Ben müzik dinlenmiyor diye biliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bluetooth adaptörü takın cihazı eşleştirmek için arama tuşuna bas bilgisayar ekranında kod isteyecek 0000 dört sıfır yap eşleşti. Hoporlör sağ altta sağ tuş kayıt aygıtları kayıttan yürüt aygıtı orda sağ tuş sına yap varsayılan iletişim aygıtı yap bu kadar

      Sil
    2. biraz daha açık lütfen?

      Sil
  9. Kulaklığı iki telefona bağlarken iki kere düşünün, oldukça fazla kez hatayla başkasını arıyor. 1.Telefondan konuşurken görüşmeyi bitirmek için bastığınızda 2. telefondan başkasını aramak gibi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Samsung Note ile kullanıyorum. İlk zamanlar ben de yanlışlıkla arama yapmaktan muzdariptim. Telefonumun internet araması özelliğini aktif ettim ve her aramada tercihimi sormasını istedim. Şimdi bir yeri aramak istediğimde telefon araması veya interner araması seçeneklerinden birini tercih etmem isteniyor. seçim yapmadan arayamıyorum. Artık yanlışlıkla kaç defa basarsam basayım arama yapılmıyor.

      Sil
    2. Harika bir çözüm bence internet aramasıni aktif yapmak.

      Sil
  10. Valla ben aldım alalı 2 telefonla kullanıyorum ve çok memnunum. Konuşmayı bitirmek için yanlışlıkla 2 kez basıyor olabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  11. Benim genelde kravatımda takılı oluyor, arabaya in-bin, ofiste çekmeceden birşeyler al vs derken sürekli istem dışı arama yapıyor. Tam tel kapanırken sizden önce karşı taraf basarsa direkt 2. telden arama yapıyor.

    YanıtlaSil
  12. gerçekten iyi bir anlatım.teşekkür.bende aldım sayende çözdüm.

    YanıtlaSil
  13. @Kenan
    Teşekkür ederim :) Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
  14. Umut Bey,
    Analtımlarınız için teşekkürler. Bir katkı da ben yapayım. Tek tuşun kontrol dışı kullanılmasını önlemek için kredi kartından ince bir maşa şeklinde parça hazırlayarak o tuşu arasına alacak şekilde yapıştırırsanız sorunu mekanik olarak çözmüş oluyoruz. Selamlar
    Turkuaz

    YanıtlaSil
  15. @Turkuaz

    Katkı için teşekkür ederim. Eğer bu uygulamanın bir fotoğrafını eklerseniz çok faydalı olacaktır. ;)

    YanıtlaSil
  16. Bana da çok mantıklı geldi bu. Telefonların şeffaf ekran koruyucuları belli olmayacak şekilde uygulanır. Ben bu şekilde yapacağım fakat bu kısmın kalıbını nasıl çıkarıp keseceğimi bilmiyorum

    YanıtlaSil
  17. kardeş emeğinize sağlık güzel anlatmışınız...bende aldım sorun yoktu. fakat şimdi arama yaptığım zaman arama sesini duymuyorum yani karşıdaki kişi açtıktan sonra tekrar kulaklığın düğmesine basınca ses geliyor...karşıdaki kişi arıyor ben açıyorum ses direk tee geliyor tekrar kulaklığa basarsam ancak ses alıyorum ..yani direk kulaklığa ses gelmesi için ne yapmalı..tekrar teşekkürlermi sunar..iyi günler dilerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de aynı sorun var kardeş, çözdüysen nasıl çözdüğünü anlatabilir misin?

      Sil
  18. Ben henüz bir telefona bile bağlayamadım. Cihazlar birbirlerinin bluetooth larını görmüyorlar. Yardımcı olabilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. büşra hnm kendi telinizin bluethootunu açın.kulaklığıda açın ve bas konuş düğmesine uzun basın...mutlaka telefondan bulacaktır...

      Sil
    2. umarım yardımcı olmuşumdur....??

      Sil
  19. slm arkadaşlar 5800 kullanıyorum bu bueltooth kulaklığı aldım sesim karşı tarafa gitmiyor. karşı tarafın sesini duya biliyorum ama yardım edin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya kardeş ben senin dediklerini de yaptım ama hala hiç bir şekilde düzelmedi karşı tarafa sesim gitmiyor.nasıl çözecem bilemiyorum

      Sil
    2. "-Görüşme sırasında mikrofonu kapatmak için ses açma ve azaltma tuşuna uzun basın. Tekrar mikrofonu açmak için yine aynı tuşlardan birisine uzun basın."

      Buradaki şekilde mikrofonu kapatmış olmayasınız?

      Sil
  20. Donanımsal bir sorun olabilir, aldığınız yerle temasa geçiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 5800 in ince bir ayarımı var ki başka kulaklıklarla ( bluetooth yani ) sesim karşıya git miyor

      Sil
  21. bende karşıdaki kişinin sesi geliyor ancak benim sesim gitmiyor neden olabilir yardımcı olabilir misiniz acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "-Görüşme sırasında mikrofonu kapatmak için ses açma ve azaltma tuşuna uzun basın. Tekrar mikrofonu açmak için yine aynı tuşlardan birisine uzun basın."

