1 Mayıs 2012 Salı

Garanti Bankası Miles and Smiles Kredi Kartları

Hepinize iyi günler.

Daha önce Garanti Bankası'nın Türk Hava Yolları ile ortak kredi kartı olan Shop and Miles kredi kartlarını burada ayrıntılı olarak incelemiştim. Programın genel mantığını ve yapılan değişiklikleri anlayabilmeniz için ilk o yazıyı okumanızı tavsiye ederim. 31 Mart tarihinde Türk Hava Yolları'nın ihalesi sonuçlandı ve program ortaklığını 5 yıl daha Garanti Bankası aldı. Bir süredir Shop and Miles sitesinde 1 Mayıs 2012'den itibaren mil kazanım tablosunda değişiklikler olacağı bildirisi bulunmaktaydı ve bugün hem mil kazanım şekilleri, hem de kartların isimleri değiştirildi. 



Yeni Kartların adları Miles and Smiles Kredi kartı olarak değiştirildi. Bu zaten Türk Hava Yolları'nın sadakat programının resmi adıydı. Artık kredi kartlarının adı da bunu çağrıştıran değil, direkt aynısı olan şekle geldi. Yeni programı daha dumanı üzerindeyken sizin için hızlıca gözden geçirdim ve önemli olan değişiklikleri şimdi sizinle paylaşıyorum.:)


Yeni programda eskiden 1TL=1 mil, Gold Card'da Amex=+%15, Platinum & Privé cardlarda Amex=+%25 özelliği daha karmaşık hale getirilmiş. Tabloyu net görmek için görselin üzerine tıklayınız.

Burada benim dikkatimi en çok çeken noktalar şunlar:
Birincisi ve bence en önemlisi Garanti'nin mil kazanımının en yüksek olduğu Akaryakıt, market, Mobilya, Beyaz Eşya, Elektronik , İnternet ve mail order satışlarının millerini neredeyse %50'ye varan bir oranda düşürmesi.
İkincisi artık kartlardan kazanacağınız miller, THY statü durumunuza göre değişiyor. Yani THY Miles & Smiles kartınızın Classic olması durumunda Master Card'ınızla yapacağınız alışverişten 0,75 mil kazanacakken, kartınızın Classic Plus olması durumunda bu 0,94'e çıkıyor.
Üçüncüsü ise yeni programın tamamen American Express kartı yoğun kullandırmaya, haliyle kartın tek geçtiği yerler olan Garanti Poslarının, yani Garanti Program ortaklarının daha sık kullandırmaya yönelik, oldukça ince planlanmış bir mil kazanım programı olması.

Mevcut durumda mil kazanımında kar sağlamak için bence en az Platinum Card ve Miles and Smiles'da da Classic Plus seviyesinde olmak gerekiyor. Giyim, otel, restoran segmenti oldukça dar ve çok niş bir kitlenin yüksek mil kazanabileceği bir segment olduğundan mil kazanım şartlarında toptan bir kötüleşmeden bahsetmemiz yanlış olmaz. Artık otomatik ödemelerden, vergi ve ceza ödemelerinden mil kazanamayacağınızı da belirteyim. Program ayrıntıları için tıklayınız.


Kartların yeni finansal hizmetleri var. Bunlar arasında kartınızdan kredi çekmek, işleminizi taksitlendirmek gibi hizmetler var. Ayrıntılarına yukarıdaki linkten ulaşabilirsiniz.


Gelelim fasülyenin faydalarına. Benim tam Gold cardımın Amex'ini iptal ettirip Platinuma geçmeyi düşündüğüm bir dönemde değişen mil tablosu Amex'i iptal ettirmeyi oldukça mantıksız kılıyor. Mevcut durumda sadece Master Card'la yoluna devam edenler ilk durakta insinler daha iyi. :)

Bu arada bu kredi kartına sahip olduğunuz yıl başına 500 milin kartınıza hediye olarak yükleneceğini ve THY kanallı bilet alımlarında 1 TL=2 Mil olduğunu, isterseniz 3 taksit yaptırabileceğinizi de  müjdelemek isterim. :)

Ayrıca yazı yayınlandıktan sonra Cem Özkaynak'ın(@cemm) hatırlattığı bir ufak ayrıntıyı daha ekleyeyim istedim. Haziran 2012'den itibaren biriken milleri Miles And Smiles'da bir üst statüye geçmek için kullanabileceğiz.

Şuan kartların avantajlarından yararlanmak ve mil kazanımını sekteye uğratmamak için yapılması gereken şey en az Platinum card almak. Çünkü zaten sık seyahat ediyorsanız sadece Garantli Lounge kullanımı bile aradaki 50 TL farkı görmezden gelmek için yeterli. Bir de THY'de en az Classic Plus olur ve mümkün mertebe Amex Card ile alışverişlere devam ederseniz programdan efektif bir şekilde yararlanırsınız.


Son olarak Garanti Bankası'nın doğru kredi kartı kullanımıyla ilgili ipuçlarını içeren görseli ekleyerek yazımı bitiriyorum. Unutmayın kartlardan kazanılan mil, bonus gibi ödülleri kovalarken, bütçenizi geçmemek önemli. Hepinize iyi uçuşlar!

*Bütün görseller Miles and Smiles kredi kartları web sitesinden alınmıştır.

NOT: Gittikçe cimrileşen mil kazanımı yanında aynı kalan uçuş mil miktarları, kapatılan lounge'lar ve senelik 180 TL'ye çıkan "program ücreti" alınmasına rağmen hala alan vergisi, bilet vergisi gibi ücretler talep edilmesi gibi sebepler yüzünden Miles&Smiles Platinium kartlarımı iptal ettirmiş bulunuyorum. Yoluma daha avantajlı bulduğum Wings Black Card ile devam edeceğim.

569 yorum:

  1. Umut Bey aydınlatıcı yazınız için öncelikle teşekkürler. Ben de bazı konulara değinmek istiyorum.

    KKTC de yaşıyorum, shopandmiles kart sahibiyim.
    Garanti bankası KKTC yi ülke olarak tanımıyor, yani buradaki harcamalar yurtdışı kategorisine girmiyor. Anlaşmalı mağza ve sektör de yok. Amex zaten burda yok. Bu durumda bizler ödül millerde mecburen "diğer" harcama diliminde kalıyoruz.

    Kartımda şimdiye kadar 1000 TL = 1000 mil iken, 0,13 oranı ile bu 1000 TL = 130 mil anlamına geliyor, bu durumda kart tüm espirisini yitirmiş oluyor.

    iyi çalışmalar

    YanıtlaSil
  2. Katkı için teşekkür ederim. Çok iyi bir noktaya değinmişsiniz. Bence burada Garanti'nin KKTC'nin özel durumunu göz önüne alan bir uygulama geliştirmesi gerekir. Yoksa yaptığınız hesap ortada...

    YanıtlaSil
  3. Umut Bey öncellikle her iki incelemeniz içinde çok teşekkür ederim.

    Yaklaşık 3 aydır S&M Platinum Mastercard ve AMEX kullanıyorum. 1 Mayıs 2012 tarihinde yapılan yeni düzenleme, tüm diğer kart kullanıcıları gibi beni de hayal kırıklığına uğrattı. Ancak sadece benim mi başıma geliyor, talebim de haksızmıyım yoksa yanlış mı anlıyorum bilemiyorum ama kazanmam gereken mil puanlarım çoğunlukla yanlış hesaplanıyor sanırım.

    Örnek vermem gerekirse 30 Nisan 2012 tarihinde www.thy.com.tr sitesini kullanarak 700 TL tutarında bilet satın aldım. Sistem, bileti AMEX kartımla almama izin vermediği içinde Mastercard'ı kullandım. Yeni düzenleme de THY resmi satış kanalları üzerinden yapılan bilet alımlarında 1 TL için 2 mil puan veriliyor. Ancak eski sisteme göre 700, yeni düzenlemeye göre ise 1400 mil puan kazanmam gerekirken, 0,1 katsayısı uygulanmış ve 70 mil puan verilmiş. Gerekli düzeltme için başvuru yaptım ama tabiki hala bir cevap alamadım. Aynı durum restoran harcamalarım içinde geçerli:) 0,75 yerine 0,1 uygulanmış.

    Belki sistemi yenilemelerinden kaynaklanıyor ya da ben yeni uygulamayı özümseyemedim :)) Yine de S&M kullanan arkadaşların internet bankacılığı üzerinden kazanmış oldukları puanların doğru hesaplanıp hesaplanmadığını kontrol etmesini tavsiye ederim.

    Saygılarımla,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katkınız için teşekkür ederim. Verdikleriniz çok ciddi örnekler, ben bu ayki ekstreme baktığımda 1 Mayıs sonrası millerim doğruydu. Evet THY sitesinde AMEX saçmalığını ben de yaşadım, kendi kartına bilet vermeyen başka bir kurum yoktur sanırım. Dediğiniz gibi sizin 1400 mil kazanmanız gerekiyordu.

      Sil
  4. Yaptığım bir kuyumcu ve bir diğer alışverişime 200 TL karşılığı 20 mil vermiş, bu 0,1 katsayısı resmen şaka gibi. Kesinlikle uygulama art niyetli şekilde "geliştirilmiş" çünkü yeni sistemde zaten eski sistemde de oldukça fazla mil kazananlar haricinde "kazanan" yok.

    YanıtlaSil
  5. Evet bende thy.com.tr den bilet odemesi yaptim. 2400 tl l ye sadece 300 Puan vermisler normalde 4800 Puan olmaliydi. Alisverisimi prive kartima ve elite kart Sahibi oldugunu da soylememe Greek Yok sanirim. Resmen bizlere Atilan kazik oranlari. Yazik garanti ye yakismadi bu Yeni duzenleme.... Demekki classic ve gold ile alisveris yapsaydim, heralde benden 1000 Puan sileceklerdi..Yazik Yazik......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanıyorum sistemde bir arıza var, bankayı arayarak hakkınızı arayınız, kendi bilgilendirmeleri 2 kat mil verecekleri yönünde. Hem bir banka ile havayolu anlaşırsa, o karttan alınan uçak biletinde 0,1 oranı mı olur ya bunlar delirmiş...

      Sil
  6. Değişimden sonra ikince ekstrem gelecek, dönem içi hareketlere baktığımda Miles and Smiles kartın millerinin eski günlere göre çok çok düşük olduğunu görmekteyim. Eskiden 1500'e yakın mil alacağım bir ayda, yeni sistemde 700-800 zor görünüyor. Madem öyle bilet millerini de düşürsünler. Yoksa çok müşteri kaybedecekler.

    YanıtlaSil
  7. resmen kartı lağvetmişler ama tüketiciye söylemiyorlar...

    aylık 7500 mil kazandığım bir sektörde bu ay 780 mile düştüm BU RESMEN BİR KAZIK !!!! ne söyleyeceğimi bilmiyorum bu ayıp yaaa

    YanıtlaSil
  8. Wings bu ara yükleniyor, bence tam müşteri çalacağı zaman, bu ara Miles and Smiles'a küsen çok olur;)

    YanıtlaSil
  9. Bilmem farkindamisiniz ama, burada müsteriye bir cok dezavantaj getirildi. 1 TL = 1 Mil yok artik! Mayis ekstrenizi kontrol edin! Burada resmen müsteriye olumlu birseyler yapiliyormus gibi gösterilip, elinde olan bir cok imkan elinden aliniyor. Ve tipik Türkiye tarzi uygulamaya gecilmeden COK KISA bir zamanda bu yapiliyor! Örnek bildirim Nisan sonu/Mayis basi = uygiulama Mayistan itibaren! Böyle birsey olamaz! Bu müsteriye dayatmadir. Ben bu kart ile yoluma devam etmeyecegim. Aklini kullanan tepki olarak aynisini yapar. Ekstre harcamam örnegin 8000, kazanilan mil artik 1100 civari! Ve bu classic plus Prive master kart. Daha önce 8000 mil olurdu! Tepki verin, iptal edin!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kafayla çok müşteri kaybederler. Eskiden olsa 1500-1600 mil alacağım ayda 600 küsür mil kazanmışım.

      Sil
  10. Umut bey,
    Shop&Miles kartımın havaalanında ne avantajı var diye ararken tesadüfen google'dan buldum sitenizi. Sayenizde, yıllardır kullandığım kartla ilgili hiç bilmediğim detayları öğrendim. Elinize,emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Bilmediğiniz bir şeyler öğrendiyseniz ne mutlu bana:)

      Sil
  11. Cok salakca bir hareket millerimi görünce nerdeyse delirecektim 10000 mil kazanacağima 100 mil vermisler olcak is değil ben kartimi iptal edcem ve pegasus karti alacam

    YanıtlaSil
  12. yeni bir prive kart kullanıcısı olarak su an son durum nedir prive karttan vazgecmelimidir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayın Ünlü vaziyet yukarıda açıklandı, vazgeçip vazgeçmemek sizin harcama kalemlerinizin avantajlı kısma ne kadar uyduğuyla alakalı...

      Sil
  13. Özellikle Market benzin vs. gibi alışverişler için hangi mil kartı önerirsiniz? Fatura ödemeleri market benzin aylık 2 2,5 bin tl yi buluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Wings olabilir. Mil kazanımına bir bakın derim.

      Sil
  14. Emrivaki yapılan mil indirimlerinden sonra Atatürk Havalimanı dış hatlardaki Garanti Zone Lounge'da artık yerinde değil. Ağustos 2012'de oradayken Eylül ayı itibariyle kaldırıldığını oradaki görevlilerden öğrendim. Kardın adının ivedi Miles and Cries yapılması gerekiyor. Etik açıdan Garanti'nin bu büyük ayıbını nasil örteceğini merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Twitter'dan Garanti ve Türk Hava Yolları'na mention atıyorum. Kullanıcılar olarak tepki vermediğimiz sürece haksız faaliyetleri devam edecektir.

      Sil
  15. Çok yüksek bir kart aidatı ödememize rağmen Lounge hizmetinden de yararlanılamıyorsa sanırım Prive'nin sıradışı kart dizaynı dışında hiçbir avantajı yok. Wings Black'e başvurmayı düşünüyorum. 26.000 milimi harcayıp öyle mi kapatsam acaba kartımı?

    YanıtlaSil
  16. kartımda 110.000 milim var.platinium master ve amexi iptal edersem,millerim programda kalırmı.kafam karıştı.

    Miles&Smiles classic kartta millerimi,master ve amexi iptalden sonra kullanabilirmiyim?

    aziz yilmaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aziz Bey kartınızı kapatmanız kazanılmış millerinizi etkilemez. Çünkü onlar direkt THY Miles and Smiles hesabınıza işleniyor. Ama siz yine de son kez sorun derim.

      Sil
  17. Detaylı açıkladığınız bu düzenlemenin ardından derhal Yapı Kredi Adios Premium karta başvurdum, zira kartım Garanti'de Platinum THY'de de classic plus olmasına karşın misal 1500 liralık tatil harcamama 300 mil falan gibi saçma sapan oranlarla mil kazancım çarpılmaya başladı.

    Adios'un akılalmaz kampanyaları var, 5kere benzin alıp 50 liralık worldpuan kazanıyorsunuz, bu misal amerikaya uçak bileti alırken 150 lira olarak sayılıyor ve hesabınızdan kazandığınız kampanya puanları asla silinmiyor.
    Kampanyaları takip ederek ve 2 kere de kişiye özel kampanya talep ederek 6 ayda ortalama 4bin liralık harcama ile bir THY amerika gidiş dönüş uçak biletini tamamen bedavaya aldım (Adios'ta vergi ödemiyorsunuz).
    Aynı uçak biletini garanti ile almaya kalksaydım 90bin mil+500 lira vergi ödetecekti, ayda 4bin liralık harcamayla garanti yeni saçma sisteminde bana 10-15bin mil ancak verecekti bundan bahsetmeye gerek bile yok heralde.

    Mevcut durumda shop and miles ile sadece restoran ve yurtdışı harcamalarımı yapıyorum (çünkü bi tek bu segmentte millerim katliama uğramıyor), geri kalan tüm harcamalarım Adios'ta, aşırı derece de memnunum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayrıntılı yorum için teşekkürler.
      Genelde en çok Wings'i beğeniyorlar sanırım, aramızda bir Wings kullanıcısı varsa yorumlarını bekleriz :)

      Sil
  18. arkadaşım bu miles & smiles kartlar garanti bankasında bulunan bir başka kredi kartına bağlı öyle değil mi yani bonus kartımız var diyelim bu kart ile bonus kartın limiti aynı hangisinden harcarsn harca tek limitten düşüyor değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aynen öyle. Garanti Bankası'ndaki tüm kartlarınız ortak limite bağlı oluyor.

      Sil
  19. arkadaşım öncelikle çok iyi anlatmışsın ellerine sağlık fakat ben bu kartı yeni kullanmaya başladım ve ilk alışverişimi bugün akaryakıt alarak yaptım Miles&Smiles AMEX kartımla yaptığım 60 TLlik akaryakıt harcamasına 34 mil vermiş şimdi bu 34 TL anlamına mı geliyor? ve şuda var ki THYden bilet almak yerine ben bu milleri alışverişlerde kullansam ne şekilde bir tablo uygulanıyor duyduğum kadarı ile THY kullanımı haricindeki alışverişlerde 1 TL için 125 mil kullanılıyormuş doğru mu bu? cevabın için şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır 34 mil 34 TL olmuyor ne yazık ki. İç hatlar gidiş geliş uçak bileti 10.000 mil. 60 küsür TL de vergi ödüyorsunuz. Alışverişlerde mil kullanmak çok akıllıca değil, verdiğinize yakın rakamlar çıkıyor 1 TL için.