      Mikrofonunuz kurcalarken kapalı kalmış olmasın?

      Sil
  22. Kardeşim bende aynı cihazı kullanıyorum alet cidden başarılı, bilmediğim özelliklerini de senden öğrenmiş oldum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emre'cim çok başarılı bir kulaklık, istemeden arama yapma durumunu da kulaklığın klipsini sağ yakama, kablolu kısmını da kafamın arkasından geçirip sol yakama asarak çözdüm, bu sayede gerekmedikçe tuşa basılmıyor:)

      Sil
  23. 30 Mart ta yorum yapan Adsız isimli arkadaştaki problemi bende yaşadım, acaba 5800 için farklı bir ayar mı var ki ikinci defa basmadan konuşma kulaklığa aktarılmıyor? Aramayı kulaklık üzerindeki tuşa basarak yapıyorum fakat arama sesi telefondan geliyor kulaklığa aktarmak için karşı taraf açınca tekrar arama tuşuna basmam gerekiyor. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendi sorunuma çözüm buldum, belki aynı sorunu yaşayanlar vardır diye anlatayım:
      Öncelikle eşleşmiş bluetooth aygıtı olan "HM1500"'ü kaldırdım, sonra kulaklığı açıp üzerindeki kırmızı tuşa mavi ışık sürekli yanana kadar uzun bastım, yani cihazı eşleştirme moduna aldım(Sanırım bu aşamayı çok düzgün yapmadığım için cihazım bluetooth aygıtı olarak kullanılabilirken kulaklık olarak düzgün çalışmıyordu). Bu şekilde sorunum çözüldü, inşallah yardımcı olabilirim bu sorunu yaşayanlara:)

      Sil
    2. Yardım için teşekkürler Yasin Bey :)

      Sil
    3. Rica ederim, umarım ihtiyacı olanlara yardımcı olabilmişimdir.

      Sil
    4. yasin .merhaba 30 martta yorum yapan bendim....şimdi senn yorumunu okuyunca bende aynısını yaptım ve sorun çözüldü..tşkr ederim...evet hm1500 kalldırıp tekrr kurmak lazım...ama gerçekten başarılı ve güzel cihaz tavsiye ederim selamlar.

      Sil
    5. Merhabalar aynı sorunu bende yaşıyorum şuan. gelen aramalarda cevaplama tuşuna 2 kez basmam gerekiyor. Giden aramalarda da arama yaptıktan sonra tekrar 1 kez tuşa basmam gerekiyor karşı tarafı duyabilmek için. 5800 ile kullanıyorum kulaklığı. Acaba çözümü adım adım anlatmanız mümkün müdür? HM1500 ü kaldırma işlemi sadece eşleşmiş cihazlardan silmek mi ? o kısmı tam anlayamadım. Teşekkürler...

      Sil
  24. merhaba gelen seste hiç sıkıntı yokken benim sesimin karşıya kötü gittiği karşı taraf anlayamadığından mecburen kulaklığı kapatıp telefonla konuşuyorum yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kardeş kulaklığı boynundan dolama..yani ses giden hoparlör tıkanıyor.olabilir.bende ilk zamanlar öyle yapıyodum aynı sorun oluyordu.....

      Sil
  25. umut beyin ellerine sağlık çok güzel hazırlamış...ikinci telefonu bağlamak için yukarıda ki yolu denedim ama beceremedim ve başka bir yol bularak ancak böyle bağlayabildim 2 telefonumuda kulaklığa. umut bey affınıza sığınarak, yardımcı olmak amacı ile, bu yolu buraya yazıyorum: ''Çoklu nokta özelliğiniz kapalı olabilir. Açmak için ilk telefonu tanıttıktan sonra mavi ışık sabit yanana kadar konuşma tuşuna uzun basın. Sonra ses açma tuşuna uzun basın. İkinci telefonunuzun bluetooth'unu açın ve kulaklığı aratarak eşleştirin''

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok bilakis memnun oluyorum, sonuçta burada amaç okuyanın dağarcığına ufak da olsa birşeyler katmak, derdi varsa çare olmak;) Elinize sağlık!

      Sil
    2. 2, telefonu bağlayınca ilk telefon devreden çıkıyor yardımcı olabilirmisiniz

      Sil
  26. selamlar bu kulaklığın titreşim modu nasıl aktif hale geliyor acaba bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim..teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konuşma düğmesine ve sesi açma düğmesine aynı anda uzun basın. Kapatmak içinse konuşma düğmesine ve sesi azaltma tuşuna aynı anda uzun basın.

      Sil
    2. Arkadaşlar, değerli paylaşımınız için çok teşekkürler. Ben çok faydalandım bu paylaşımdan. Yalnız bu titreşim sorununu çözemedim nedense. Konuşma düğmesine (arama-cevaplama düğmesini kastediyorsunuz sanırım) ve ses açma düğmesine aynı anda uzun basıyorum ama sonuç değişmiyor, titreşim çalışmıyor. Sıfır aldım ve önceden çalışıyordu. Neden böyle oldu ve nasıl çözülecek bilemiyorum. Başka yolu var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.

      Sil
    3. Merhaba,
      Önce arama düğmesini basılı tutun 2-3 sn. sonra ses açma tuşuna basın.

      Sil
  27. merhabalar,
    sesli arama yapmak için lulaklığın kırmızı tuşuna uzun basmama rağmen komut verdiğimde olmuyor ama uzun basınca bip sesini duyuyorum.telefonum samsung galaxy.
    cevaplarsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  28. Umut bey merhaba.ben cihazi gayet iyi kullanirken birden telefonlarimdan birinde halen sorunsuz calisirken, digerinde acma kapama reddetme vs. yapabiliyorum fakat sesi alamiyorum.yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

    YanıtlaSil
  29. Bu ses gitmemesi/ses alamama sorunu çok sık dile getiriliyor. Ben kullandığım Samsung U600'ümü Galaxy W ile değiştirdim, sorunsuz kullanımım devam ediyor. Bu konuyla ilgili yetkili Samsung kaynaklarından bilgi isteyiniz, ben nedeni bilemiyorum. :(

    YanıtlaSil
  30. Merhaba müzik mp3 dinlenebiliyor cihazla. Tek yapmanız gereken yazılım kurmak telefonunuza. Programın adı: BTHeadSet andorid için.

    YanıtlaSil
  31. titreşim sorununu bende çözemedim. Daha onceden titresim calisiyordu. Konuşma düğmesine ve ses açma düğmesine aynı anda uzun basıyorum ama bir degisiklik olmuyor.

    YanıtlaSil
  32. Samsung HM1500 Bluetooth Headset
    Kullanım Kılavuzu

    belki ihtiyac duyan olur.

    http ://turbobit.net/f5chrtt05gwc.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında kutudan çıkıyor Türkçe kılavuz ama bu yazıya bu kadar yorum gelmesine bakarsak çıkmayanlar da oluyor demek ki...Paylaşım için teşekkürler ;)

      Sil
  33. Bloğunuzda ki makalelerin takipçisi olduk, değerli yorumlarınızı bizimle paylaşmanızdan ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz.

    Başarılarınızın devamını dileriz. tül perde olarak paylaşımlarınızın devamını dileriz.

    YanıtlaSil
  34. BEN ŞÖYLE ÇÖZDÜM İKİ TELEFONUNUZU BİRBİRİNE EŞLEŞTİRİRİN SONRA BLUETOOTH KULAKLIĞI TELEFONLARLA YUKARDAKİ ANLATILAN YÖNTEMLE EŞLEŞTİRİN. VE HAZIR ARTIK İKİ TELEFONU DA 1 KULAKLIKLA KULLANABİLİRSİNİZ.

    YanıtlaSil
  35. Siteden yükleme yapamadım kullanım kılavuzunu. Benim sorum kulaklık üzerindeki tuşa yeniden arama dışında bir komut atanabiliyor mu? mesela bir uygulama çalıştırmak gibi.

    YanıtlaSil
  36. admin nokia c7 kullanıcısıyım fakat bir türlü eşleşmiyor sorun nedir acaba şimdiden tşk ediyorum

    YanıtlaSil
  37. benim sesim karsiya gidiyorama karsidaki kisinin sesi bana gelmiyor...Birde HM1500 bluetooth kulakligim var.BtHeatSet programini indirdim..Programi aciyorum sonra muzik aciyorum ama muzigin sesi telefondan geliyor.kulakliktan gepmesi icin daha fazla ne yapabilirim acil cevap bekliyorum..Simdiden tesekkur ederim.Benim kulaklikta mi sorun var acaba ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müzik dinlemek için kullanamazsınız ne yazık ki..

      Sil
    2. cevabım mailine flan geliyordur dıye yazıyorum kullanabiliyorsun btheatset ile programı aç ve aktif hale getir kapalıyı açık yap ve on off u a on yap. ama pek kaliteli değil müzik. hatta hiç değil. eski bir radyodan dinliyorsun gibi.

      Sil
  38. bendede var ama ne işe yaradoğını hala daha çözemedimm . Nsıl kullanılır bu şey ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl kullanıldığını ayrıntılı olarak anlattım işte :)

      Sil
  39. Emek harcayıp sade ve anlaşılır bir dille yazdığınız bu yazı için hem tebriklerimi hem de teşekkürlerimi sunuyorum. Allah razı olsun...

    YanıtlaSil
  40. 1. Konuşma düğmesi;
    a. Eşleştirmek için uzun basın.
    b. Arama yapmak için basın.
    c. Gelen aramayı cevaplamak için basın.
    d. Aramayı bitirmek için basın.
    e. Gelen arama sırasında uzun basarsan arama ret edilir.

    2. Sesi açma-azaltma düğmesi;
    a. Ses seviyesini ayarlamak için,
    b. Kalan pil ömrünü görmek için aynı anada ikisine uzun basın.
    c. Mikrofonu açmak ve kapatmak için uzun basın.

    3. Pil seviyesini görme; Aynı anda sesi azaltma ve açma düğmesine uzun basın. Mavi dolu, eflatun %20- %80 arası dolu, kırmızı %20 altında.

    4. Titreşim modu; Konuşma düğmesine ve sesi açma düğmesine uzun basın. Titreşimi iptal etmek için konuşma düğmesin ve sesi azaltma düğmesine aynı azda uzun basın.