      Sil
  20. Merhabalar,
    Ben Çağrı, Miles&Smiles almayı planlıyordum. Çalıştığım şirket işlerinden dolayı sürekli Anadolu Jet kullanmam gerektiği için bolca mil kazanırım diye düşünmüştüm fakat bir çok dezavantajını ve saçma uygulamalarını burdaki yorumlar sayesinde farkettim.
    Sorum şu olacak Wings kullanıcılarına;
    Bilet alımında kendi kredi kartımızdan yapılmayan ama adımıza kesilen biletlerin millerini hesabımıza ekleme/aktarma gibi bir olanak var mı Wings'te? Mesela bunun Miles&Smiles'da mümkün olduğunu ben biliyorum. Şimdiden öneri ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çağrı bey merhaba,

      O uçuşlardan mil kazanmak için Garanti kredi kartına ihtiyacınız yok. Türk Hava Yolları'nın kendi Miles and Smiles kartında her uçuş için en az 250 mil biriktirebilirsiniz.

      Wings'de mil mantığı biraz daha farklı, diğer kart gibi sadece THY'den değil, bütün şirketlerden "bilet ücretinin karşılığı mil" ile bilet alabiliyorsunuz. Bu yüzden de böyle bir mil biriktimi mümkün değildir.

      Sil
    2. Fakat uçuşlarımda kazandığım bahsettiğiniz her uçuş için en az 250mil'i Wings ile birleştiremiyorum sanırım. Garanti kredi kartını bu yüzdne düşünüyordum, normal harcamalarımdan kazandığım millerle uçuşlardan kazandığım milleri birleştirebilmeyi istiyorum.


      Sil
    3. Hayır birleştiremiyorsunuz. Bunu sadece Miles and Smiles kartta yapabilirsiniz. Eğer kapanan lounge'lar ve kart ücreti artarken sürekli düşen millere değerse onu tercih edin karlı çıkın.

      Sil
  21. Bende yıllarca S&M kullandım. 650.000 mil kadar puan biriktirdim ve kullandım. Kart ücretinden dolayı bırakıp Wings black aldım. Onda şöyle bir durum var. 1 TL'ye 1 mil alıyorum bunda bir değişiklik yok fakat onlarda şunu yapıyorlar.
    1,5 sene önce 900-1000 TL tutarında olan 2 adet avrupa bileti için 70.000 mil harcamışken.
    Yani 450 TL'lik bir avrupa biletine 35,000 mil harcamıştım.
    Bir kaç gün önce mil puanlarını sitelerinden kontrol ettim.
    Avrupa bileti için 0-800 TL arasında 108.000 mil kesiyorlar.
    Yani aldığınız bilet 200 TL'de olsa 108.000 mil 800 TL'de olsa 108.000 mil kesiyorlar.
    Uçak bilet için mil değilde, nakit para biriktireceğim bir kart sanki bundan sonra daha iyi olacak.
    Uçak biletlerimide paramla alayım.
    Wings kartı "business class" bileti için çok mantıksızdı eskiden. Şu anki durumu kontrol etmedim.
    1,5 sene önce baktığımda şöyle bir durum vardı. 1000 TL'lik ekonomi sınıfı bilete 70.000 mil kesiyorken
    yine 1000 TL tutarındaki business class biletine şimdi hatırlamıyorum 120.000-130.000 mil kesiyordu.
    Bilet tutarı aynı kesilen mil neden değişiyor diye sordum. Robotun cevapladığı klasik cevaplarını gönderdiler.
    Miller uçak biletinin parasına göre kesiliyorsa ekonomi business farketmemesi lazım
    aynı mil kesilmesi gerekiyor. Ama öyle yapmıyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel örnekler vermişsiniz. Bu tip kartların hepsinin eksikleri var. Wings'i bir süre deneyeceğim, beğenmezsem onu da iptal ettirir normal bir kredi kartı alırım. Ama Garanti'nin son dönemdeki mil kazanım/kullanım grafiği resmen kullanıcıyı enayi yerine koyar vaziyete geldi.

      Sil
  22. 2 adet avrupa bileti aldığımda sitelerinde bilet fiyatları ile oynayarak akbankın mil kullandırma mantığını incelemiştim. Hatta excel tablom hala duruyor.
    441 TL lik avrupa bileti 36000 mil harcamışım.
    Bu şu anda 108.000 mil oldu.

    O zamanki gördüğüm şu idi (ki hala değişmemiştir sanıyorum) Wings kart çok çok zengin olup, kartla büyük rakamlarda harcama yapıp aldığı uçak bilet fiyatları yüksek olan kişilere çok faydalı. Bilet fiyatı arttıkça daha az mil kesiyorlardı.
    O zaman hazırladığım tablodan bir kaç örnek yazayım.
    0-350 TL arası avrupa bileti 32500 mil

    400 TL lik avr. bileti 34497 mil(1 TL'lik bilet harcaması için 86,24 mil gerekiyordu.)

    500 TL lik avr. bileti 37744 mil(1 TL'lik bilet harcaması için 75,49 mil gerekiyordu.)

    1000 TL lik avr. bileti 46497 mil(1 TL'lik bilet harcaması için 46,49 mil gerekiyordu.)

    2000 TL lik avr. bileti 52959 mil(1 TL'lik bilet harcaması için 26,48 mil gerekiyordu.)

    3000 TL lik avr. bileti 55000 mil(1 TL'lik bilet harcaması için 18,33 mil gerekiyordu.)

    En ucuz bilete verdiği ile pahalı bilete verdiği arasında (86,24/18,33)5 misli fark var.

    Şu anda wings kartı bende hala kullanıyorum. Diğerlerini araştırmadım. Uğraşmakda istemiyorum.

    Yukarıda yazdığım konuda eski kartım shop&miles daha adaletli idi. Yani bilet fiyatı yükseldikçe müşteriden daha az mil kesmiyordu. Mili biriktirdikten sonra miller THY'ye devroluyordu. THY'de ise kurallar belli.

    Wingsde ise zengin müşteriye daha çok avantaj sağlıyor. Ucuz biletler düşünüyorsan wingsin hiç bir avantajı yok, ki yukarıdaki yazdığım tablo şimdi dahada kötüleşmiş.
    Eskiden alt limit 350 TL idi şimdi 800 TL'ye yükseltmişler. Bunun tercümesi şu ucuzcular bizim kartı kullanmasan en üst seviye gelir seviyesinde olup lüks yaşayanlar bu kartı kullanabilir.

    Wings'in yaptığı birşey daha var bilet alımında mil kullandırmayı kendileri yaptığı için istedikleri gibi ayarlıyorlar.
    Shop&milesda mili kazandığında THY'e geçtiği için kuralları değiştiremiyorlar.

    Mesela 5 bilet alacak milleri biriktirdiniz ihtiyacınız olacak bir zamanda kullanmak üzere bekletiyorsunuz. Wings'de bu 5 biletlik puanlar bir sene sonra 1 bilete bile düşebilir (ki yukarıdaki örnekte en ucuz bilet 32500 mil iken 108.000 mile çıkmış)

    Shop&milesda miller her ay THY'ye devrolduğu için böyle bir risk yok.

    shop milesı kızdığımdan bıraktım. Yurtdışı dövizli harcamalarımda kesin hatırlamamakla birlikte %10-%15 arası kurları ve masrafları öne sürüp fazla para aldılar. O yabancı para birimini önce dolar çeviriyorlarmış sonrada TL'ye. Her dönüşümde fahiş oranlar v.s. v.s. uğraştım ama robot mektuplardan cevap aldım. Kart parasıda kesmeleri bardağı taşıran damla oldu.
    Şu anda hesap ücreti almayan, eft havaleye ücret almayan bir banka ile çalışıyorum.

    Karttada akbank ile. Araştırmadığımdan daha iyisi varmıdır bilmiyorum. Yurtdışı harcamalarda kurları güncel kurlardan hesaplıyorlar.Umarım böyle devam ettirirler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten başlı başına bir Wings Card incelemesi olabilecek kadar ayrıntılı ve açıklayıcı yorumunuz için teşekkür ederim. Bu kartların tümünde gördüğüm şey durumun kullanıcılar aleyhine her geçen gün geriye gitmesi. Banklar bu kafayla devam ederse bir süre sonra bir çok kullanıcının kartlarını kapatacağını düşünüyorum...

      Miles and Smiles kartı ben de kızdığım için kapattım, yoksa dediğiniz gibi aslında millerin THY'ye devrediliyor olması çok büyük avantajdı. Ama mil kazanımını o kadar düşürüp üyelik ücretlerini o kadar yükselttiler ki THY hatrına bile çekilirlikleri kalmadı...

      Sil
  23. Yeni dönemde "oyuna gelmeden" "zorla harcama yapmadan" kampanyaları takip ediyorum. İhtiyaçlarımı erteliyorum ki nasıl olsa güzel bir kampanya olur ve ekstra mil kazanırım. O zaman bir şeyler biriktirilebiliyor. Yoksa, tadı yok. Benzinlerden ve marketten %50, otelden ve giyimden %90 ve THY uçuşundan 2 katı mil güzel herşeye rağmen. Kampanyalara başlanmamış olsa idi, bu karta son vermek hakikaten doğru. Aidatı çok fazla haklısınız. Lounge neden kapatıldı, açıklanmadı bile. Herşeyi bu karta kanalize ettim. Artık bir milin peşinde koşuyoruz. Selamlar.

    YanıtlaSil
  24. Merhabalar,
    Ben Furkan, işim gereği her ay gidiş dönüş uçak yolculuğu yapmaktayım ve bunun boşa gitmemesi için mil kazandıran kartlardan kullanmayı düşünüyordum. Döndüm dolaştım bu yazıyı ve kullanıcıların yorumunu buldum ki eskisine göre çok çok dezavantajlı bir durum söz konusu özellikle garanti bankası üzerinden. Yakınımda wings card kullananlar var ve onlar gayet memnun gibiler. Ancak benim seyahatlerim ve uçuşlarım hep şirket tarafından karşılandığı için biletleri kendi kartımla almıyorum. Check-in işlemi sırasnda thy nin sağladığı (ki uçuşlarımın hepsi thy veya anadolu jet ile) miles&smiles kartını kullanarak mil (statü) kazanıyordum. Şimdi bununla beraber bana gelecekte mil kazanımımı normal alışverişlerimde de sağlayacak bir kart düşünmüştüm. Aylık kart harcamam 1000 tl aşağısı olmayacak gibi ve garanti bankasının mil kazanımını göz önünde bulundurursak 600 civarı mil gelecek ayrıca gidiş dönüş biletinden gelecek miller ile en az 500 ( ki eskiden bir uçuşum 450 mil iken şu anda 250 e düşmüş anlamadım bunu) yani toplamda 1100 mil diye düşünebiliriz. Bu hesabı normal kart oranları üstünden yaptım premium da birazdaha fazla kazanacağım gözüküyor. Sorum siz kullanıcı arkadaşlara; sizce 1100 mil belki brazdaha fazlası mantıklı mı bu kartı kullanmakta yoksa başka bir mil programı kullanayım fakat biletlerimi ben almadığım için sadece alışverişten gelecek miller. Yoksa git normal puan kazandıran bir kredi kartı kullan bunları düşünme mi dersiniz? :) yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Furkan Bey merhaba,

      Sizin kullanım tarzınızda çok mantıksız bir seçim olmaz. Neticede şirketin aldığı biletten mil kazanırken kendi millerinizi de eklemiş olursunuz. Ama bunun dışındaki durumlarda artık eskisi gibi avantajlı bir kart değil ne yazık ki.

      Sil
    2. Çok teşekkürler cevabınız için ve yazılarınız için, bakalım kullanım sırasında bir sorun görmez isem devam ederim kullanmaya benim içinde yararlı olmuş olur umarım :)

      İyi günler...

      Sil
  25. Merhabalar, herkese iyi çalışmalar diliyorum, buradaki çoğu yorumu okumaya çalıştım fakat Benim şöyle bir sorunum var; Sizler de aynı sorunu yaşadınız mı ve süreç nasıl ilerledi bilgi almak istiyorum.

    YanıtlaSil
  26. GELEN EKSTREDE;
    21 Mayıs 2013 HOŞGELDİN ODUL MİLİ. 3.000
    08 Haziran 2013 MASTERCARD PROGRAM ÜCRETİ 120,00

    Yıllık (120 TL; Mastercard + 60 TL; American Express olmak üzere) 180 TL aidatın yansıtılacağı ve bu aidat tutarını da verilecek hediye 3000 mil ile mahsup edebileceğim söylendi.
    Bankayla yaptığım görüşmede 1 mil=0,04 TL olarak belirlenmiştir.

    THY netten 69 Tl ile İzmir-Ankara arasında yolculuk yapma imkanım varken; Bana mil harcama menüsünden aynı yolculuk için 240 TL’ye tekabül eden 6000 mil karşılığında yolculuk imkanı sağlanıyor. (İzmir-Ankara arası)

    Burada, sözleşme hükümleri ölçüsüz derecede aleyhime neden olmaktadır.

    Bu durumu bankaya bildirdiğimde müşteri memnuniyet hattını aramamı söylediler, orayı da aradığımda yanlış bilgi verildiği ve bu durumda yapılacak bir şey olmadı söylendi.

    Siz olsaydınız ne yapardınız, bu sorunun çözümü nasıl olabilir, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar,

      Ben Garanti kartlarımı iptal edeli çok oldu. Artık bir avantajı kalmadı çünkü.

      Sil
    2. Bu durumda kartımı iptal ettirirsem, 120 TL'lik borcu da silerler mi peki, teşekkürler.

      Sil
    3. Sanmıyorum, Garanti bu konuda yapıcılıktan çok uzak...

      Sil
  27. merhabalar. oncelikle sayfayi hazirlayan umut aktasa cok tesekkurler ayriyeten yorum yazan arkadaslarada. yillardir yurtdisinda yasadigim icin biraz cahilim.

    durum su : eski biletlerimi THY miles kartina yeni isledim ve 29 bin mil oldu.

    garanti bankasindan : platinium kart ve amex kart aldim. su an yeni kullanmaya basladim. daha 1 ayi dolmadi.

    SORU :
    1 - Platinium kartta biriktirdigim miller ay sonunda otomatikman THY kartima mi ekleniyor.

    2 - otel harcamalari tum dunya otelleri icin gecerlimi. mesela rusyada ki otel harcamalarimda ?

    3- birde sanirim havalimaninda lounge gibi bir konu artik yok. pasaport kontrol sirasinda bir avantaji var midir ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, öncelikle teşekkür ederim. Sorularınıza gelince;

      1-Aynen dediğiniz gibi oluyor.
      2-Benim bildiğim bütün dünya otelleri için geçerli.
      3-Doğrudur lounge'ları kapattılar. Pasaport kontrolde bir avantajı olduğunu duymadım.

      Sil
    2. cok tesekkur ederim. anladigim kadariyla kart; mecburi olan harcamalarinizi kampanyalar icine dahil ettiginizde avantajli oluyor..5 tane 100 liralik yakit, giyim, market gibi alisverise +1000 mil kampanyalari gibi. birde yeni uygulamalarla "bu amexi kullanin arkadas" a getirmisler.

      Vaktinizi aldim; biraz cahilim bu konuda cok anlamsiz sorularda soruyor olabilirim :D fakat son 2 sorum var

      1- ucak bileti alirken bir vergi oduyoruz sanirim; avrupa icin 160 usd gibi birseyler cikiyor. bu konu hakkinda bir iki cumle ile aydinlatirsaniz sevinirim.

      2- birde belirli tarihlerde business yada baska ekonomi bilet kampanyalari oluyormus. bunlardan nasil haberdar olacagiz yada nasil takip edecegiz. kisaca bilet alirken izlenicek mantikli politika nedir ?

      Sil
  28. BEN HERTÜRLÜ MİL KARTI KULLANDIM VE HALA EN İYİSİ GARANTİ.TOPLAMLA 2005 YILINDAN BERİ 1,300,000 MİL HARCAMIŞ BİRİ OLARAK SİZE ÖNERİM;
    EĞER ALABİLİRSENİZ PRIVE VE YANINDA MECBUREN ALDIĞINIZ PRIVE AMEX.TOPLAM 250 TL!
    EĞER İSTERSENİZ AMEX KARTI GERİ İADE EDEBİLİLİYOR VE 100 TL KART UCRETİ ODEMİYORSUNUZ.
    TİCARİ HARCALAMAR VE ÖZEL HARCAMALARIN ORTALAMASI 0,80 YANİ,ESKİ MİL (MAYIS 2012DEN ÖNCEKİ)KAZANIMINA YAKIN.

    YanıtlaSil
  29. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  30. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  31. merhaba umut kardeş. bu mil olaylarına yeni girdim. aidos mu yoksa miles smiles kredi kartı mı alayım bilemedim. siz ne dersiniz? yada önerebileceğiniz başka kart var mı? saygılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi gördüğünüz gibi yorumlar kısmında oldukça açıklayıcı bilgiler var. Karar sizin.