    5. Eşleştirme; konuşma düğmesine mavi ışık yanık kalana kadar basın. Telefon Bluetooth etkinleştirin, aratın. PIN isterse 0000 dır.

    6. Arama yapma; En son bağlantı kurulan telefon numarasını tekrar aramak için konuşma düğmesine basın.

    7. Mikrofonu kapatma; Konuştuğunuz kişinin sizi duymaması için mikrofonu kapatmak üzere sesi açma veya kapama düğmesine uzun basın. Kulaklık düzenli aralıklar ile bipler. Mikrofonu açmak için birine uzun basın.

    8. Telefonda kulaklığa aktarma; Bir aramayı telefondan kulaklığa aktarmak için konuşma düğmesine basın.

    9. Bekletme; Geçerli aramayı beklemeye almak için konuşma düğmesine uzun basın.

    necmi yılmaz.isar otogaz.sakarya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Necmi Bey güzel özetlemişsiniz, paylaşımınız için teşekkür ederim.

      Sil
  41. umut bey teşekkürler anlatımınız için son numarayı aramaması için hızlı arama olarak 555 3334455 gibi saçma bi numara belirledim 9 nolu tuşa :) artık refleks oldu 9 tuşuna uzun basıp kapatıyorum.

    YanıtlaSil
  42. Bendeki sorun özetle şöyle. Ben arama yaptığım zaman hiçbir sorun olmazken dışarıdan biri beni aradığında telefon 5-10 saniye sonra kendiliğinden kapanıp açılıyor (tamamen kapanmıyor ama açılıştaki ön yüklemeleri yapıyor). Buna sebep olan HM1500 kulaklık ve telefonum Samsung Galaxy Ace 5830i.
    Buna benzer sorun yaşayan kimse var mı?

    YanıtlaSil
  43. Merhaba,
    Bu kulaklıktan dün media markt'ta gördüm. Fiyatı 69,90TL idi ama fiyatını umursamadan almayı düşündüm. 5800 ve 6300 ile işleştirdim çalıştı. Daha sonra ipad ve 6300 ile eşleştirdim ve yine problem olmadı. Şu anda da problemsiz kullanıyorum. Fakat konuşma sırasında konuştuğum kişi şikayet ediyor "etraftaki sesler çok rahatsız edici" şeklinde. Farklı bir telefondan kendimi arayarak test ettiğimde dışarıdaki sesleri ciddi derecede aldığını farkettim. Yukarıdaki yorumlara baktığımda herkes gayet memnun. 1-2 kişi dışında bu problemi yaşayan yok sanırım. Benim cihazda mı bir problem var yoksa hepsi mi böyle anlamış değilim. Bu konudaki görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  44. ben sony experia s kullanıcısıyım. samsung bluetooth aldım müzik dinleyebilrimiyim kulaklıktan
    yardımcı oluesanız seviniirm. teşekkürler

    YanıtlaSil
  45. Merhaba arkadaşlar yorumları okudum ama benim sorunum çok farklı :D ben bu kulaklığı takmayı beceeremedim sanırım. Kulağımda durmuyor ne yaptıysam olmadı :D Varsa bir taktiği paylaşırsanız sevinirim :)

    YanıtlaSil
  46. Merhaba,

    İnceleme için teşekkürler. Acaba arayanın adını okuyan uygulamalar ile kullanıldığında ses aktarımı sağlanabiliyor mu ? (Enhanced SMS & Caller ID Tr gibi)

    Cevaplarsanız memnun olurum.

    Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, soru çok güzel bir soru, hatta bence burada sorulmuş en iyi soru :) Ben denemedim, deneyen varsa cevabını paylaşırsa çok mutlu oluruz :)

      Sil
  47. öncelikle herkese selamlar bendede bu kulaklıktan var e250 e tanıtmaya çalışıyorum pin istiyor "0000" olarak giriyorum ancak kabul etmiyor yardımcı olursanız sevinirim :)

    YanıtlaSil
  48. Arkadaşlar selam ben telefonuma rahatca bağlayabildim kitapcık güzel anlatıyor, burada da cok güzel özetlenmiş :) Benim merak ettiğim soru şu:

    Yolda yürürken telefon cantamda oluyor, titreşimi acıyorum fakat arandığımda sadece titreşim ve kulaklıktan kesik bip sesi geliyor direk telefonun melodisi kulaklıktan gelmesi için bir şey yapılıyor mu ?

    YanıtlaSil
  49. İyi günler benim sorunum şu: samsung 5603 kullanıyorum kulaklık ile telefonu eşleştiriyorum herhangi bir sorun yok fakat 1-2 aramadan sonra kulaklık çalışmıyor. Işığı yanıyor faka gelen çeğrıyı iletmiyor sadece kulaklık açık ne arama yapıyor nede arandığını gösterir titreşim alette tık yok. kulaklığı tekrar açıp kapamam gerekiyor bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kulaklığınızda donanımsal bir arıza olabilir, servise götürün derim.