      Sil
  32. Umut bey öncelikle emeğinize sağlık
    şu mil kazandıran kart olayına gelecek olursak ben 2 yıl m&s kullandım son derece de memnundum derken nisan 2012 geldi malum bende hemen kapattım kartları bunu müteakip harcamalarda fark gözetmeyen maximiles ı aldım 100 tl lik alışveriş 1 tl mil iken onlarda söz birliği etmişçesine önce 125 tl ye 1 tl dün ise 150 tl ye 1 tl olarak %50 çaldılar hsbc premier miles da kullanıyorum aynı zamanda onlarda bir anda 100 tl 1 tl iken 100 tl 0,80 yaptılar sözün özü sanırım kısacası artık bu sevda dan vazgeçin demeye çalışıyorlar çok para harcamadan kesinlikle bedava bir şey alamazsınız demek istiyorlar burdaki arkadaşlarında kafası karışmış vaziyette normal olarak bende naçizane kendi fikrimi söylemek istiyorum şöyle bir sıralama yaptım aynı zamanda ticari olarak kullandığım için kartlarımı
    1-maximiles Avrupa uçuşlarında direkt 1,5 ile çarpıyor ve her sektörden kazandırıyor yani ticari kullanımlara uygun
    2-yurt içi uçuşları için %1 net kazandıran ing pegasus kart bunda da sektör ayrımı yok ticari kullanımlar için serbest ve aynı oranda mil kazandırıyor.
    şimdi gelelim size soruma ticari harcama yapmadan insanların mil kazanması neredeyse imkansıza yakın wings ve m&s zaten hem mil kazanımı zorlaştırmış hemde kota koymuş vaziyette sizden ricam maximiles ve ing pegasus kart prensibinde çalışan başka kart var ise bizlere yazarsanız ve aydınlatırsanız çok memnun oluruz şimdiden emekleriniz için tekrar teşekkür ederim.........selamlar.....

    YanıtlaSil
  33. Slm umut bey bana garanti bankasından miles similes Mastercard ve amex kart geldi sizce hangisini kullansam daha mantıklı şimdiden teşekkür ederim emrah

    YanıtlaSil
  34. Umut bence son getirilen uygulama; prive ile verilen priority pass kart ile 600 havaalaninda loungelara ucretsiz giris oldukca avantajlı. Tabii yıllık 700 tl olduğu için yıllık 20 defanın üzerinde loungelara giris yapan arkadaşlar için. Sinan

    YanıtlaSil
  35. Merhabalar
    Kart úcretlerinin geri alınması konusunda Garanti'nin miles&smiles'ıyla diğer kartlar arasında fark var mı? Kart ücretleri geri alınabiliypr mu?
    Selamlar

    YanıtlaSil
  36. Umut Bey,

    Dediginiz gibi, 2012'den itibaren M&S yeni mil kazanim oranlari sebebiyle kullanilamaz hale geldi. Ancak kampanyalari takip ederek dogru duzgun mil kazanmak mumkun.

    Bununla birlikte, Haziran 2014 itibariyle dusen ve (yuksek/dusuk sezon ayriminin ortadan kaldirilmasi ile daha az komplike hale gelen) mil harcama oranlari ve THY'nin iddia ettigi dogru ise limitli yer kapasitesi icin ayrilan koltuklarin artirilmasi ile birlikte program -belki Mayis 2012 oncesi kadar olmasa da- tekrar cazip hale geldi diye dusunuyorum.

    Bu konuda bir fikriniz var mi acaba?

    Tesekkurler.

    Murat

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Murat Bey merhaba,

      Bunu kartı aktif olarak kullanan bir arkadaş yorumlarsa çok daha gerçekçi olacaktır. Ama ben az önce gördüm ki Wings kart almak da aptallıkmış. 171 TL'lik bilet için 31.500 mil kesiyor. Ben bir yerden 31.000 TL harcama yapacak olsam beni business class yollarlar.

      Sil
    2. Selam,

      Adios card hakkında bilginiz var mı? En azından M&S'daki gibi vergi ödenmiyor. Wings'deki gibi puanlar 2 senede silinmiyor. Ne dersiniz? Günümüz şartlarında ADIOS'a başlamak iyi bir fikir mi?

      Sil
    3. Merhaba,

      Üstte Adios yorumları var bakabilirsiniz.

      Sil
  37. Mil puanlarınız nakit alınır. Cenk ziyaoglu 05532544336

    YanıtlaSil
  38. Selam 110 bın mıles smıles mıl paunım var almak ısteyenler bana 0532 618 31 28 den ulasabılırler.

    YanıtlaSil
  39. Eğer finansal ihtiyaçlarını çözmek için bir kredi arayışında mısınız? evet eğer mali yardıma ihtiyaç ve zor bankalar ve diğer kredi kuruluşlarından kredi temin etmek buluyor çeşitli vatandaşlara teminatsız krediler sunuyoruz olarak, şimdi burada da uygulanır

    E-posta: marketinghermesinvestment@outlook.com

    Hermes Yatırım Yönetimi
    Lloyds Chambers
    1 Portsoken Sokak
    Londra E1 8HZ

    YanıtlaSil
  40. Merhaba Bay / Bayan,
    Eğer iş kurmak için bir acil kredi ihtiyacınız, ya da size borcunu ödemek için bir kredi mi istiyorsunuz, Refinance için bir kredi gerekiyor mu? Eğer bir araba ya da bir ev satın almak için kredi gerekiyor mu? evet artık endişe ederse, Kredi kontrolü olmadan uygun bir faiz oranıyla kredi her türlü teklif !!! E-posta yoluyla bugün bize ulaşın.
    E-posta: oxford_loanfinances@hotmail.com

    Teşekkür ederim.
    Bay Wilson Jones

    YanıtlaSil
  41. Merhaba Bay / Bayan,
    Eğer iş kurmak için bir acil kredi ihtiyacınız, ya da size borcunu ödemek için bir kredi mi istiyorsunuz, Refinance için bir kredi gerekiyor mu? Eğer bir araba ya da bir ev satın almak için kredi gerekiyor mu? evet artık endişe ederse, Kredi kontrolü olmadan uygun bir faiz oranıyla kredi her türlü teklif !!! E-posta yoluyla bugün bize ulaşın.
    E-posta: oxford_loanfinances@hotmail.com

    Teşekkür ederim.
    Bay Wilson Jones

    YanıtlaSil
  42. Merhaba, benim adım sahte kredi elinde dolandırıcılık kurbanı oldu Derrick Metch vardır. Ben 200.000 € tutarında büyük bir sermayeye ihtiyaç çünkü yaklaşık 45.000 € kaybetti. Neredeyse gidecek vardı, öldü. Bir oğlum kaybederken benim bir şey yıkıldı. Ben tekrar giderek alamadım. Aralık 2015 yılında ben sonuçta teşekkür ve Tanrı devam korusun bu fırsatı almak istiyorum company.I güven sağlamak yardımcı oldu iyi bir adam, Robert griffin, bana getirdi bir arkadaş bir araya geldi. Ben de bir kredi ihtiyacım var, ve kredi hızla verilen sağlamak istiyorsanız birçok dolandırıcıların, dışarı orada, sadece Sayın Robert Smoak ile kayıt böylece arkadaşları Slovaklar, Türkiye ve Almanya'dan, ABD'den tavsiye bu fırsatı almak istiyorum e-posta yoluyla: derrickmetch@hotmail.com: robertgriffinloanfunds@outlook.com da bu e-posta yoluyla bana ulaşabilirsiniz. Eğer herhangi bir şüpheniz varsa. O güvenilir ve güvenilir olduğunu lütfen unutmayınız. Peki teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  43. Eğer borçlarını temizlemek için acil kredi gerekir ya da sen bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından reddedilmiş? işinizi geliştirmek için bir sermaye kredi gerekiyor mu? Bir konsolidasyon kredi veya ipotek gerekiyor? hepimiz mali sorunlar geçmişte yapmak için buradayız olarak artık arayın.

    Bu Anderson Kredi Evde. Biz% 3 uygun bir faiz oranı üzerinden ilgilenen kişilere krediler sunuyoruz. $ 1,000.00 dolardan $ 10,000,000.00 Dolar maksimum miktar aralığı.

    Maksimum güvenlik bizim önceliğimizdir olarak bizim krediler de sigortalıdır.
    YATIRIMCILAR DA İHTİYACIMIZ VAR.

    e-posta yoluyla bize ulaşın:
    andersonloanhome@gmail.com

    Saygılarımla
    Anderson Kredi Ev
    Bir ANLAMI SENİN DÜNYA VERMEK.

    YanıtlaSil
  44. Iyi günler !!!

    Eğer mali yardıma ihtiyacınız mı? Kredilerin her türlü için hemen başvurun
    ve acilen para almak!

    $ 5,000.00 dolar $ 5,000,000.00 değişen * Randevular kredi miktarı
    * Faiz oranı 3% olan
    * Geri ödeme 1 ile 20 yıl arasında seçim.
    * Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
    * Şartlar ve kredi esneklik şartları. Tüm bu planlar ve daha e-posta
    yoluyla şimdi lütfen bize ulaşın: creditsolutioncompany@gmail.com

    içtenlikle
    yönetim

    YanıtlaSil
  45. Bir krediye ihtiyacın var mı? (Muratacarfinancialservice@gmail.com) aracılığı ile Sir Murat Acar kredi şirketine ulaşın. Bireylere, işyerine, sigortaya vb. Hayat boyu fırsat kredisi veriyoruz. Herhangi bir maddi güçlük çekiyorsanız ya da yatırım yapmak için krediye ihtiyacınız mı var yoksa ödemek için bir krediye mi ihtiyacınız var? Faturalarınız artık arıyor, çünkü tüm maddi sıkıntılarınızı geçmişe bırakmak için buradayız. Herhangi bir para birimi cinsinden her çeşit faiz oranı% 3 faizle sunuyoruz. Bu büyük aracı, finansal probleminizi çözmek için size her türlü krediyle yardımcı olmaya hazır olduğumuzu bildirmek için kullanmak istiyorum. Bize e-posta gönder: muratacarfinancialservice@gmail.com

    YanıtlaSil
  46. Merhaba,
    Borçlarınızı temizlemek için acilen kredi almanız gerekiyor mu yoksa bankalar ve diğer finansal kurumlar tarafından reddedildi mi? İşletmenizi geliştirmek için bir krediniz mi var? Konsolidasyon veya ipotek kredisine mi ihtiyacınız var? Şimdi ara ve biz son mali problemler için buradayız.

    Bu Amenista Waran kredi şirketleri. Azami $ 5000.00 USD $ 100.000.000.00 dolar.% 2'lik dağılım aralığı, uygun bir faiz oranı ile ilgilenen kişilere kredi sağlıyor.

    Kredilerimizin azami güvenliği ilk öncelik olarak sigortalanır.
    Yatırımcıların İHTİYACI var.

    Lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin:
    Waranfinancialservice@gmail.com

    içtenlikle
    Amenista Waran
    Dünyanıza bir yol.

    YanıtlaSil
  47. Merhaba efendim / bayan,

    İşletmeyi başlatmak için acilen bir borcunuza mı ihtiyacınız var yoksa yeniden finansman için bir krediye mi ihtiyacınız var? Borcu ödemek için bir krediye mi ihtiyacınız var? Bir araba veya ev satın almak için bir krediye ihtiyacın var mı? Eğer evet artık endişelenmiyorsa, kredi kontrolü yapmadan makul bir faiz oranıyla her türlü krediyi sunuyoruz !!! Bugün e-posta ile bize ulaşın.

    E-posta: sabinhelps@gmail.com
    Telefon Numarası: +1 (303) 749 0667

    Teşekkür ederim.
    Bayan Karin Sabine

    YanıtlaSil
  48. Merhaba Kredisi Arayanlar,

    İşe başlamak için acil bir borca ​​ihtiyacın var mı, borç kredisi? Araba satın al
    Ya da bir ev? Eğer evet artık endişelenmiyorsa, her türlü krediyi
    Teminat olmaksızın% 2,5'lik düşük ve uygun faiz oranı
    Kredi kontrolü olmadan. Aşağıdaki kredi ile ihtiyacınız varsa bize geri dönün
    bilgi.

    İletişim E-posta: robertinvestmentplc01@gmail.com

    Kötü bir krediniz var mı?
    Faturaları ödemek için paraya ihtiyacın var mı?
    Yeni bir iş başlatmanız mı gerekiyor?
    Kötü finansman nedeniyle bitmemiş projeniz var mı?
    Uzmanlık alanının bir kısmına yatırım yapmak için para istiyor musunuz?
    Kar elde ettin mi? Ve ne yapacağını bilmiyorsun.

    Aşağıdaki kredileri aşağıda sunuyoruz:
    Kişisel krediler [güvenli ve teminatsız]
    Işletme kredileri [güvenli ve teminatsız]
    Kombine krediler
    Öğrenci kredileri
    Konsolidasyon kredileri ve diğerleri.

    1. Tam İsimler: ------
    2. Ülke: -----------
    3. Devlet: ---------------
    4. İletişim Adresi: -------
    5. İhtiyaç Kredisi Tutarı: ------
    6. Kredinin Süresi --------
    7. Aylık Gelir: ----------------
    8. Doğrudan Telefon Numarası: -----------
    Daha önce çevrimiçi kredi kullandınız mı (evet veya hayır)

    EMAIL: robertinvestmentplc01@gmail.com
    Saygılarımla,
    Bay Robert Williams.

    YanıtlaSil
  49. Kredi / mali yardıma mı ihtiyacınız var? % 2,5 gibi çok düşük bir faiz oranı ile fon sunuyoruz. İlgili tüm başvuru sahipleri, daha fazla bilgi için e-posta yoluyla bizimle iletişime geçecektir.

    Bize e-postayla geri dönün: jkim007042@gmail.com

    Trimark Finansal Hizmetler
    Yönetim
    Amerika Birleşik Devletleri

    YanıtlaSil
  50. Merhaba

    Tasarıları ödemek ve projelerinizi% 2'lik en düşük bir faiz oranı ile yeni bir finansman başlatmak için hızlı ve rahat bir kredi başvurusunda bulunun. Bugün şu adresten bize ulaşın: ELITEFINANCE2000@GMAIL.COM, ELITE_FINANCE@OUTLOOK.COM, +17472339251 minimum kredi teklifimiz için gereken kredi miktarı, herhangi bir kredi miktarı için 1,000.00'dır. Sertifikalı, kayıtlı ve yasal krediye sahibiz. Bana bugün, bu krediyi almakla ilgileniyorsanız, kredi işlemi hakkında daha fazla bilgi edinmek için benimle iletişime geçin, kredi şart ve koşulları ve kredi nasıl size devredileceği gibi işlem yapın. İlgileniyorsanız acil yanıtınıza ihtiyacım var.

    YanıtlaSil
  51. ünaydın Sevgili kardeşlerim İslam, biz are güvenilir mali şirket, saygın, meşru ve akredite kredi şirketi. Biz Müslümanlar için borç para ve % 3 faiz oranıyla mali yardıma muhtaç insanlara layık güveniyorum. Kötü kredi veya faturaları ödemek için paraya ihtiyacı olan var mı? ya da bir iş kredi ihtiyacı? Kredi sunmak için memnuniyet duyarız gibi yararlanıcı güvenilir yardımcı bilgilendirmek için bu orta götürmeme izin ver.Yazınız ile bilgi aşağıda. Yanıt sonra bir kredi başvuru formu doldurmak için gönderilir. (Orada hiçbir kredi kontrolü, % 100 Garantili!) Umarım bana hizmet etmek izin verir. İçtenlikle. E-posta yoluyla bize ulaşın: (creditsolutioncompany@gmail.com)

    YanıtlaSil
  52. Bir krediye ihtiyacın var mı? İletişim Sir Murat Acar Kredi Şirketi, İşte finansal problemlere bir kredi, finansal yaşantısını artırmak isteyenler için bir fırsata ihtiyacımız var, çok makul faiz kredileri veriyoruz. Finansal stres kredi olan insanlara yardım kredileri, işletme kredileri, Tıbbi krediler, konut kredileri, öğrenci kredileri vb. Biz her çeşit kredi temin edebiliriz.
    Bugün mali yardım için bize e-posta gönder: muratacarfinancialservice@gmail.com

    Saygılarımla

    YanıtlaSil
  53. Merhaba!

    Mali yardıma mı ihtiyacınız var? Parayı takip edin ve hemen her türlü krediyi elde edin!

    $1.000 - $10.000.000.00
    * Amaç *% 3 faiz oranı
    * Seçim 1-20 yıl arasında öderler.
    * Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
    * Kredinin esnekliği.

    Yardım için lütfen bizimle iletişime geçin. E-posta: creditsolutioncompany@gmail.com

    İçtenlikle
    Yönetim

    YanıtlaSil
  54. Merhaba!

    Mali yardıma mı ihtiyacınız var? Parayı takip edin ve hemen her türlü krediyi elde edin!

    $1.000 - $10.000.000.00
    * Amaç *% 3 faiz oranı
    * Seçim 1-20 yıl arasında öderler.
    * Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
    * Kredinin esnekliği.

    Yardım için lütfen bizimle iletişime geçin. E-posta: creditsolutioncompany@gmail.com

    İçtenlikle
    Yönetim

    YanıtlaSil
  55. Merhaba,
    Borçlarınızı temizlemek için acilen kredi almanız gerekiyor mu yoksa bankalar ve diğer finansal kurumlar tarafından reddedildi mi? İşletmenizi geliştirmek için bir krediniz mi var? Konsolidasyon veya ipotek kredisine mi ihtiyacınız var? Şimdi ara ve biz son mali problemler için buradayız.

    Bu Amenista Waran kredi şirketleri. Azami $ 5000.00 USD $ 100.000.000.00 dolar.% 2'lik dağılım aralığı, uygun bir faiz oranı ile ilgilenen kişilere kredi sağlıyor.

    Kredilerimizin azami güvenliği ilk

    YanıtlaSil
  56. Merhaba,
    Borçlarınızı temizlemek için acilen kredi almanız gerekiyor mu yoksa bankalar ve diğer finansal kurumlar tarafından reddedildi mi? İşletmenizi geliştirmek için bir krediniz mi var? Konsolidasyon veya ipotek kredisine mi ihtiyacınız var? Şimdi ara ve biz son mali problemler için buradayız.

    Bu Amenista Waran kredi şirketleri. Azami $ 5000.00 USD $ 100.000.000.00 dolar.% 2'lik dağılım aralığı, uygun bir faiz oranı ile ilgilenen kişilere kredi sağlıyor.

    Kredilerimizin azami güvenliği ilk

    YanıtlaSil
  57. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    BORROWERS APPLICATION DETAILS


    1. Name Of Applicant in Full:……..
    2. Telephone Numbers:……….
    3. Address and Location:…….
    4. Amount in request………..
    5. Repayment Period:………..
    6. Purpose Of Loan………….
    7. country…………………
    8. phone…………………..
    9. occupation………………
    10.age/sex…………………
    11.Monthly Income…………..
    12.Email……………..

    Regards.
    Managements
    Email Kindly Contact: urgentloan22@gmail.com

    YanıtlaSil
  58. DİKKAT:
    FRED LOAN SERVICE PLC'ye hoş geldiniz, kötüye kredi, ev geliştirme kredisi, kişisel ve işletme kredisi, finansal yardım isteyen öğrenci ve çok düşük faizli ve teminatlı veya teminatsız şirketler vb. Kişilere kredi sunuyoruz. Ilgilenen herhangi biri e-posta ile bize başvurmalıdır Fredhenry166@gmail.com Aşağıdaki bilgileri kullanarak +15017229938 veya +18144768385 numaralı telefondan ABD'ye telefon açabilir veya yazabilir, lütfen aşağıdaki bilgileri doldurun ve zirve yapın;

    Borçlunun Bilgileri

    Ad Soyad:
    Ülke:
    adres:
    yaş:
    0ccupation:
    Medeni hal:
    iş yeri:
    seks:
    Telefon:
    cep telefonu numarası:
    aylık gelir:
    EUR veya USD cinsinden gereken tutar:
    Kredi Amacı:
    Kredi süresi:
    Kredi için ne kadar acele ediyorsun:
    ingilizce anlıyor musun?:
    Reklamımızı hangi siteyi keşfettiniz ?:

    KREDİ BÖLÜMÜ
    EMAIL: Fredhenry166@gmail.com.

    +15017229938 veya +18144768385 numaralı telefondan ABD'yi arayabilir veya yazabilirsiniz

    YanıtlaSil
  59. Finansmana mı ihtiyacınız var?
    Ticari veya kişisel ihtiyaçlarınız için bir krediye ihtiyacınız var mı?
    Firmamız Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunmaktadır.
    Yılda% 2'lük faiz oranı ile herhangi bir kişi veya şirket için kredi öneriyoruz.
    Daha fazla bilgi için lütfen bizimle e-posta yoluyla irtibata geçiniz. Adres: surestartloanfirm@gmail.com

    Telif Hakkı 2016 USA®
    Not: Bize yalnızca şu e-posta adresiyle ulaşın: surestartloanfirm@gmail.com
    Skype: surestartloanfirm

    YanıtlaSil
  60. Ben bir kart var ve bu kart para verir, 5000 euro her gün çekmek için bu kartı kullanabilirsiniz, bu kartı bile hesabınızda hiç param yok, kart hala 5000 euro günlük-ecek vermek sen, bu kartı programlanmış bir karttır ve sadaka organları ve Yardım Merkezi tarafından onaylandıktan çok tatlı.

    Bu kartı gerek veya bu kart sadece iletişim dupuymichael26@gmail.com yapmak öğrenmek istiyorsanız

    herhangi bir yardım da iletişim dupuymichael26@gmail.com ihtiyacın olursa
    Bu kart zengin yapacak

    YanıtlaSil
  61. Dikkat!!

    Bu Ancelotti Finance LLC, akredite kredi borçlanma şirketi ve% 2 faiz oranında her çeşit kredi vermekteyiz.

    ** Mali açıdan sıkılmış mısınız?
    ** Kredileri ve borçları ödemek için para istiyor musunuz?
    ** Kendi işini kurmak için finansman istiyor musun?
    ** Çeşitli amaçlar için özel veya ticari kredilere ihtiyacınız var mı?
    ** Büyük projeleri gerçekleştirmek için kredi arıyor musunuz?

    İş Planlaması, Ticari ve Gelişim Finansmanı, Gayrimenkul İpotekleri, Konut kredileri, işletme kredileri, kötü kredi kredileri, ticari krediler, yeni kurulan işletme kredileri, inşaat kredileri, araba kredileri, otel Krediler, öğrenci kredileri, bireysel krediler, Borçlar Konsolidasyon Düşük faizli% 2.00 krediler

    email: ancelotticontructionllc@financier.com

    Saygılarımla,
    Ancelotti LLC.

    YanıtlaSil
  62. Sen bir erkek mi kadın mısın? Mali ihtiyaçlarınızı çözmek için acilen bir borca ihtiyacınız var mı, herhangi bir mali karışıklığa mı sahipsiniz yoksa bu yeni yılda kendi işinizi başlatmak için para gerekiyor mu? Veya faturalarınızı ödemek veya bu sene iyi bir iş başlatmak için mi? Güvenilir, verimli ve dinamik, 100% garantili kredi ile de her para biriminde (Euro, Pound ve Dolar vb.) Kredi veriyoruz, tüm kredilere uygulanan faiz oranı 3%'tür. Bir kredi almak isterseniz, bugün bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin; size şu an üzerinden en iyi hizmetleri sunacağımıza söz veriyoruz: russell.credit40@gmail.com

    YanıtlaSil
  63. Merhaba,

    Bu, kredi veya finansman arayanlara hayati bir mesajdır. Bu,% 3'lük çok düşük bir oranda kredi veren özel bir firmadır. Hizmetlerimiz çok hızlıdır ve teslimat durumu% 100'dür. Buradan müracaat ederseniz, daha fazla kişiyi davet edip başkalarına tanıklık edeceksiniz. Kötü kredili insanlar, işsizler, iş şirketleri, istihdam edilenler, gayrimenkul yatırımcıları, öğrenciler, iş adamları ve kadınları ve diğerleri için kredi öneriyoruz. Sadece mustafacapitals@gmail.com adresinden bizimle iletişime geçin. Şartlar ve koşullar size derhal e-postayla gönderilecektir. Allah adına selamlar.

    Saygılarımızla,
    Mustafa.

    YanıtlaSil
  64. Merhaba,
    Bankalar bir kredi elde etmek için size dönüyor,
    Şirketim size yardımcı olması için endişelenmeyin.
    Her çeşit krediler
    Minimum 10,000,00 TL'den 20 milyon TL'ye
    Şimdi kredi başvurusunda bulunun.
    Iletişim e-posta bağlantısı: kesteronlineservice@gmail.com

    Saygılarımızla.
    Şirket

    YanıtlaSil
  65. Merhaba,
    Borçlarınızı temizlemek için acilen kredi almanız gerekiyor mu yoksa bankalar ve diğer finansal kurumlar tarafından reddedildi mi? İşletmenizi geliştirmek için bir krediniz mi var? Konsolidasyon veya ipotek kredisine mi ihtiyacınız var? Şimdi ara ve biz son mali problemler için buradayız.

    Bu Amenista Waran kredi şirketleri. Azami $ 5000.00 USD $ 100.000.000.00 dolar.% 2'lik dağılım aralığı, uygun bir faiz oranı ile ilgilenen kişilere kredi sağlıyor.

    Kredilerimizin azami güvenliği ilk

    YanıtlaSil
  66. Merhaba, Ben Bay Jonathan Albert Mak, hayat zamanlı fırsat kredileri veren özel kredi borçlusuyum. Borçlarınızı temizlemek için acil bir krediye, işiniz için bir Sermaye Kredisine ihtiyacınız var, Bankalar ve Diğer Finansal Kurumlar tarafından reddedildi, Bir Konsolide Kredi veya İpotek, Öğrenci Kredisi, Araba Kredisi, Sözleşme Kredisine mi ihtiyacınız var? Artık ara, çünkü tüm maddi sıkıntılarınızı geçmişin bir parçası haline getirmek için buradayız. Mali yardıma muhtaç kişilere, krediniz yetersiz olan veya faturalarını ödemek için paraya ihtiyacı olan kişilere borç veriyoruz. Düşük Düzeyde% 2 oranında faiz uyguluyoruz. Bu aracı, güvenilir ve fayda sağlayıcı yardımlar yaptığımızı size bildirmek için kullanacağım ve Size kredi vereceğiz. Teşekkür ederim, lütfen bugün bize ulaşın: jonathanalbertmak@gmail.com
    Jonathanalbert88@outlook.com

    YanıtlaSil
  67. Merhaba,

    Bu, kredi veya finansman arayanlara hayati bir mesajdır. Bu,% 3'lük çok düşük bir oranda kredi veren özel bir firmadır. Hizmetlerimiz çok hızlıdır ve teslimat durumu% 100'dür. Buradan müracaat ederseniz, daha fazla kişiyi davet edip başkalarına tanıklık edeceksiniz. Kötü kredili insanlar, işsizler, iş şirketleri, istihdam edilenler, gayrimenkul yatırımcıları, öğrenciler, iş adamları ve kadınları ve diğerleri için kredi öneriyoruz. Sadece mustafacapitals@gmail.com adresinden bizimle iletişime geçin. Şartlar ve koşullar size derhal e-postayla gönderilecektir. Allah adına selamlar.

    Saygılarımızla,
    Mustafa.

    YanıtlaSil
  68. Blank ATM kredi kartımızla en iyi kutlamayı alın ve
    Milyoner, Yakalanma riski yoktur, çünkü kart
    Izlenebilir olmayacak şekilde programlandı, aynı zamanda bir
    CCTV'nin sizi ve sizi algılamasını imkansız hale getiren teknik
    Toplam miktarı $ 20,000.00 USD geri çekebilir, herkesin birine ihtiyacı var mı?
    Boş ATM Kartı, evet ise e-posta adresime şu adresten ulaşın:
    Garycashgrants@yahoo.com

    NOT: KARTLARIMIZ SİZE BULUNAN HERHANGİ BİR ÜLKEDE ÇALIŞMAYABİLİR, DOĞRU DEĞİL
    SADECE SİZİN HAYATINIZI DEĞİŞTİREN BU BÜYÜK FIRSAT

    YanıtlaSil
  69. Herhangi bir ülkeye maddi yardımda bulunma yetkisi olan yasal ve lisanslı kredi şirketiyle iletişime geçin. Daha fazla bilgi ve kredi başvurusu için şimdi e-posta ile irtibat kurun: kontaktsofortfinanzen@gmail.com

    YanıtlaSil
  70. Birikmiş mil puanlaranızı nakit olarak alıyorum. 05379512775 Arayın görüşelim.

    YanıtlaSil

  71. Merhaba, Ben Bay Jonathan Albert Mak, hayat zamanlı fırsat kredileri veren özel kredi borçlusuyum. Borçlarınızı temizlemek için acil bir krediye, işiniz için bir Sermaye Kredisine ihtiyacınız var, Bankalar ve Diğer Finansal Kurumlar tarafından reddedildi, Bir Konsolide Kredi veya İpotek, Öğrenci Kredisi, Araba Kredisi, Sözleşme Kredisine mi ihtiyacınız var? Artık ara, çünkü tüm maddi sıkıntılarınızı geçmişin bir parçası haline getirmek için buradayız. Mali yardıma muhtaç kişilere, krediniz yetersiz olan veya faturalarını ödemek için paraya ihtiyacı olan kişilere borç veriyoruz. Düşük Düzeyde% 2 oranında faiz uyguluyoruz. Bu aracı, güvenilir ve fayda sağlayıcı yardımlar yaptığımızı size bildirmek için kullanacağım ve Size kredi vereceğiz. Teşekkür ederim, lütfen bugün bize ulaşın: jonathanalbertmak@gmail.com
    Jonathanalbert88@outlook.com

    YanıtlaSil
  72. Okyanus Kredileri ve İpoteği Sınırlı% 2 olarak Küçük ve Büyük Krediler İçin.

    Merhaba, işinizi finanse etmek için bir kredi başvurusunda bulunmaktayız, Özel krediler sunuyoruz,
      Ticari ve bireysel kredi ile bir yılda% 2 gibi düşük faiz oranları ile dünyadaki her 30 yılda bir geri ödeme süresi. Talep ettiğiniz her miktardan 1000'e kadar değişen kredileri sunuyoruz, bugün bizimle iletişime geçiniz; Oceanfmortgages@gmail.com

    +447087694046

    YanıtlaSil
  73. Sevgili kredi arayanlar!!!

    Eğer herhangi bir mali zorluklar içinde? Kendi iş başlatmak istiyor musunuz? Bu kredi şirket kurulan insan hakları örgütleri ile fakirlere yardım amacıyla dünya çapında olduğunu ve insanların yaşam finansal zorluklarla. Bir kredi için uygulamak istiyorsanız, bize e-posta aşağıda detayları ile haber: g.marius95@hotmail.com

    Adı:
    Kredi miktarı gerekli:
    Kredi süresi:
    Cep telefonu numarası:

    Teşekkür ederim, Tanrı sizi korusun
    GÜVEN
    Bay Marius

    YanıtlaSil
  74. Proje, yatırım, kişisel krediler, işletme kredileri, konut kredileri, öğrenci kredileri, konsolidasyon kredileri ve çeşitli projeler için kredilere ihtiyacınız var mı? Şirketimizden kredi almak isteyenlere bugün (ericfinancee@gmail.com veya ericfinancee@outlook.com) bizimle iletişime geçmek için +1 936-681-9131 numaralı telefondan veya daha fazla bilgi için metin arayabilir ve bugün kredi alabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  75. ÖNGÖRÜLMEYEN ÜCRETLİ UYGUN KREDİ TEKLİFİ

    Merhaba,

    Mali ihtiyaçlarınız neler?
    1 yıldan 30 yıla kadar,% 3'lük çok düşük bir faiz oranında rahat bir süre ile, 2.000.00 USD'den maksimum 100.000.000.00 USD'ye kredi veriyoruz.

    İşletme kredisine ihtiyacın var mı?
    Kişisel bir krediye ihtiyacınız var mı?
    Araba almak istiyor musun?
    Yeniden finanse etmek ister misiniz?
    Bir ipotek kredisine ihtiyacınız var mı?

    İş teklifinizi veya genişlemenizi başlatmak için büyük bir sermayeye ihtiyacınız var mı? Umut kaybettin mi ve çıkış yolu olmadığını mı düşünüyorsun, maddi sıkıntılar devam ediyor mu?
    Olası ticari işbirliği için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

    E-posta yoluyla bize ulaşın: constantloanfirm@gmail.com

    YanıtlaSil
  76. Bir kredi ihtiyacınız var mı? Bu Borç Kredi, işletme kredisi, sağlık kredisi, ev kredisi, öğrenci kredi gibi kredi her türlü veririz
    Mali yardım>>> loanmartloanfunds@gmail.com bugün bize ulaşın E-posta
    Saygılarımla

    YanıtlaSil
  77. KREDİ FİRMA kredi .....

    MRS PRISCA WILLIAMS 50,000USD ve kredi GET Welcome
    Eğer% 2 acil kredi ihtiyacınız var mı? ödeme
    faturaları? size ...... tarafından gerekli tüm amouth kredi vermeye hazırız, lütfen bizimle irtibata geçin
    E-POSTA ::::: priscaloancompany23@gmail.com
    WATHSAPP NUMARASI ....... + 2348053930975
    Aşağıdaki kredi başvurusu doldurun

    Adı:

    Ülke:

    devlet:

    Telefon numarası:

    Yaş:

    Meslek:

    Kredi olarak ihtiyaç duyulan miktarı:

    süresi:

    Bay PRISCA Willaims

    YanıtlaSil
  78. ünaydın Sevgili kardeşlerim İslam, biz are güvenilir mali şirket, saygın, meşru ve akredite kredi şirketi. Biz Müslümanlar için borç para ve % 3 faiz oranıyla mali yardıma muhtaç insanlara layık güveniyorum. Kötü kredi veya faturaları ödemek için paraya ihtiyacı olan var mı? ya da bir iş kredi ihtiyacı? Kredi sunmak için memnuniyet duyarız gibi yararlanıcı güvenilir yardımcı bilgilendirmek için bu orta götürmeme izin ver.Yazınız ile bilgi aşağıda. Yanıt sonra bir kredi başvuru formu doldurmak için gönderilir. (Orada hiçbir kredi kontrolü, % 100 Garantili!) Umarım bana hizmet etmek izin verir. İçtenlikle. E-posta yoluyla bize ulaşın: (creditsolutioncompany@gmail.com)

    YanıtlaSil
  79. İstediğim Kredi Miktarı Nasıl Güvenilir Kredi Şirketinden Nasıl Elde Edilir (petersonworldloans@outlook.com)

    Merhaba millet, İsmim Mikel Clarrisa, Birleşik Devletler Alabama'lıyım, başvurduğumda, James Peterson World Loans Company'den {(petersonworldloans@outlook.com) ödediğim krediyi nasıl buldursun diye tanıklık etmek için buradayım. Borç verenler olduklarını iddia eden çeşitli kredi ödünç verenlerin bu forumda borç vermelerinin gerçek olduğunu ve başvurduğumda bana bir arkadaşımla tanışmanı için James Peterson World Loans Company'yi tanıştırana kadar borç vermedi. Arzumun ödünç alındığı ve o herhangi bir gecikme olmaksızın vaat ettiği gibi gerçekten yaptığı gibi, şüphelerim var ama asla inanmak için el koymadım. Kredi ile gerçekten bana yardım eden ve hayatımı daha iyi hale getiren Bay James Peterson'la tanışıncaya kadar hala güvenilir kredi verenlerinin olduğunu düşünmemiştim. Orada hala çok iyi kredi verenin olduğunu biliyorum, fakat Bay James Peterson World Loans Company'yi, onun bakımını ve anlayışını denemenizi tavsiye ederim. Faturaları ödemek veya bazı borçları çözmek, bir araba veya ev satın almak, güzel bir işe başlamak için acil bir krediye ihtiyacınız olup olmadığını bilmiyorsanız, o zaman burada sizin hayallerinizi gerçekleştirmek için mükemmel bir fırsattır. Bugün şirketlerinin doğrudan e-posta adresiyle onlarla iletişime geçin: (petersonworldloans@outlook.com)

    YanıtlaSil
  80. BUGÜN UYGULAYIN VE KREDİNİNİZİ VARINIZ.
    Umutsuzca bir krediye ihtiyacın var mı? Bize samuelgrantfirm@gmail.com adresini e-posta ile gönderin. Bankanızın veya herhangi bir Finansal Firmanın kredisinden muaf tutuldunuz mu? Mali yardıma mı ihtiyacınız var? Faturalarınızı ödemek veya bir ev satın almak için bir krediye ihtiyacınız var mı, yoksa borcunuzu konsolide ettiniz mi? Borçtan arınmıyorsunuz? Kendi işiniz olsun ister misiniz? Finansal Krediler Yardımı'na mı ihtiyacınız var? İstediğiniz loan.email bize samuelgrantfirm@gmail.com için bugün bizimle iletişime geçin.