      Sil
  50. merhaba, yaklaşık 1 yıldır kullandığım kulaklığım dan çok memnundum. fakat dün telefonla konuşurken biranda sesim karşı tarafa gitmedi. ses açma tuşuna uzun bassamda mikrofondan ses hiç gitmiyor. biranda ne oldu anlamış değilim. ilk aldığım zaman bikere mikrofon kısmı masaın köşesine çarpmış ve üzerinde belli belirsiz kılcal bi çatlak oluşmuştu ama sonrasında 1 sene kullandım. sizce servise göndersem garanti kapsamında tamir edilir mi; yada uygun bir ücret karşılığında onarım yaparlar mı?

    YanıtlaSil
  51. merhaba
    ben de hm1500 kulaklık kullanıyorum ama Galaxy S3 le eşleştiremiyorum.. yardımcı olursanız sevinirim..

    YanıtlaSil
  52. Samsung un kulaklığı fakat nokia ile bağlandığı zaman bt kulaklıktan her ses(müzik, video hatta tuş kilidi sesi) geliyor ama ve ne yazıkki samsung s advance'te sadece telefon görüşmelerinde aktif olmuyor... Bu ne SAÇMALIKTIR anlamadım......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen hocam. 2 yila yakin N8 ile o şekilde kullandim. Şuan gmd ile nasil müzik dinlerin diye cirpiniyorum. Bu arada navigasyon sesleri de geliyor Nokia da.

      Sil
  53. merhabalar. Benim cihaz açmaya çalıştığım zaman uyarı ledi kırmız renkte yanıp sönüyor. doğal olarak şarj a takıyorum ve sabit kırmızı renkte yanıyor. 1 gün dahi şarjda tutsam çıkarıp tekrar açmaya çalıştığım an kırmızı led tekrar yanıp sönüyor. Problemi gidermek için nasıl bir yol izleyebilirim? Teşekkürler

    YanıtlaSil
  54. Son 4 soru hakkında fikrim yok ne yazık ki...

    YanıtlaSil
  55. Merhaba benim sorum şu: btheadset programı ile mp3 dinleyebiliyorum ama video izlerken malesef işe yaramıyor. Başka bir çözümü varmıdır acaba kulaklıktan video sesi duymak için...

    YanıtlaSil
  56. Merhaba, kulaklığı şarja taktığımda bir tepki vermiyor yani şarj olup olmadığını nereden anlayabilirim?

    YanıtlaSil
  57. Merhabalar,

    Öncelikle bu yararlı blog için çok teşekkürler.

    HM1500'ümü telefonum ile yaklaşık 1 yıldır sorunsuz şekilde kullanmaktayım. Ek olarak bilgisayar üzerinden yaptığım skype görüşmelerinde de bu kulaklığı kullanmak istiyorum. Ancak bir türlü hm1500'ü bilgisayara bluetooth aygıt olarak tanıtamadım. (Daha doğrusu tanıttım; ama missing driver hatası veriyor)

    Bu problemi başka yaşayan ve çözen oldu mu acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hm1100e göre söylersek, bluetooth'u etkin ve görünür yaptığımızda laptopu algıladı. fakat görüşme olur mu, sanmam. zira ses özelliği olmadığı içindir belki. diğer modeller için bir şey diyemem. belki ses özelliklilerde oluyordur..

      Sil
  58. arkadaşlar şu hm1500 ü tele tanıtıyorum. tel model smsng5603. dün çağrılar kulaklığa geliyordu.bugun tel ekranı karardığında arama yapamıyorum. gelen aramalarda kulaklığa gelmiyo. ne yapmam lazım biri bana yardımcı olabilir mi?

    YanıtlaSil
  59. ben ise hm1100'ü etkinleştirdiğimde telefonun sesini kesememekten şikayetçiyim. bu konuda bilginiz varsa paylaşır mısınız?

    YanıtlaSil
  60. sayende klaklıgı kullanmaya başladım şıfre sorup duruyordu emegıne teşekkürler

    YanıtlaSil
  61. sevgili Umut kardeşim tüm açıklamaların ve emeğin için minnettarım,senin gibi araştırmacı genç kardeşlerimiz varken bizim gibi ellisini devirmiş ihtiyarların sırtı yere gelmez, çok yaşa emi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Metin Bey teşekkür ederim işinizi gördüyse ne ala.

      Sil
  62. geçen pazar hm1500 aldım. iphone 5 ve nokia e5 kullanıyorum. ikisinde de hm1500 ü bulamıyorum. konuşma düğmesine uzun basınca ışık falan da yanmıyor. az kaldı duvara çarpacağım :( yardım ederseniz sevinirim. eren özcan

    YanıtlaSil
  63. Bu gerçekten çok şık. Ben gerçekten seviyorum. Nerede benim iPhone 5 için alabilirim. ucuz cep telefonu

    YanıtlaSil
  64. DAHA ONCE TANIMLANMIS TELEFONLARI NASIL SILIP TE YENI TELEFONLARI TANITABILIRIM ACABA? YARDIMCI OLABILIRMISINIZ?

    YanıtlaSil
  65. İYİ GÜNLER BU KULAKLIKTA MÜZİK DİNLENİYORMU ACABA EĞER DİNLENİYORSA BENDE NOTE2 VAR VE HERŞEYİ DENEDİM AMA BULAMADIM YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM TEKRAR İYİ GÜNLER

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım telefonuna göre değişiyor, benim N900'den ses geliyordu kulaklığa. Ama tek kulaklıkla dinlenen müzikten ne hayır gelir tartışılır.

      Sil
  66. Ürün kitapçığından daha detaylı anlatmışsınız elinize emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  67. Ersin candan2 Ekim 2013 10:56

    Merhabalar,
    Kulaklık Her görüşme sonrası iki defa uyarı sesi veriyor. Tuş kilitlendiği zaman da uyarı sesi veriyor. Bu uyarı sesini kapatabilir miyiz ?

    YanıtlaSil
  68. Bu çok güzel ve şık. Nerede benim samsung için alabilirim? ucuz cep telefonu

    YanıtlaSil
  69. Arkadaşlar benim başka bi sorum olacak 2 telefon 2 kulaklık 2 kişi belli mesafeden 2 kulaklığı birbirlerine bağlyıp karşılıklı konuşabilir miyiz ?? (motosiklette kullanmak için) cvp için şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  70. Yanlışlıkla geri arama sanırım telefonun aksesuar ayarları kısmından iptal edilebiliyordu.

    YanıtlaSil
  71. Arkadaşlar Blackberry ile HM1500 cihazı eşleştiriyorum.Ama konuşma butonu çalışmıyor.Gelen aramalarda konuçma düğmesine basıyorum ama tel açılmıyor.

    YanıtlaSil
  72. Benim sorunum şu:tlf. olarak5800 kullanıyorum,hm1500 kulaklık ilk zamanlarda çok iyi çalıştı hiç bir sorun yoktu 1 ay kadar sonra ise bazı sorunlar oluştu''gelen çağrıyı açmıyor- son aranan noyu aramıyor'' çok acil cevap yazarsanız sevinirim..şimdiden tşk.ler

    YanıtlaSil
  73. bir ay olmadı alalı ve kullanalı. ama bozuldu. telefon kulaklığı görmüyor. ne yaptıysam sorunu çözemedim. ne yapmalıyım bilemiyorum? imdaat

    YanıtlaSil
  74. Umut bey bilgiler icin tesekkurler. Ben Hm1500 aldim arkadasimdan samsung telefonumla eslestirrim fakat arama geldiginde telefon direk aciliyor. Ayarlardan baktim sorunu cozemedim. Sanirim ilk ayar yaparken yanlis birseyler yaptik yardimci olursaniz sevinirim...

    YanıtlaSil
  75. tek tuş çözüm; telefonun tarihini 1 ay ileri alın ve alakasız bi numarayı arayın. Arama kaydında en üstte olacağından, problem kalmıyor.

    YanıtlaSil
  76. bendede o kulaklıktan var ama müzik kulaklığa gelmiyor telefonum dokunmatik neden olabilir?

    YanıtlaSil
  77. hm1500 bluetooth kulaklıkla samsun galaksi not 2 ile müzik dinleye bilirmiyiz ayarı varsa birileri bana yardımcı olabirmi

    YanıtlaSil
  78. Selam bu kulaklik kisminda bir çubuk var ne ise yariyor bilen varmi

    YanıtlaSil
  79. selam arkadaşlar bu kuluklıktan bende kullanıyorm benım sorunum şöyleki telefon olarak general mobile discovery kullanıyorun konuşma esnasında kulaklık sesi kesiyor telefona baktıgımda bluetooth kapalı gozukuyor ve 10 sanıye sonra tekrar otomatik olarak kendısı kulalık a baglanıp konusabılıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim

    YanıtlaSil
  80. SMART BLUETOOTH HEADSET, LÜTFEN ANDROID TABANLI BU PROGRAMI İNCELEYİN, BİRÇOK SORUNU HALLEDİYOR.

    YanıtlaSil
  81. Umut bey sorunumu sadece siz çözdbilirsiniz gibi geliyor. Telefonum s4 mini ve bluetooth ile kulaklığı bulamıyorum. Diğer cihazım s4 ile bağlanabiliyorum sıkıntı yapmıyor. ????

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki burada anlattıklarım dışında bir fikrim yok, yorumlarda değişik çözümler var sıradan deneyin derim :)

      Sil
  82. Merhaba

    Daha Önce Kullandığım HM 1500 Bluetooth kulaklığım Bozuldu ve Yeni Bir Tane Daha Aldım.

    Oda aynı Şekilde HM 1500 ama SES GELMİYOR ve SES GİTMİYOR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefonumun Markası Samsung Galaxy S3..

      Teşekkürler.

      Sil
  83. Merhaba,
    Ben yaklaşık dört yıldır sadece bu kulaklığı kullanıyorum.
    Yanlışlıkla yapılan arama konusuna kendi bulduğum çözümle katkıda bulunmak isterim.

    Telefonumun bluetooth u sürekli açık ama görüşme yapmadığım zamanlarda kulaklığı kapatıyorum. Birini arayacağımda ya da bana bir arama geldiğinde önce kulaklığı açıyorum. 2 saniye içinde zaten telefonla eşleşiyor. Ayrıca, kulaklığı görüşme esnasında açsanız bile yine otomatik olarak bağlanıyor. Böylece yanlışlıkla arama sorununu da yaşamıyorum (bu işlem şarj konusunda da büyük tasarruf sağlıyor). Bu yöntem herkes için uygun olmayabilir ama özellikle bir veya daha çok bilgisayara bağlı ve masabaşı işlerde çalışanların çok rahat edeciğini söyleyebilirim.