    Ad: samuel grant
    Şirket Adı: samuel grant firm
    E-posta: samuelgrantfirm@gmail.com

    YanıtlaSil
  81. BUGÜN UYGULAYIN VE KREDİNİNİZİ VARINIZ.
    Umutsuzca bir krediye ihtiyacın var mı? Bize samuelgrantfirm@gmail.com adresini e-posta ile gönderin. Bankanızın veya herhangi bir Finansal Firmanın kredisinden muaf tutuldunuz mu? Mali yardıma mı ihtiyacınız var? Faturalarınızı ödemek veya bir ev satın almak için bir krediye ihtiyacınız var mı, yoksa borcunuzu konsolide ettiniz mi? Borçtan arınmıyorsunuz? Kendi işiniz olsun ister misiniz? Finansal Krediler Yardımı'na mı ihtiyacınız var? İstediğiniz loan.email bize samuelgrantfirm@gmail.com için bugün bizimle iletişime geçin.

    Ad: samuel grant
    Şirket Adı: samuel grant firm
    E-posta: samuelgrantfirm@gmail.com

    YanıtlaSil
  82. İyi Günler Bay / Bayan:

    Meşru bir kredi almak, her zaman finansal problemi olan ve ona çözüm bulmaya ihtiyaç duyan müşteriler için büyük bir sorun olmuştur. Kredi ve teminat konusu, müşterilerin meşru bir borç verenden bir kredi ararken her zaman endişe verici bir konudur. Ama ... kredi endüstrisinde bu fark yarattı. $ 2,500 aralığında bir kredi ayarlayabiliriz. 500.000.000 $ 'a kadar düşük faiz oranıyla% 3 faiz

    Hizmetlerimiz şunları içerir:
    Borç Konsolidasyonu
    İkinci İpotek
    İş Kredileri
    Kişisel Krediler
    Uluslararası Krediler
    Her çeşit kredi
    Aile kredisi
    VB
    Lütfen bu e-postaya derhal cevap verin: (muratacarfinancialservice@gmail.com)

    Sosyal güvenlik yok ve kredi kontrolü yok,% 100 Garanti. Tek yapmanız gereken tam olarak ne istediğinizi bize bildirin ve hayallerinizi gerçeğe dönüştüreceğiz. (MURAT ACAR KREDİ BANKASI). Bankalarınız "Hayır" dediğinde EVET diyor. Son olarak, sınırsız sermayeye sahip olduğumuz için küçük ölçekli kredi firması, aracılar, küçük ölçekli finansal kuruluşlara fon sağlıyoruz. Bir kredi tedarik etme konusunda daha ayrıntılı bilgi edinmek için bize ulaşın, Lütfen bu e-postayı derhal yanıtlayın: (muratacarfinancialservice@gmail.com)

    YanıtlaSil
  83. Merhaba,
    Ben Bayan Olivia Daniel, hayat sigortası kredileri veren özel bir kredi vericisiyim. Borçlarınızı acilen ödemek için bir krediye ihtiyacınız mı yoksa işinizi geliştirmek için bir krediye mi ihtiyacınız var? Bankalar ve diğer finansal kuruluşlar tarafından reddedildi mi? Konsolidasyon kredisine veya ipoteğe ihtiyacınız var mı? Daha fazlasını arıyor, çünkü tüm maddi sıkıntılarınızı geçmişte kaldıracağız. Mali yardıma ihtiyacı olan, kötü bir krediye sahip olan veya faturalarını ödemek için para gereksinimi olan,% 2 oranında bir işyerinde yatırım yapmak için para ödünç veriyoruz. Bu aracı kullanarak güvenilir ve fayda sağlayan bir yardım sağladığımızı ve bir kredi teklifinde bulunacağınızı size bildirmek için kullanmak isterim. Bugün şu adresten e-posta ile bize ulaşın:
    (Oliviadaniel93@gmail.com)


    UYGULAMA VERİLERİ

    1) Tam Adı:
    2) Ülke:
    3) Adres:
    4) Eyalet:
    5) Cinsiyet:
    6) Medeni hali:
    7) Meslek:
    8) Telefon Numarası:
    9) İşyerinde güncel pozisyon:
    10) Aylık gelir
    11) Gerekli kredi miktarı:
    12) Kredi süresi:
    13) Kredinin amacı:
    14) Din:
    15) Daha önce başvuru yaptınız mı:
    16) Doğum Tarihi:
    Teşekkürler,

    YanıtlaSil
  84. Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer bir iş erkek ya da kadın vardır ve işinizi artırmak için bir kredi ihtiyacım var ?? Eğer bir iş başlatmak için sermayeye ihtiyaç mı? senin kredi sorunları ne olursa olsun biz düşük ve uygun faiz oranı hem de bireyler ve şirketlere kredi teklif olarak, burada sizin yardımınıza geliyor. bugün kredi almak (Ericfinancee@gmail.com veya ericfinancee@outlook.com) daha fazla bilgi için +1 936-681-9131 numaralı telefonu arayabilir veya kredi alabilirsiniz. bugün.

    YanıtlaSil
  85. Her yil için % 2 faiz kredileri disari veriyoruz.

    Onay hizlidir; Biz ne biz onaylamak için uygulanan ücretler, kümesidir ücret almiyoruz. Biz yüksek 40 milyon Euro olarak onaylayabilirsiniz ve biz 15,000.00 Euro en az kredi miktari onaylamak; sen-ebilmek uygulamak için is ve Kisisel krediler benzer; bir 1 yil süre ile isletme kredileri için.

    Sorulariniz için bize bir mail gönderin: ritaloanlending@gmail.com



    YanıtlaSil
  86. Her yil için % 2 faiz kredileri disari veriyoruz.

    Onay hizlidir; Biz ne biz onaylamak için uygulanan ücretler, kümesidir ücret almiyoruz. Biz yüksek 40 milyon Euro olarak onaylayabilirsiniz ve biz 15,000.00 Euro en az kredi miktari onaylamak; sen-ebilmek uygulamak için is ve Kisisel krediler benzer; bir 1 yil süre ile isletme kredileri için.

    Sorulariniz için bize bir mail gönderin: ritaloanlending@gmail.com



    YanıtlaSil
  87. Merhaba

    Işadamı ya da kadın musun? Herhangi bir Mali stres mi ya da işinizi başlatmak için paranıza mı ihtiyacınız var? Kötü krediniz var mı? Daha önce bankanız tarafından reddedildi mi? Yetersiz fon yüzünden uykusuz geceler geçirdiniz mi?

    Çözümünüz şimdi geliyor!

    Körük kredi türleri, biz sunuyoruz ve çok daha fazlası

    ) Kişisel Kredilendirme, İş Geliştirme.
    B) İş kurma ve eğitim.
    C) Borç Konsolidasyonu.
    D) ev kredisi
    E) tarımsal kredi
    F) Genel kredi

    Bir kredi / mali yardıma ihtiyacınız var mı? Geleceğinizi güvence altına almanıza yardımcı olabiliriz
    24 saat içinde maddi olarak.

    Ek sorularınız ve bu kredi teklifi için bir başvuru göndermek için
    Yanıtlarınızı şu adrese gönderin: easyloanfirm2020@gmail.com

    Not: Kredi ile ilgilenen tüm başvuranlar cevaplarını şu adrese göndermelidir:
    easyloanfirm2020@gmail.com

    Saygılarımızla
    Bay Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com



    1.5% Orijinal ve garanti kredisi

    YanıtlaSil
  88. Good Day Dear Loan Seeker,

    Do you need an urgent financial credit ***? * Very fast and direct transfer to your bank account * Repayment starts eight months after you get the money bank account * Low interest rate of 1% * Long-term repayment (1-30 years) Height * Flexible ***then monthly payment *. How long will it be financed? After submitting the application *** You can expect a preliminary answer less than 24 hours funding in 72-96 hours after receiving the information they need yours.

    If you are interested contact us via: hititseramik.com.tr@consultant.com and fill out the below loan application form.

    Loan application form:
    Full Name:....................
    Country:.....................
    State:..............
    City:..............
    Sex:.........................
    Phone Number:...........
    Loan Amount :...........
    Monthly income:..........
    Occupation:................... ....
    Loan Period:....................... ................
    Purpose of Loan:......................... ...........
    E-mail address:...................... ................
    Have You Applied Before?....................

    We awaits your urgent application form to be filled ok. Email Us: (hititseramik.com.tr@consultant.com)

    With Best Regards.
    Mrs. Pranchment Dura
    Company Name: HITITI SERAMIK GENERAL MUDURLUK
    Emaill Address: hititseramik.com.tr@consultant.com
    Emaill Address:bdsfn.com@gmail.com
    Emaill Address:johnsondav23@gmail.com

    YanıtlaSil
  89. Işadamı mısınız yoksa kadın mısınız? Kendi işini başlatmak için paraya ihtiyacın var mı? Borcunuzu ödemek veya faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş kurmak için borç almaya ihtiyacınız var mı? Projeniz için para lazım mı? Dünyadaki (bireyler, işletmeler, gayrimenkul ve tüzel kişiler)% 2 oranında mükemmel bir miktarda ve her yerden güvenli krediler sunuyoruz. Başvuru yanıtları ve aşağıdaki e-posta adresine daha fazla bilgi göndermek için: (khalifafinancialcompanies@outlook.com veya khalifafinancialcompanies@gmail.com)

    Telefon Numarası: +16026337400
    Http://khalifafinancialcompany.weebly.com

    YanıtlaSil
  90. Yatırım kredisi, araba kredisi, öğrenci kredisi, borç ödemeleri ve özel kredi için kredi arıyor musunuz? Artık ara, çünkü burada kredi çözümleriniz için doğru yerde bulunuyorsunuz! Şirketlere, özel kuruluşlara ve bireylere% 2'lik düşük ve uygun faiz oranıyla kredi veriyoruz. Bize şu yollarla e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz: (mariajorgeglobalfinance@gmail.com)

    VERİLERİN UYGULANMASI

    1) İsim ...........................
    2) Ülke .......................
    3) Adres ......................
    4) Cinsiyet ........................
    5) Medeni hal .............
    6) Meslek ................
    7) Telefon Numarası ...........
    8) işyerinde pozisyon .....
    9) aylık gelir ....................
    10) Kredi miktarı .........
    11) kredinin süresi .....
    12) Kredinin amacı ..................
    13) Doğum Tarihi ........................

    Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  91. Merhaba,
      Eğer mali zorluk geçiyor gibi sanki ya da herhangi bir finansal karmaşa içinde olan ve kendi iş kurmak için para gerekiyor, ya da krediyi gerekir: Biz yardımcı olur ihtiyaçlarına insanlara yardım etmek için Hıristiyan OLUŞTU Organizasyon, mali help.So vardır borcunu yerleşmek ya da faturalarınızı ödemek, güzel bir iş başlatmak veya sert, bankalardan Yerel eşitlik kredi elde İncil için e-posta larsson_investment@foxmail.com yoluyla bugün bize buluyor Luke 11:10 Herkes kim olduğunu sorar "diyor kapı "açılacak bayıltır DSÖ ve ona, ben bulur istiyor DSÖ alır. Yani İsa, aynı dün, bugün ve sonsuza kadar olduğundan fırsat Orijinal olarak senden geçmesine izin vermeyin. Bunlar sadece fikirli ciddi ve Allah korkusu insanlar için olduğunu lütfen unutmayınız.

    tamamen bu yüzden benim şirket sizin için bu kredi işleme profiline açabilirsiniz altında bizden bir kredi almak ilgilenen varsa, başvuru formunu doldurunuz

      GEREKLİ İLK BİLGİLER

    Tam Adı: ........
    Kişisel telefon numarası: .....
    Ülke: .......
    Adres: ....
    Devlet: .........
    Yaş: .........
    Cinsiyet: ..........
    Daha önce bir kredi için başvuru yaptınız mı? ...
    Medeni Hali: .....
    Kredi miktarı gerekli: .........
    Kredi Süre: ....
    Meslek: .........
    Aylık gelir: .......

    zaman ve anlayışınız için teşekkür ederiz !!!
    e-posta yoluyla tüm cevap: {larsson_investment@foxmail.com}

    YanıtlaSil
  92. Bir krediye ihtiyacın var mı? Iş ve kişisel kredi verecek, 5000 USD'den 500000000 USD'ye% 3, ilgilenen kişi sizinle iletişime geçmeli: sabinhelps@gmail.com

    YanıtlaSil
  93. İyi günler,

    Herhangi bir maddi sıkıntıya mı sahipsiniz; Borçlarınızı temizlemek için bir borca ihtiyacınız var mı; Maliyetini artıracak mısın; Siz işini genişletmek isteyen bir iş adamısınız. Buradan, krediniz için gerçek kahraman, güven ve etkin kredi borç verme şirketiyle iletişime geçmenizi öneririz. Hem bireyler hem de hükümet tarafından büyük etkinliğimizin farkındaydım.

    Lütfen ilgileniyorsanız, bize geri dönün: worldwidelendingcompany@gmail.com

    Sertifikalı, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik. Ve yılda% 3'lük düşük faiz oranı ile 5.000 € ila 25.000.000.00 € arası bir kredi teklif edebiliriz.

    Şirketimizden bir borç almanız gerekirse lütfen bizimle iletişime geçin. Bizimle iletişim kurduğumuz e-posta adresimiz: worldwidelendingcompany@gmail.com

    İçtenlikle,
    Bayan Taylor Helen.



    Mutlu günler (kredi teklifi)

    YanıtlaSil
  94. İyi günler,

    Herhangi bir maddi sıkıntıya mı sahipsiniz; Borçlarınızı temizlemek için bir borca ihtiyacınız var mı; Maliyetini artıracak mısın; Siz işini genişletmek isteyen bir iş adamısınız. Buradan, krediniz için gerçek kahraman, güven ve etkin kredi borç verme şirketiyle iletişime geçmenizi öneririz. Hem bireyler hem de hükümet tarafından büyük etkinliğimizin farkındaydım.

    Lütfen ilgileniyorsanız, bize geri dönün: worldwidelendingcompany@gmail.com

    Sertifikalı, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik. Ve yılda% 3'lük düşük faiz oranı ile 5.000 € ila 25.000.000.00 € arası bir kredi teklif edebiliriz.

    Şirketimizden bir borç almanız gerekirse lütfen bizimle iletişime geçin. Bizimle iletişim kurduğumuz e-posta adresimiz: worldwidelendingcompany@gmail.com

    İçtenlikle,
    Bayan Taylor Helen.



    Mutlu günler (kredi teklifi)

    YanıtlaSil
  95. Merhaba,
    Nurliana Novi Yaşamımda Tanrı'nın iyi işlerini Asya'da ve kelimelerin diğer bölümlerinde kredi arayan insanlara paylaşmak istiyorum, çünkü ekonomi bazı ülkelerde kötü.
     Şu an jakarta'da Endonezya'da yaşıyorum. Dört çocuğa sahip bir Dulum ve Temmuz 2016'da maddi duruma sıkıştım ve yeniden finanse etmek ve faturalarımı ödemek zorundayım
    4 kredi veren bir dolandırıcılık kurbanıydım, çok fazla para kaybettim, çünkü şirketlerinden borç arıyorum. Hapishaneden tahliye edilmeden ve arkadaşlarımın durumumu açıkladığından ve daha sonra ELINA JOHNSON LOAN FIRM'ın güvenilir olduğuna karar veren bir kredi şirketine getirdiğim için kendi borçlarımdan dolayı tutuklandığından bu süreçte neredeyse öldüm.
    Kredileri mi arayan insanlar için? Dolayısıyla çok dikkatli olmalısınız çünkü burada internet dolandırıcılığı yapan bir çok kredi şirketi, fakat sahte kredi şirketlerinde hala çok gerçekçi.
     ELINA JOHNSON LOAN FIRM'ından aldığım krediyi, başvurduğum 24 saat içinde çok kolay bir şekilde 500 papyon Rp.500.000 almıştım. Bu nedenle, ELINA JOHNSON LOAN FIRM ile ailemin hayatında Tanrı'nın iyi işlerini paylaşmaya karar verdim. Tavsiyenize sormak için bir krediye ihtiyacınız varsa lütfen ELINA JOHNSON LOAN FIRM ile iletişime geçin. Onlarla e-posta yoluyla iletişime geçin:. (elinajohnson22@gmail.com)
    Zor buluyorsanız veya prosedürü kredi almak için istiyorsanız, bana (nurliananovi96@gmail.com) adresindeki e-postayla da ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  96. KREDİNİN İHTİYACINA GÖRE VAR MI?

    Eğer 5.000.00 – 10.000.000.00 Max arasında bir krediye ihtiyacınız varsa, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik,% 100 garantili krediler de mevcuttur (Euro, Pound ve dolar), faiz oranı tüm krediler için geçerlidir (% 2) Hizmetler aracılığıyla bize geri dönmek isteyen (Arlenewilliamsloanfinance@hotmail.com)

    loan

    E-posta ile iletişim kurun: (Arlenewilliamsloanfinance@hotmail.com)

    YanıtlaSil
  97. E-posta: addisonfinancialorporation@gmail.com

    İşletme Kredisi, Kişisel Kredilendirme, Oto Kredisi, Tarım Kredisi veya Proje Finansmanı'na ihtiyacınız var mı? Senin için iyi haber var. Kredi ve birliklerde% 2 çoklu oran sunuyoruz. Daha fazla bilgi için lütfen bize mail atın: addisonfinancialorporation@gmail.com

    Addison Financial Company

    E-posta: addisonfinancialorporation@gmail.com

    KREDİ ŞİRKETİ

    YanıtlaSil
  98. E-posta: addisonfinancialorporation@gmail.com

    İşletme Kredisi, Kişisel Kredilendirme, Oto Kredisi, Tarım Kredisi veya Proje Finansmanı'na ihtiyacınız var mı? Senin için iyi haber var. Kredi ve birliklerde% 2 çoklu oran sunuyoruz. Daha fazla bilgi için lütfen bize mail atın: addisonfinancialorporation@gmail.com

    Addison Financial Company

    E-posta: addisonfinancialorporation@gmail.com

    KREDİ ŞİRKETİ

    YanıtlaSil
  99. TESTIMONY OF SECURING A LOAN FROM THE PRUDENT AND SECRET SERVICE CREDIT, YOU TOO CAN BE A PARTAKER OF IT!

    Hello Every One, I am Mrs. Caro White by name, a citizen of USA. I immediately want to use this medium to broadcast the testimony of how the Lord led me to the lender and real Legit loan that has changed my life from grass to grace, from a level of wretchedness to a successful woman who can now boast of rich, wealthy and healthy happy life without stress or financial difficulties. Today I am now considered as a woman of honor. After months of trying to get a loan on the internet, it was no avail and I happened to fall in the hands of scams, who scammed me the sum of $2000. And when this happens, I was so confused and desperate and praying to God to locate me to a real, legit and genuine loan lender online that will not add to my pains. So I decided to call a friend of mine who recently got a loan online, we discuss about this issue and for our conclusion he told me about a man named Mr. Deacon Francis Johnson who is the CEO of FRANCIS JOHNSON CORPORATIVE LOAN COMPANY WORLDWIDE. So I applied for a loan for the amount ($ 506,000.00), with an interest rate as low as 3% annually, and I gave them my maximum corporation and abide by the instructions given to me by the Institution, and soon, my loan approved easily without any stress or delay, and all the preparations which were made regarding the transfer credit and in less than two (2) days of the loan deposited into my Bank Account. My people far and near, is this not a great testimony? This now makes me to believe that where there are bad ones still there are good and honest ones. So I would like to advice you that are there who wants to secure a real and a genuine loan, to please contact FRANCIS JOHNSON CORPORATIVE LOAN COMPANY via the following email address: (Corporativeloancompany@gmail.com), I always pray that God in Heaven to bless him for the good things he has done in my life. Once again, be careful when searching for an online loan lender many are scams! One thing I always tell people is that applying for a loan in this institution, you must have an Utmost Good Faith and Trust Worthy.

    Thank you and God bless

    Signed
    Mrs. Caro White

    YanıtlaSil
  100. Good Day Dear Loan Seeker,

    Do you need an urgent financial credit ***? * Very fast and direct transfer to your bank account * Repayment starts eight months after you get the money bank account * Low interest rate of 1% * Long-term repayment (1-30 years) Height * Flexible ***then monthly payment *. How long will it be financed? After submitting the application *** You can expect a preliminary answer less than 24 hours funding in 72-96 hours after receiving the information they need yours.

    If you are interested contact us via: bdsfn.com@gmail.com and fill out the below loan application form.

    Loan application form:
    Full Name:....................
    Country:.....................
    State:..............
    City:..............
    Sex:.........................
    Phone Number:...........
    Loan Amount :...........
    Monthly income:..........
    Occupation:................... ....
    Loan Period:....................... ................
    Purpose of Loan:......................... ...........
    E-mail address:...................... ................
    Have You Applied Before?....................

    We awaits your urgent application form to be filled ok. Email Us: (bdsfn.com@gmail.com)

    With Best Regards.
    Mrs. Pranchment Dura
    Emaill Address:bdsfn.com@gmail.com

    YanıtlaSil

  101. Herhangi bir amaç için paraya ihtiyacınız var mı?
    Aylık gelir / işiniz varsa bir kredi almaya hak kazanırsınız.
    Güvenli / teminatlı kredi için irtibat kurun.
    20,000'den 20,000,000'e kadar kredi tutarı ödünç al.
    Kredi süresi olarak 1 yıl ila 30 yıl arasında seçim yapın.
    azeesabdul480@gmail.com

    YanıtlaSil
  102. Sizi rahatsız ettiğim için özür dilerim, fakat Bay LONIA BENJAMIN'in benim için yaptığı iyi iş konusunda sakin olamıyorum, geçen sene bir kredi talep ettim ve kandırdım ve bu yıl kurmuştım Bayan. LONIA BENJAMIN ve bugün kredi aldım ve mutlu ve zengin yaşıyorum, bir krediye ihtiyacın var mı yoksa bir kredi arayan bir arkadaşın var mı? Bay LONIA BENJAMINnow ile iletişime geçin: FINANCIAL LOAN INC COMPANY.
    E-posta: loancompanyinc10000@gmail.com
    C.E.O: Bay LONIA BENJAMIN

    YanıtlaSil
  103. İşletme kredisi mi arıyorsunuz? Kişisel kredi, öğrenci kredisi, öğrenci kredisi, öğrenci kredisi, borç konsolidasyonu kredisi, teminatsız krediler, girişim sermayesi vs. Varsa bugün bize ulaşın: (ericfinancee@gmail.com veya ericfinancee@outlook.com) ayrıca +1 936-681-9131 veya daha fazlası için metin ve bugün kredi alın.

    YanıtlaSil
  104. Proje, yatırım, kişisel krediler, iş kredileri, konut kredileri, öğrenci kredileri, konsolidasyon kredileri ve çeşitli projeler için kredilere ihtiyacınız var mı? Şirketimizden kredi almak isteyenlere bugün (ericfinancee@gmail.com veya ericfinancee@outlook.com) bizimle iletişime geçmek için +1 936-681-9131 numaralı telefondan veya daha fazla bilgi için metin arayabilir ve bugün kredi alabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  105. Borçlarını ödemek veya faturalarını ödemek veya bir işe başlamak için borca ​​ihtiyacınız var mı? Kredi skorunuz düşük ve kredi almakta zorlanıyor Lütfen Mr Raymond Logan ile iletişime geçin. Bana verdi ki, borcunu zorlamadan alacaksın. Faiz oranı% 2'dir. Daha fazla bilgi için bu adrese başvurun. E-posta: CITIMORTAGE01@GMAIL.COM

    YanıtlaSil
  106. Genel Kamuya Dikkat,
     
    Bir krediye ihtiyacın var mı? Eğer evet ise 3% 'lük düşük faiz oranı ile kredi öneriyoruz ve kredi kontrolü yapmadan kişisel krediler, borç konsolidasyon kredileri, girişim sermayesi, iş kredileri, eğitim kredileri, konut kredileri veya "herhangi bir nedenle krediler" sunuyoruz Ancak yöntemimiz, Ihtiyaç duyduğunuz kredi miktarını ve ayrıca karşılayabileceğiniz süreyi belirtme şansı sunuyor, e-posta: elenanino0007@gmail.com
     
    Bu size ihtiyacınız olan parayı elde etmek için gerçek bir şans verir! E-posta ile ilgileniyorsanız: elenanino0007@gmail.com
     
    Saygılarımla
    Bayan Elena
    E-posta: elenanino0007@gmail.com

    YanıtlaSil
  107. Mali ihtiyaçlarınızı karşılamak veya borçlarınızı ödemek ve kendi işinizi başlatmak için bir krediye ihtiyacınız var mı? Evet isterseniz bize geri dönün direct_axisloans@qualityservice.com
    Web sitesi https://abelardabelard.wixsite.com/directaxisloan

    YanıtlaSil
  108. Ödenmemiş faturalarınız var mı? Temizlemek istediğiniz borcunuz var mı? Sen
    Mali açıdan aşağı ve bir iş kurmanız mı gerekiyor? Banka var mı
    Kötü kredinizin bir sonucu olarak sizi reddetti mi? Artık endişelenmeyin
    Finansal Gelişme Hizmetleri size düşük bir kredi vermek istiyor
    Kredi teklifimizle ilgileniyorsanız ve
    Bir kredi başvurusunda bulunun, bu mesajı yanıtlayarak bugün bize ulaşın veya
    Bize şu adrese bir e-posta gönderin: mrsmartinaloanfirm01@outlook.com

    YanıtlaSil
  109. ünaydın Sevgili kardeşlerim İslam, biz are güvenilir mali şirket, saygın, meşru ve akredite kredi şirketi. Biz Müslümanlar için borç para ve % 3 faiz oranıyla mali yardıma muhtaç insanlara layık güveniyorum. Kötü kredi veya faturaları ödemek için paraya ihtiyacı olan var mı? ya da bir iş kredi ihtiyacı? Kredi sunmak için memnuniyet duyarız gibi yararlanıcı güvenilir yardımcı bilgilendirmek için bu orta götürmeme izin ver.Yazınız ile bilgi aşağıda. Yanıt sonra bir kredi başvuru formu doldurmak için gönderilir. (Orada hiçbir kredi kontrolü, % 100 Garantili!) Umarım bana hizmet etmek izin verir. İçtenlikle. E-posta yoluyla bize ulaşın: (creditsolutioncompany@gmail.com)

    YanıtlaSil
  110. Mali yardıma mı ihtiyacınız var? Hemen her çeşit kredi başvurusunda bulunun
    Ve acilen paranı al!

    Bize e-posta: muratacarfinancialservice@gmail.com

    5,000 dolardan 5,000,000,00 dolara * Randevu kredisinin tutarı
    * Faiz oranı% 2
    * 1 ila 20 yıl arasında geri ödeme seçeneği.
    * Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
    * Kredi esneklik şart ve koşulları.
    Bugün mali yardım için bize e-posta gönder: muratacarfinancialservice@gmail.com

    içtenlikle
    Yönetim

    YanıtlaSil
  111. Borçlarınızı ödemek için acil olarak borcunuza mı ihtiyacınız var yoksa işinizi geliştirmek için bir krediye mi ihtiyacınız var? Konsolidasyon kredisi veya ipotek mi ihtiyacınız var? Bankalar ve diğer finansal kuruluşlar tarafından reddedildi mi? Artık arayın, çünkü tüm maddi sıkıntılarınızı geçmişte kaldı etmeye hazırız! Şirketlere, özel kuruluşlara ve bireylere% 2'lik düşük ve uygun faiz oranıyla kredi veriyoruz. Aşağıdaki adresten bize e-posta yoluyla ulaşabilirsiniz: (aliciaradu260@gmail.com)

    VERİLERİN UYGULANMASI

    1) İsim ...........................
    2) Ülke .......................
    3) Adres ......................
    4) Cinsiyet ........................
    5) Medeni hal .............
    6) Meslek ................
    7) Telefon Numarası ...........
    8) işyerinde pozisyon .....
    9) aylık gelir ....................
    10) Kredi miktarı .........
    11) kredinin süresi .....
    12) Kredinin amacı ..................
    13) Doğum Tarihi ........................

    Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

  112. Asa kredi kredisi sirketi, kisisel isyerinizi baslatmaniz için gereken her
    miktari ödünç vermeye hazirdir. Biz% 2 faiz oraniyla kredi veriyoruz, bu
    yüzden için basvurun.
    Tarimsal çiftçilik kredisi. Krediye ihtiyaciniz varsa bizimle iletisime geçin.
    E-posta: asaloaninstituteplc@gmail.com, ayrica bu adresle de iletisime geçebilirsiniz
    E-posta: asaloaninstituteplc@yahoo.com

    Asa loan lending company are ready to loan you any amount you need to start
    up your personal business. we give out loan at 2% interest rate, so Kindly apply for
    agricultural farming loan. if you need loan contact our
    email:asaloaninstituteplc@gmail.com, you can also contact this
    email:asaloaninstituteplc@yahoo.com

    YanıtlaSil
  113. Genel Kamuya Dikkat,

    Bir krediye ihtiyacın var mı? Eğer evet ise 3% 'lük düşük faiz oranı ile kredi öneriyoruz ve kredi kontrolü yapmadan kişisel krediler, borç konsolidasyon kredileri, girişim sermayesi, iş kredileri, eğitim kredileri, konut kredileri veya "herhangi bir nedenle krediler" sunuyoruz Ancak yöntemimiz, Ihtiyaç duyduğunuz kredi miktarını ve ayrıca karşılayabileceğiniz süreyi belirtmek için bir şans veriyor, e-posta: elenanino07@hotmail.com

    Bu size ihtiyacınız olan parayı elde etmek için gerçek bir şans verir! E-posta ile ilgileniyorsanız: elenanino07@hotmail.com

    Saygılarımla
    Bayan Elena
    E-posta: elenanino07@hotmail.com

    YanıtlaSil
  114. Barclays bank plc. 2.000 $ - $ 300.000.000 ($) USD, (£) GBP, (€) arasında değişen işletme kredileri, tarım kredileri, kişisel krediler, emlak kredileri, konut kredileri, markshot kredileri, sanayi kredileri, Çiftlik Çiftlik Kredileri vb. Euro veya Singapur Doları ($) vs. Biz% 2 oranında kredi veriyoruz. Para, onaylandıktan 2 saat sonra hesabınıza yatırıldı. Bir KREDİ edinmek istiyorsanız, isteğinizi e-posta yoluyla bize göndermekten çekinmeyin: barclaysbank.plc198@gmail.com

    YanıtlaSil
  115. Güvenilir kredilerinizi% 2 faiz oranında alın. Kapı adımınızda finansal fırsatlar sunuyor, bugün başvuruyor ve 2 saat içinde borcunuzu alıyoruz. Biz sadece size daha iyi hizmet etmek için buradayız. (HİZMETLERİMİZ) * NAKİT ÖDEMELER * ÖĞRENCİ KREDİ * KİŞİ KREDİ * İŞLETMEZLİ KREDİLER * İPEKLER * PAY GÜNÜ KREDİ * BORÇ KONSOLİDASYONU. Minimum Miktarı 2.000 $ 'dan Maksimum 150.000.000 $' a Vermekteyiz. Hizmetlerimiz çok hızlı ve güvenilirdir. E-posta: Murrayloanfinance@gmail.com

    YanıtlaSil
  116. Bir krediye ihtiyacın var mı? İşte finansal problemi olanlar ve hayatlarında finansal yükselme isteyenler için bir fırsat, çok makul bir faiz oranı ile kredi veriyoruz, kredi borcunu, iş kredisini, tıbbi krediyi, konut kredisini, öğrenciyi kredi vereceğiz Finansal stresten ulusa yardım etmek için kredi vb. Mali yardım için bize bugün E-posta ile ulaşın: creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  117. UYGULANAN VE GİZLİ HİZMET KREDİSİNDEN BİR KREDİ GÜVENLİĞİNE YÖNELİK, BİLGİ KONUSU OLABİLİR!