    YanıtlaSil
  84. merhaba bnde bu kulalklıktan var vodafone akıllı baskonuş programında kullanamıyoruz telefon vodafone smart mini

    YanıtlaSil
  85. Bu kulaklıkla müzik ses kaydı vs dinleyebilirmiyiz

    YanıtlaSil
  86. Merhaba;Güzel anlatımınız ve bilginize güvenerek ben de sorunumu yazmak istedim.Biz yaşlılar malum duyma sorunu yaşıyoruz.ben Tv yi en yüksek ses ayarında izliyorum e haliyle eşim şikayetçi ve komşular da rahatsız oluyor sanırım.Şimdi sadece benim için tv nin sesini bana yükseltecek kulaklık var mı.Varsa hangisidir.İlginize şimdiden teşekkür ederim.İyi günler Alev Kaplan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunun için kulaklık var sesleri kulağa yüksek gelmesi için küçük radyo tarzı bir cihaz internette bakarsanız bulabilirsiniz

      Sil
  87. Titreşim sorunum var nasıl gider

    YanıtlaSil
  88. Bende yeni aldim taktim sarja acmaya calistigim zaman kirmizi isik yaniyor aliyormu acaba biri bilgi verebilinmi

    YanıtlaSil
  89. Bende yeni aldim taktim sarja acmaya calistigim zaman kirmizi isik yaniyor aliyormu acaba biri bilgi verebilinmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şarjda kırmızı yanar mavi olunca çekebilirsiniz o şekilde kullanabilirsiniz

      Sil
  90. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  91. Evet arkdaşlar bir çok yorumu okudum bu cihazla müzik dinlemek mümkün ancakk stero ses değide mono yani düşük kalite diyelim ANDOİD CİHAZLA İÇİN BT MONO PROGRAMI ÜCRETSİZ İNDİRİP DİNLEYEBİLİRSİNİZ
    İOS YANİ APPLE CİHAZLARI İÇİN A2DPblocker adlı uygulama var ücretli fakat iş görüyor ben bu cihazı 4 yıldır kullanıyorum yok ben para veremem programa derseniz eğer bunun hm 3000 modelini alın çift kulaklık lı

    YanıtlaSil
  92. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  93. ARAMA TUŞUNA BASINCA İSTENMEYEN ARAMALARI (son aranan numarayı tekrar arama)ÖNLEMEK İÇİN,
    Arama kaydına girdiğinizde sağ üstteki Ayarlar > Arama > Aksesuarları > Giden Arama Koşulları: SADECE CİHAZ KİLİTLİ DEĞİLKEN olarak değiştiriyorsunuz.
    Ya da menüden ayarlar'a girin, üstteki arama simgesine tıklayıp "ARAMA" YAZIN; yine aynı menü dizisinden yalnızca cihaz kilitli değilken seçeneğiyle engelleyebilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en basit ve etkili çözümü bulmuşsunuz, tebrik ve teşekkür ederim

      Sil
  94. Hayirli gunler kolay gelsin benim kulakliktan karsi tarafa ses gitmiyor nasil ayarliya biliriz acaba bi bilginiz varmi simdiden sagolun kolay gelsin

    YanıtlaSil
  95. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  96. Samsung j7 telefonum var ben aynı kulakliktan aldım ama sadece aramada mi kullanabiliyoruz müzik dinleme şansımız yokmu

    YanıtlaSil
  97. Bende aynı kulaklıktan aldım ama sadece aramada kullanabiliyorum cevap verme özelliği çalışmıyor arama yaptıktan sonra tuşa basınca aramayı sonlandrıyor ama sizce ne yapmalıyım

    YanıtlaSil
  98. Hayırlı günler.. Bende yeni aldım bluetooth kulaklık ama sesim gitmiyor karşı taraf ı duyabiliyorum ben Ama benim sesim gitmiyor nasıl çözebiliriz

    YanıtlaSil
  99. Hayırlı günler.. Bende yeni aldım bluetooth kulaklık ama sesim gitmiyor karşı taraf ı duyabiliyorum ben Ama benim sesim gitmiyor nasıl çözebiliriz

    YanıtlaSil
  100. kulalık eson aradıgım kişiyi habersiz arıyo iptal etmek mukunmu

    YanıtlaSil
  101. Umut akbas ses gidip gelmiyo neden olabilir bir bilgin varmı

    YanıtlaSil
  102. merhaba
    bende daha önceded hm1500 kullanıyordum ama uzun süre kullanmadım telefonu değiştirdim. şu an eşleştirdim bağlanıyor fakat ses gelmiyor neden acaba?