    Merhaba Her Biriniz, Ben Bayan Caro White adıyla, ABD vatandaşıyım. Bu aracı, Rab'bin bana nasıl çimten zarafete hayatımı değiştiren borç verene ve gerçek Yetkisiz krediye, nasıl bir zahmetin, zengin bir övünebilen başarılı bir kadına verdiği şahitliği yayınlamak için hemen kullanmak istiyorum. Stres ve maddi sıkıntılar olmaksızın zengin ve sağlıklı mutlu hayat. Bugün artık onurlu bir kadın olarak görüyorum. İnternetten borç almaya aylar sonra boşuna değildi ve 2000 doları dolandırıcılık yapan dolandırıcılıkların eline geçti. Ve bu olduğunda, beni çok şaşkına çevirmiş ve çaresiz kalmıştım ve beni acılarımı ekleyemeyecek gerçek, yasal ve gerçek bir kredi veren çevrimiçi olarak Tanrı'ya dua ediyordum. Bu yüzden kısa bir süre önce bir çevrimiçi kredi aldım bir arkadaşım aramaya karar verdim, bu konuyu tartıştık ve sonuç olarak, FRANCIS JOHNSON CORPORATIVE LOAN COMPANY WORLDWIDE'ın Genel Müdürü Sayın Deacon Francis Johnson olan bir adamdan bahsetti. Bu nedenle, yılda% 3 gibi düşük bir faiz oranıyla (506,000.00 ABD Doları) bir kredi talebinde bulundum ve ona maksimum şirketimi vereceğim ve Kurumca verilen talimatlara uydum ve yakında kredim onaylandı Herhangi bir stres veya gecikme olmaksızın ve transfer kredisi ile ilgili yapılmış olan ve banka hesabıma yatırılan kredinin en geç iki (2) günden az bir sürede hazırlıkları yapılmaktadır. Halkım çok uzakta ve yakınında, bu büyük bir tanıklık değil mi? Bu şimdi beni kötü olanların hala iyi ve dürüst olanı olduğuna inanmamı sağlıyor. Bu nedenle, gerçek ve hakiki bir kredi sağlamak isteyen size tavsiyelerde bulunmak, aşağıdaki e-posta adresini kullanarak FRANCIS JOHNSON CORPORATIVE LOAN COMPANY ile iletişime geçmek istiyorum: (Corporativeloancompany@gmail.com), Cennetteki Tanrı'nın her zaman dua ediyorum Hayatımda yaptığı iyi şeylerden dolayı onu kutsasın. Bir kez daha, çevrimiçi bir kredi vermeyi ararken birçokları dolandırıcılık olduğuna dikkat et! Her zaman insanlara anlattığım bir şey, bu kurumda bir kredi talebinde bulunmanın, En İyi İyi İman ve Güven Varlığına sahip olmanız gerektiğidir.

    Teşekkür ederim Tanrı korusun

          İmzalı
    Bayan Caro White

    YanıtlaSil
  118. NASIL BAŞARILI BİR KREDİ NASIL İSTEDİM? BU HUSUS OLUŞTURMADAN HİÇBİR ŞEKİLLENDİ

    Merhaba iyi insanlarım uzaktaki yerden, ben Bayan California, Sophia Levi vatandaşıyım. Bu aracı, kredisel arzularımı sağlayan bu hakiki ve Tanrı'dan korkan para havalandırıcıyı takdir etmek ve ifade etmek için kullanıyorum. Saygılarımla, bu modern günlerde hala var olduğunu düşünmüyorum!

    Dört kişiden oluşan bir anneyim, aylarca şimdi çocuk okul ücretlerini ödemek ve iyi bir iş kurmak için kredi arayışı içindeyim, finansal yardım isteyen farklı bir kredi şirketine giderken, boşuna bunun yerine bu kredi şirketlerini göndermeye son veriyorum Para, hala arzularımı almıyor. Bu yüzden faturalarımı ödemek için nasıl bir çözüm bulabileceğimi düşünüyordum. Bir gün, eski arkadaşım Bayan Franker Davison'la randevu alarak, birbirimizi yakalamaya çalışırken ailenin akşam yemeği için ne vereceğini alışverişte süper bir yerdeydim, ona hikayemi anlattım ve aynı hikayeyi de paylaştı. Kendisinin de aynı duruma düştüğünü söylemişti. PASTOR ABRAHAM FINANCE INTERNATIONAL adlı bir kredi şirketini tanrı korkusuyla tanışıncaya kadar değil, 180.000 dolarlık toplam kredi tutarı ödeyerek acısını sona erdirmek zorunda kaldı. Pratikte bu enstitüden bir kredi almaya kimin başardığını görerek, kalbim hemen şirketin posta adresini verdiğinde sevinçle doldu. Akşam yemeğinden sonra o akşam yemeğinden sonra bu şirketle temasa geçtim ve şirketin% 3 faiz oranı ile kredi verdiklerini söylediler ve ne yapılacağını ve yaptıkları firmaya sunacakları belgeleri bana söylediler. Bunu öğrenmeden önce, 200.000 dolarlık kredi plan planımın banka hesabıma aktarıldığı mesajı verildi, bankamatik bankamatik hesap numarasına belli miktarda para aktarıldığına dair bir onay mesajı aldım hemen. Ödemek istendiğim tek ücret, ödenen sadece 200 $ iade edilebilir bir ücret ve benim kredi başarıyla verildi. Sonunda bir dizi para isteyecek olan diğer kalpsiz insanlar gibi değil de, yine de kredi verilmez. Şimdi borcumu ödemiştim ve şimdi çok mutlu ve yerine getirilmiş bir kadınım ve şimdi kendi işyerim var. Sevgili arkadaşlar oradaysanız ve aynı mali güçlüklerle karşılaşıyorsanız ve ne yapmanız gerektiği ve nerede olacağını bilmiyorsanız, şimdi acele etmenizi rica ederim, e-posta yoluyla Dawson Williams Kıtalararası Finans'ın CEO'su Sayın Deacon Dawson Williams ile iletişime geçin. Aşağıdaki yazıyı yazınız: 'Pastorabrahamfinance@gmail.com' Size güvence verdim, Pastor İbrahim Thomas'ın yapması gereken küçük bir vaka sizinkidir, verdiğiniz krediyi tıpkı yaptığım gibi deneyebilir ve buna göre takip edebilirsiniz. Gerektiği gibi, benim gibi başarılı olacaksın ve bir dahaki tanık olacaksın.

    Benim yaptığım Tanrı da senin yapacak

    Bayan Sofia Levi

    Tanrı kutsasın

    YanıtlaSil
  119. Mali probleminizi çözmek için acilen bir krediye ihtiyacınız var mı? Bize ulaşın: bonthaloanfundshelp@gmail.com Whatsapp Numarası: +919066210641

    YanıtlaSil
  120. Mali yardıma mı ihtiyacınız var? Hemen her çeşit kredi başvurusunda bulunun
    Ve acilen paranı al!

    Bize e-posta: muratacarfinancialservice@gmail.com

    5,000 dolardan 5,000,000,00 dolara * Randevu kredisinin tutarı
    * Faiz oranı% 2
    * 1 ila 20 yıl arasında geri ödeme seçeneği.
    * Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
    * Kredi esneklik şart ve koşulları.
    Bugün mali yardım için bize e-posta gönder: muratacarfinancialservice@gmail.com

    içtenlikle
    Yönetim............

    YanıtlaSil
  121. Herkese merhaba, adım adım bayan karabağ çökel. Türkiyede yaşıyorum bugün mutlu bir kadın ve kendi durumumda ailemi fakir durumumdan kurtardığım herhangi bir borç verenin, kendisine borç arayan herkese danışacağım, bana ve aileme mutluluk verdi, 120.000.00TL'lik bir krediye ihtiyacım vardı, çünkü ben 3 çocuklu tek bir anneyim, hayatımı başlatmak için 120.000.00TL'lik bir krediyle bana yardımcı olan bu Dürüst ve Tanrı'dan korkan kadın kredi borçlusunu tanıştım, O bir ALLAH korkusu Kadın, eğer krediye ihtiyacınız varsa ve borcunuzu geri öderseniz lütfen onunla temas kurun, ona Sayın Karabağ çökel'in bahsettiğini söyleyin. Mrs mariza ile e-posta yoluyla iletişime geçin: e-postayı yanıtlayın (marizaloanservice@gmail.com) veya 587-774-2788'i arayın.

    YanıtlaSil
  122. Herkese merhaba, adım adım bayan karabağ çökel. Türkiyede yaşıyorum bugün mutlu bir kadın ve kendi durumumda ailemi fakir durumumdan kurtardığım herhangi bir borç verenin, kendisine borç arayan herkese danışacağım, bana ve aileme mutluluk verdi, 120.000.00TL'lik bir krediye ihtiyacım vardı, çünkü ben 3 çocuklu tek bir anneyim, hayatımı başlatmak için 120.000.00TL'lik bir krediyle bana yardımcı olan bu Dürüst ve Tanrı'dan korkan kadın kredi borçlusunu tanıştım, O bir ALLAH korkusu Kadın, eğer krediye ihtiyacınız varsa ve borcunuzu geri öderseniz lütfen onunla temas kurun, ona Sayın Karabağ çökel'in bahsettiğini söyleyin. Mrs mariza ile e-posta yoluyla iletişime geçin: e-postayı yanıtlayın (marizaloanservice@gmail.com) veya 587-774-2788'i arayın.

    YanıtlaSil
  123. Ben Celine Rehwaldt Almanya'dan bir Özel kredi alacak mısınız, bir iş kredisi, kişisel kredi, ev kredisi, araba Kredisi, öğrenci kredisi, borç konsolidasyon kredisi, teminatsız kredi ve girişim sermayesi arıyor musunuz? Bir banka ya da finans kurumu tarafından bir ya da daha fazla nedenden ötürü bir kredi reddedildiyse. Kredi Çözümleriniz için doğru yerdesiniz. Çözümlerimiz, dünyanın herhangi bir yerinde, 1 yıldan 30 yıla kadar geri ödeme süresi içinde minimum 1,000 ila 100,000,000 arasında değişen tüm bireylere kredi veriyoruz. Lütfen e-posta yoluyla daha fazla bilgi için benimle iletişime geçin: celine.rehwaldtfirm@gmail.com

    YanıtlaSil
  124. Eger temas sonra ucuz 3% olarak için dr steven borçlarini ve kredi is için, Noel kredileri, bireysel kredi, ögrenci kredisi vb ödemek için acil kredi gerekiyor mu E-posta: richardalicia2@gmail.com

    YanıtlaSil
  125. günaydın
                  Eğer çok hakiki kredi arıyorsunuz?
    WinTrust İpotek Company'den krediler, tebrik için Başvuru
                       Biz, kredi borç veren sertifikalı
    Eğer işinizde mali yardım istiyor musunuz?
    Eğer Hayalinizdeki evi ve arabası almak istiyor musunuz?
    Bir işe başlamak istiyor musunuz ve nereden başlamak bilmiyor musunuz?
    Eğer bankalar ve sürekli diğer Finansal Kurumlar tarafından geri çevrildi mı?
    Biz% 3 hesaplı faiz oranıyla kredi vermek Çünkü artık Endişe? 24 saat içinde İşlenmiş. Biz 5.000 100.000.000 USD-aralığında kredi vermek, E-posta: dporterwintrustmortgage@outlook.com

        Biz dinlemek için sabırsızlanıyoruz
    İPOTEK GÜVEN WIN

    YanıtlaSil
  126. Sir John Marez Loan Company'ye hoşgeldiniz (johnmarezfinancialservice@gmail.com}% 2 makul bir faiz oranı ile onaylı ve meşru ve uluslararası lisanslı kredi veriyoruz. Biz bağımsız bir finansal kurumuz. 1 yıldan 20 yıla kadar geri ödeme süresi içinde minimum 1.000USD ila 100.000.000 ABD Doları arasında değişen dünya .İyi ya da kötü kredi, ticari / işletme kredileri, araba kredileri, leasing ile tüm vatandaşlar ya da sivil vatandaşlar için kolay kişisel krediler sunuyoruz. / Ekipman finansmanı, borç konsolidasyon kredileri, konut kredileri ve garantili kredi hizmetleri E-posta .. (johnmarezfinancialservice@gmail.com)...

    YanıtlaSil
  127. Sir John Marez Loan Company'ye hoşgeldiniz (johnmarezfinancialservice@gmail.com}% 2 makul bir faiz oranı ile onaylı ve meşru ve uluslararası lisanslı kredi veriyoruz. Biz bağımsız bir finansal kurumuz. 1 yıldan 20 yıla kadar geri ödeme süresi içinde minimum 1.000USD ila 100.000.000 ABD Doları arasında değişen dünya .İyi ya da kötü kredi, ticari / işletme kredileri, araba kredileri, leasing ile tüm vatandaşlar ya da sivil vatandaşlar için kolay kişisel krediler sunuyoruz. / Ekipman finansmanı, borç konsolidasyon kredileri, konut kredileri ve garantili kredi hizmetleri E-posta .. (johnmarezfinancialservice@gmail.com)...

    YanıtlaSil
  128. İyi Günler Bay / Bayan:

    Meşru bir kredi almak, her zaman finansal problemi olan ve ona çözüm bulmaya ihtiyaç duyan müşteriler için büyük bir sorun olmuştur. Kredi ve teminat konusu, müşterilerin meşru birinden kredi ararken endişelerleridir
    Borç veren
    . Ama ... kredi endüstrisinde bu fark yarattı. $ 2,500 aralığında bir kredi ayarlayabiliriz. 500.000.000 $ 'a kadar düşük faiz oranıyla% 3 faiz

    Hizmetlerimiz şunları içerir:
    Borç Konsolidasyon
    İkinci İpotek
    İş Kredileri
    Bireysel Krediler
    Uluslararası Krediler
    Her çeşit kredi
    Aile kredisi
    VB
    Lütfen bu e-postaya derhal cevap verin: (durdaneguneyfinancialservice@gmail.com)

    Sosyal güvenlik yok ve kredi kontrolü yok,% 100 Garanti. Tek yapmanız gereken tam olarak ne istediğinizi bize bildirin ve hayallerinizi gerçeğe dönüştüreceğiz. (DURDANE GUNEY KREDİ BANKASI). Bankalarınız "Hayır" dediğinde EVET diyor. Son olarak, sınırsız sermayeye sahip olduğumuz için küçük ölçekli kredi firması, aracılar, küçük ölçekli finansal kuruluşlara fon sağlıyoruz. Bir kredi temin etme hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın, Lütfen bu e-postayı derhal yanıtlayın: (durdaneguneyfinancialservice@gmail.com)

    YanıtlaSil
  129. Dikkat,

    Bir İş kurmak veya Faturalarınızı birine ödeyelim mi bir kredi arıyor musunuz? Banka veya diğer borç verenler tarafından geri çevrildi mi? Hiçbir gecikme ya da sorunsuz aradıklarınızı boyutu önermek için buradayız diye endişelenmeyin; Bugün daha fazla bilgi almak için lütfen aşağıda e-posta yoluyla bize ulaşın;

    E-posta: easyloanfirm2020@gmail.com

    Saygılarımızla
    Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com

    2% iş kredisi teklifi

    YanıtlaSil
  130. İyi Günler Bay / Bayan:

    Meşru bir kredi almak, her zaman finansal problemi olan ve ona çözüm bulmaya ihtiyaç duyan müşteriler için büyük bir sorun olmuştur. Kredi ve teminat konusu, müşterilerin meşru birinden kredi ararken endişelerleridir
    Borç veren
    . Ama ... kredi endüstrisinde bu fark yarattı. $ 2,500 aralığında bir kredi ayarlayabiliriz. 500.000.000 $ 'a kadar olan kısmı% 3 faiz kadar

    Hizmetlerimiz şunları içerir:
    Borç Konsolidasyonu
    İkinci İpotek
    İş Kredileri
    Bireysel Krediler
    Uluslararası Krediler
    Her çeşit kredi
    Aile kredisi
    VB
    Lütfen bu e-postaya derhal cevap verin: (durdaneguneyfinancialservice@gmail.com)

    Sosyal güvenlik yok ve kredi kontrolü yok,% 100 Garanti. Tek yapmanız gereken tam olarak ne istediğinizi bize bildirin ve hayallerinizi gerçeğe dönüştüreceğiz. (DURDANE GUNEY KREDİ BANKASI). Bankalarınız "Hayır" dediğinde EVET diyor. Son olarak, sınırsız sermayeye sahip olduğumuz için küçük ölçekli kredi firması, aracılar, küçük ölçekli finansal kuruluşlara fon sağlıyoruz. Bir kredi temin etme hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın, Lütfen bu e-postayı derhal yanıtlayın: (durdaneguneyfinancialservice@gmail.com)

    YanıtlaSil
  131. Merhaba, Kredi teklifi şimdi geçerlidir 2%, 5000-1million lirasi:EPOSTA: sadikmoneyorg@GMAIL.COM
    Bu Sadik Yasar, özel kredi borç veren kamuoyunu bilgilendirmek için bir mali fırsat herkese açıktır herhangi bir mali yardıma ihtiyacı olduğunu. % 3 faiz oranıyla açık ve anlaşılır terimler ve bireyler, firmalar ve şirketlerin koşulları kredi vermek altında biz. E-posta usa bugün: (sadikmoneyorg@gmail.com) or sadikmoneyorg@GMAIL.COM

    YanıtlaSil
  132. Ben potansiyel bir kredi vericisiyim ve acil kredi almam gerekiyorsa fakir ve muhtaçlara kredi veriyorum, şimdi bana e-posta adresim jackballard396@gmail.com üzerinden ulaşın
    Işim fakirlere ve yardıma muhtaç insanlara yardım etmek ve şimdi bana ulaşmaktır.

    seni seviyorum

    YanıtlaSil
  133. Mali yardıma mı ihtiyacınız var? Hemen her çeşit kredi başvurusunda bulunun
    Ve acilen paranı al!

    Bize e-posta: muratacarfinancialservice@gmail.com

    5,000 dolardan 5,000,000,00 dolara * Randevu kredisinin tutarı
    * Faiz oranı% 2
    * 1 ila 20 yıl arasında geri ödeme seçeneği.
    * Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
    * Kredi esneklik şart ve koşulları.
    Bugün mali yardım için bize e-posta gönder: (muratacarfinancialservice@gmail.com)

    içtenlikle
    Yönetim

    YanıtlaSil
  134. Yardım için bugün kredi şirketinden Mrs mariza ile iletişime geçin.