    YanıtlaSil
  103. Arkadaşlar ios telefonuma hm1500 ü bağladım. Yalniz arama yaparken ses yine ahizeden geliyor. Sorunu ne olabilir sizce

    YanıtlaSil
  104. *% 3 faizli kredi oranı sunar
    * Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
    * Para için garanti

    İyi kredi puanı ile Credit Financiaer Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

    İletişim Adresi:
    Whatsapp: +15184181390
    Doğrudan posta
    creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  105. Umut mikrofondan karşı tarafa ses gitmiyo neden olabilir acaba bi yerden kapatmış olabilirmiyim

    YanıtlaSil
  106. Hm 1500b bt kulaklık sadece arama sesi için kullanılıyor doyor bundan önceki telefonumda ikiside oluyordu neyapmalıyım

    YanıtlaSil
  107. Merhabalar karşı tarafın sesi geliyor ancak benim sesim gitmiyor, reset atılsa çözülebilir deniyor ancak nasıl reset atılıyor onuda pek bilmiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum

    YanıtlaSil
  108. *% 3 faizli kredi oranı sunar
    * Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
    * Para garantisi
    * 10,000 TL'den 100,000,000 TL'ye kadar kredi teklifi

    İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

    İletişim Adresi:
    WhatsApp: +15184181390
    Doğrudan posta:
    creditfinancierhome@gmail.com 

    YanıtlaSil
  109. Benimde var bu kulaklıktan ama bugün bozuldumu bilmiyorum kullanmadığım zaman açma kapama düğmesinden kapatmak istiyorum ama kapanmıyor yani kapalıyken hiçbir ışık yanmaması gerekiyor ama kapattığım halde mavi ışık yanıp sönüyor acaba bozuldumu

    YanıtlaSil
  110. Kapatma düğmesinden kapattığım halde telwfonla bağlantısı kesilmiyor düğmesimi bozuldu acaba yardımcı olun çok üzülüyorum

    YanıtlaSil
  111. elinde samsung hm1500 kulaklıgın driver olan varmı yardımcı olursanız sevinirim hiç bir sitede bulamadım :((

    YanıtlaSil
  112. Merhaba!

    Mali desteğe mi ihtiyacınız var? dünyanın her yerinde ihtiyacı olan borçlulara her türlü krediyi veriyoruz.

    5.000 - 10.000.000 ABD Doları
    * amaç *% 3 faiz oranı
    * 1-20 yıl arasında ödeme seçeneği.
    * Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
    * Kredinin esnekliği.

    Yardım için lütfen bizimle iletişime geçin.
    E-posta: creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  113. Merhaba .. Benim adım Aydın Ertan ve Türkiye'nin vatandaşı, "Kredi Finansmanı Evi" adında bir kredi şirketine teşekkür etmek istiyorum. Banka tarafından kredi almaktan birkaç kez reddedildikten sonra reklamlarını aldım çevrimiçi denemeye karar verdim, çünkü bana yardım edecek kimsem yok ve neyse ki, bazı kağıt işleri imzaladıktan ve gerekli prosedürleri tamamladıktan sonra kolayca kredi aldım ve tanıklığımı çevrimiçi olarak paylaşmaya karar verdim. Benim gibi aynı durum, her tünelin sonunda ışık olması ve sorunlarının çözümünü bulmaktan vazgeçmemesi umuduyla olabilir. Ayrıca, finansal desteğe ihtiyacınız varsa onlarla iletişime geçebilir ve ayrıca bilgilerini çevrimiçi ortamda nasıl edindiğinizi anlatabilirsiniz.

    E-posta adresi: creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  114. Ellerinize sağlık güzel ve kısa bir çözüm

    YanıtlaSil
  115. Adım, Bayan Cathrin Adams. ABD'de yaşıyorum, tüm kredi arayanları çok dikkatli olmaları konusunda uyarmak için bu aracı kullanmak istiyorum çünkü her yerde dolandırıcılar var. Birkaç ay önce finansal olarak zorlandım ve çaresizliğim nedeniyle birkaç çevrimiçi borç veren tarafından dolandırıldım. Bir arkadaşım beni çok güvenilir bir borç veren tanrı korkusu olan bir şirkete yönlendirene kadar neredeyse umudumu yitirmiştim, bana kredi Kredi Kuruluşları adı verildi ve dört banka günü altında herhangi bir stres olmadan 115, 000 dolarlık teminatsız kredi verdi. Herhangi bir krediye ihtiyacınız varsa, sadece e-posta yoluyla onunla iletişime geçin. loancreditinstitutions00@gmail.com / WhatsApp: +393512114999 Bu aracı, bu sahte kredi verenlerin ellerinde yaşadığım cehennemden dolayı tüm kredi arayanları uyarmak için kullanıyorum. Ve düşmanımın bile, o sahte çevrimiçi borç verenlerin ellerinden geçtiğim bir cehennemden geçmesini istemiyorum, ayrıca bu bilgiyi bir kez krediye ihtiyacı olan diğerlerine de iletmeme yardım etmeni istiyorum. Ayrıca Bayan Julian Hoffman'dan da kredinizi aldım, Tanrı'nın ona uzun ömür vermesi için dua ediyorum. Tanrı, hayatımda yaptığı iyi şeyler için onu sonsuza dek korusun. Bayan Cathrin Adams
    şu adresten iletişim kurun: loancreditinstitutions00@gmail.com / WhatsApp: +393512114999

    YanıtlaSil