    Herkese merhaba, adım adım bayan karabağ çökel. Türkiyede yaşıyorum bugün mutlu bir kadın ve kendi durumumda ailemi fakir durumumdan kurtardığım herhangi bir borç verenin, kendisine borç arayan herkese danışacağım, bana ve aileme mutluluk verdi, 120.000.00TL'lik bir krediye ihtiyacım vardı, çünkü ben 3 çocuklu tek bir anneyim, hayatımı başlatmak için 120.000.00TL'lik bir krediyle bana yardımcı olan bu Dürüst ve Tanrı'dan korkan kadın kredi borçlusunu tanıştım, O bir ALLAH korkusu Kadın, eğer krediye ihtiyacınız varsa ve borcunuzu geri öderseniz lütfen onunla temas kurun, ona Sayın Karabağ çökel'in bahsettiğini söyleyin. Mrs mariza ile e-posta yoluyla iletişime geçin: e-postayı yanıtlayın (marizaloanservice@gmail.com) veya 587-774-2788'i arayın.

    YanıtlaSil
  135. Yardım için bugün kredi şirketinden Mrs mariza ile iletişime geçin.

    Herkese merhaba, adım adım bayan karabağ çökel. Türkiyede yaşıyorum bugün mutlu bir kadın ve kendi durumumda ailemi fakir durumumdan kurtardığım herhangi bir borç verenin, kendisine borç arayan herkese danışacağım, bana ve aileme mutluluk verdi, 120.000.00TL'lik bir krediye ihtiyacım vardı, çünkü ben 3 çocuklu tek bir anneyim, hayatımı başlatmak için 120.000.00TL'lik bir krediyle bana yardımcı olan bu Dürüst ve Tanrı'dan korkan kadın kredi borçlusunu tanıştım, O bir ALLAH korkusu Kadın, eğer krediye ihtiyacınız varsa ve borcunuzu geri öderseniz lütfen onunla temas kurun, ona Sayın Karabağ çökel'in bahsettiğini söyleyin. Mrs mariza ile e-posta yoluyla iletişime geçin: e-postayı yanıtlayın (marizaloanservice@gmail.com) veya 587-774-2788'i arayın.

    YanıtlaSil
  136. Merhaba herkesi bu dünyada gören herkese, bu sitede bir sürü scammer var, paylaşmak için iyi haberlerim var. Borç veren şirkete mutlu ve minnettar olmak için lütfen bana katılın. Az önce yasal bir ELINA JOHNSON LOAN FIRM'ından kredi aldım. Onların iletişim şeklimi buydu. Bu forumda, Endonezya'dan Bayan Nuliana Novi'nin ifadesini gördüm ve onlardan nasıl bir kredi aldığını ve onlara "elinajohnson22@gmail.com" adlı herkese bir e-posta verdi; böylece onlara e-postayla gönderdim ve e-postamıza yanıt verdiler Dürüst olmak gerekirse, İlk başta paramı daha önce aptalca kaybetmiş olduğum için çok korktum. Ancak, 3 saatten az bir sürede RP 700,000,000 kredi ile şahane davrandım, hesabıma gerçekten aktarım için başvurdum. Bütün süreç basitti. Ve% 2 oranında acil kredi alıyorum hızlı var var Ücretsizdir. Benden hiçbir garanti vergisi talep edilmiyor. Şimdiye kadar, bunun doğru olduğuna inanmanın zor olduğunu düşünüyorum. Bankamdan bir uyarı aldığımda hayal ettiğimi sanıyordum. Şimdi kalbim sevinçle doludur. Tavsiyem, iş kurmak veya bir projeyi finanse etmek için meşru bir kredi sayısını öğrenmek için samimi bir dürtü arayan herkes için basittir ve şimdi bunları e-postayla göndermekten hoşlanmama ne kadar hoş bir sürpriz olacaktı. Nuliana novi'ye bu forumda temas kurmalarına özellikle teşekkür etmek istiyorum. Onlara seslenip onlardan borç alırsanız, lütfen başkalarının da yararlanabilmesi için müjdeyi yayın. Teşekkürler, onları tekrar e-posta ile gönderelim: ^elinajohnson22@gmail.com
    ^, Benim adım Wahyuni ​​Elvin Bana ulaşın, işte benim e-postam wahyunielvin@gmail.com.
     Not: tüm scammers kayıt ücretleri için isteyin, dikkatli olun, her şey bir aldatmaca. Tanrı hepinizi kutsasın
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  137. İyi Günler Bay / Bayan:

    Meşru bir kredi almak, her zaman finansal problemi olan ve ona çözüm bulmaya ihtiyaç duyan müşteriler için büyük bir sorun olmuştur. Kredi ve teminat konusu, müşterilerin meşru birinden kredi ararken endişelerleridir
    Borç veren
    . Ama ... kredi endüstrisinde bu fark yarattı. $ 2,500 aralığında bir kredi ayarlayabiliriz. 500.000.000 $ 'a kadar düşük faiz oranıyla% 3 faiz

    Hizmetlerimiz şunları içerir:
    Borç Konsolidasyonu
    İkinci İpotek
    İş Kredileri
    Bireysel Krediler
    Uluslararası Krediler
    Her çeşit kredi
    Aile kredisi
    VB
    Lütfen bu e-postaya derhal cevap verin: (durdaneguneyfinancialservice@gmail.com)

    Sosyal güvenlik yok ve kredi kontrolü yok,% 100 Garanti. Tek yapmanız gereken tam olarak ne istediğinizi bize bildirin ve hayallerinizi gerçeğe dönüştüreceğiz. (DURDANE GUNEY KREDİ BANKASI). Bankalarınız "Hayır" dediğinde EVET diyor. Son olarak, sınırsız sermayeye sahip olduğumuz için küçük ölçekli kredi firması, aracılar, küçük ölçekli finansal kuruluşlara fon sağlıyoruz. Bir kredi temin etme hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın, Lütfen bu e-postayı derhal yanıtlayın: (durdaneguneyfinancialservice@gmail.com)

    YanıtlaSil
  138. Herhangi bir kredi almak için acil misiniz? 1000-5000000 $ 'dan tüm kredileri almamıza yardım ediyorum! Bankalardan kötü bir kredi geçmişiniz varsa ve acilen maddi yardıma ihtiyacınız varsa, ihtiyacım olan parayla şirketim size bugün yardım etsin! Para aynı gün geldi! % 3 faiz oranı, bize bir kredi almak için e-posta gönderin> esteepaydayloans@gmail.com veya (esteepaydayloans@Gmail.com)

    YanıtlaSil
  139. Acil bir kredi, acil kredi teklifi mi istiyorsun?
    İmalat, ticaret ve hizmet sektöründe yer alacak ekipman, araba, mağaza açılımı satın almak isteyen kafeler, restoranlar, atölyeler gibi geleneksel bir işe başlamaya hazır olan tüm girişimcilerin finansman ihtiyaçlarını destekliyoruz. Küçük işletme girişimcilerinin borç verme değerlendirmesi, herhangi bir kısıtlama veya girişimcinin finansal verileri veya kapasitesine dayanmaz. Ayrıca,% 3 faiz oranı ile özel kişilere kredi verir,
    Küçük işletmeler girişimcileri ve büyük firmalar için finansman olanakları
    Daha fazla bilgi için, şimdi bizimle iletişime geçin e-posta külfümüz.
    E-posta: alexanderfinance@hotmail.com

    YanıtlaSil
  140. Selamlar herkese, işiniz için bir krediye ihtiyacınız var mı,
    Bu yazı size kredi arzı ve yatırım teklifimi veriyorum, daha fazla bilgi için size cevap vereceğim
    Finansman arayanların, maddi zorluklarla karşı karşıya olan kişiler ve işletmeler için 5.000 tl - 25 milyon tl arasında değişen kredileri sunan biriyim. Sadece yılda% 2'lik bir faiz oranı ile kısa süre içerisinde krediniz olacaktır.
    Projenize yatırım yapmanız mı gerekiyor? Finansal zorluklarla karşı karşıya olan herhangi bir şahsa, şirkete veya işletmeye ikamet izni olmaksızın müşterilere kredi imkânı sağlıyoruz.
    Koşullarımız hakkında daha fazla bilgi için lütfen bize cevap verin.
    E-posta: alenxanderwalkerusacompany@gmail.com

    YanıtlaSil
  141. Bugün hayatımı değiştiren bir BLANK ATM kartı nasıl bulunduğuna dair ifademi paylaşmak istiyorum. Sokaklarda yaşıyordum, işler benim için çok zordu, faturalarımı ödemek bile çok zordu, yaşadığım apartmandan park etmek zorundayım ve Vegas sokağında uyuyamaya başladım. Bir işi güvenli hale getirmek için elimden geleni yaptım ama hepsi boş verdiler. Bu yüzden, çevrimiçi işler için telefonumdan tarama yapmaya karar verdim, burada Hacker'lardaki tüm dünyada herhangi bir ATM Makinesi'ni kesmek için kullanılabilecek bir Boş ATM kartı ilan eden bir reklam aldım, bunun gerçek olamayacağını hiç düşünmemiştim. İnternet sahtekarlıkla alakalı, bu yüzden bana denemeye karar verdim ve hayatımı iyi düzenleyebilecekse beni nereye götüreceğine baktım. Bu bilgisayar korsanlarına başvurdum ve bana kartın alınması için gereken her şeyi söylediler. Ayrıca 48 saat içinde kartı teslim etmek için elimden geleni yapanlara bir tane kart çektirmek istiyorlarsa kabul ettim ve bir taneye karar verdim. Bu gerçek ve bana yardımcı olan bir aldatmaca değil. Kısa yazıyı kesmek için Blank ATM kartı için başvurduk ve bana 2 gün içinde teslim edildi ve söylendiğim gibi yaptım ve bugün hayatım sokak gezgininden iyi bir evde yaşamak için değişime sahip, ATM yok Bu BLANK ATM CARD, size gönderilmeden önce çeşitli araçlar ve yazılımlarla programlandığı için nüfuz edemeyen MAKİNELER. Hayatım gerçekten değişti ve bunu dünyaya paylaşmak istiyorum, bunun yasadışı olduğunu biliyorum, aynı zamanda akıllı bir yaşam biçimi de var çünkü hükümet bize yardımcı olamayacağından kendi kendime yardım etmeliyiz. Bu BLANK ATM CARD'ı da isterseniz Bay Wandy ile e-posta wandyhackersworld88@gmail.com aracılığıyla iletişim kurmanızı istiyorum.

    YanıtlaSil
  142. Mevcut faturalarınızı ödemek için acil bir borca ihtiyacınız var mı? Veya kendi işini başlatmak için bir krediye ihtiyacın var, işiniz için bir araba satın almak istersiniz. Bu, kredi faiz oranı% 3 ile bir fırsattır. İlgileniyorsanız, bugün e-posta yoluyla bir kredi için bizimle iletişime geçebilirsiniz: sabinhelps@gmail.com daha fazla bilgi için!

    YanıtlaSil
  143. Sir John Marez Loan Company'ye hoş geldiniz (johnmarezfinancialservice@gmail.com)% 2 makul faiz oranı ile kayıtlı ve uluslararası lisanslı bir kredi veriyoruz. İyi veya kötü kredi, ticari / işletme kredileri, araba kredileri, finansal kiralama / Ekinoks, borç konsolidasyon kredileri, konut kredileri ve garantili kredi hizmetleri olan tüm vatandaşlar veya sivil vatandaşlar için kolay kişisel krediler sunuyoruz. E-posta .. (johnmarezfinancialservice@gmail.com)

    YanıtlaSil
  144. PATRICIA KINGSMAN'A HOŞ GELDİNİZ patriciakingsman.loans2016@gmail.com Amacımız, Mükemmel Profesyonel Hizmet sunmaktır.

    Işadamı ya da kadın musun? Herhangi bir mali karışıklığa mı sahipsiniz yoksa kendi işini başlatmak için para gerekiyor mu? Güzel bir Küçük Ölçekli ve orta ölçekli bir iş başlatmak için bir krediye ihtiyacınız var mı? Düşük bir kredi puanı var mı ve yerel bankalardan ve diğer finans kuruluşlarından sermaye kredisi almakta zorlanıyor musunuz?

    Kredilerimiz maksimum güvenlik için sigortalıdır, önceliğimizdir, Ana hedefimiz hak ettiğiniz hizmetleri almanıza yardımcı olmaktır, Programımız, ihtiyacınız olanı hızlı bir şekilde elde etmek için en hızlı yoldur. Aylık giderlerinizi azaltmak için ödemelerinizi azaltın. Tatiller, eğitim, benzersiz alımlar için herhangi bir amaçla kullanabileceğiniz esneklik kazanın

    Bireysel Krediler, Borç konsolidasyonu kredileri, İş Kredileri, Eğitim Kredileri, İpotekli Krediler, Teminatsız kredi, İpotek Kredileri, Payday Kredileri, Öğrenci Kredileri, Ticari Krediler, Araba Kredileri, Yatırımlar Kredileri, Kalkınma Kredileri, Edinim Kredileri, İnşaat Kredileri, bireyler, şirketler ve tüzel kişiler için her biri için% 2'lik düşük faiz oranı vardır. Aileniz için en iyisini yapın ve genel kredi programınızla hayalinizdeki eve de sahip olun.

    BİZE HER TÜRLÜ TEKLİF VERMİYORUZ - UYGUN KREDİ İÇİN GEÇERLİDİR.

    Lütfen, daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Lütfen kredi bilgileriyle bize geri yaz.

    BORÇ BİLGİLERİ

    1) Tam İsimler:
    2) Ülke:
    3) adres:
    4) Eyalet:
    5) Cinsiyet:
    6) Medeni Hali:
    7) Meslek:
    8) Telefon Numarası:
    9) Aylık gelir:
    10) Kin'in yanında:
    11) İhraç Edilen Kredi Miktarı:
    12) Kredi Süresi:
    13) Kredinin Amacı:
    14) Krediye ihtiyacınız olan belirli tarih:

    Eğer bir kredi almak istiyorsanız, lütfen kredi koşuluyla bize yazınız.
    Lütfen, daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Saygılarımla,
    Bayan Patricia Kingsman
    Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Sizden en kısa sürede haber almak için sabırsızlanıyoruz

    İlgilenen başvuru sahipleri bize e-posta yoluyla ulaşmalıdır: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    YanıtlaSil
  145. Adım Bayan Patricia Kingsman, 2017 yılı için yasal olarak yeni bir kredi vericisiyiz ve 500.000.00 $ ve $ 5.000.000.00'dan teklif ettiğimiz finansal yardıma ihtiyacı olan herhangi bir vücuda yardım etmekten hoşlanıyor ve ayrıca euro ve £ yukarıda krediler veriyoruz Bize şu adrese bir e-posta gönderin: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, böylece kredi işleminizin gerçekleşmesi için önümüzdeki 24 saatte borcunuzla hızlı bir şekilde transfer olmanız ve herhangi bir gecikme olmadan güvende olmanız gerekiyor. So email: patriciakingsman.loans2016@gmail.com eğer ilgileniyorsanız

    E-posta: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    YanıtlaSil
  146. Herkese merhaba

       Benim adım Alp Coskun Can ve ben Türkiye'denim sana tüm borç arayanların, kredi teklif eden tek bir gerçek kredi şirketinin olduğunu ve kredi ile bana yardımcı olduğunu söylemek istemektedir Şirketin adı Patricia Kingsman kredi şirketidir ve kredi Kredi borcumda yardımcı olan borç veren adını Mrs Patricia Kingsman'dır. Dolayısıyla, haksız yere bir krediye ihtiyacınız varsa, şimdi bu şirkete gidin ve kredinizi alırsınız. Kredileriniz güvende ve hızlı orada posta patriciakingsman.loans2016@gmail.com dileriz Tüm iyi kredi arayanlar bu gerçek bir şirket teklif kredileri.

       E-posta: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

       Saygılarımla sana

    YanıtlaSil
  147. Merhaba millet herifim ismim CHAGATAI GÜLBAHAR Türkiye'den am Ben sadece şimdi Bayan Patricia Kingsman kredi şirketinden aldım 2017 yeni okunaklı kredi şirketi ve uzun süredir onlardan borç almadım Bugün onlardan borcumu aldım ve Şimdi bu mesajı gönderiyorum ben çok mutluyum bu şirket gerçekten harika bu yüzden herkes bir kredi lazım bu şirketle irtibata geçin onlar orada gerçek harika posta patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    YanıtlaSil
  148. Merhaba herkes benim adım İbrahim Ilhami Hakan ve ben Türkiye'den geliyorum internette bulundunuz ve insanlar daha önce aldatılmış olduklarını ve acilen bir krediye ihtiyacım olduğunu duydum, bu yüzden bir kredi çevrimiçi başvuruda bulunmaktan korktum 3 Insanlar Bayan Patricia Kingsman'ın kredi şirketinden tanıklık ediyorlar, ondan borç aldıklarını ve daha önce hiç kredi almadıklarını ve çok aldatacağımdan korktuklarını ama halkın söylediklerini ve kredi şirketinden ne aldığına inandım ve her şey yolunda gitti. Ve bana ödünç almak için kullanılacak aktarma bedelini gönderdiklerimi söylediler ve bana ödünç verildiğinden korktuğumu söylediler, ben oturdum ve düşündüm ve onlara geri döndüm ve onlara söyledim. Bunu daha önce hiç yapmamıştım ama Bayan Patricia Kingsman onlara bana yardım edeceklerini söylediğimden onlara yardım etmem gerektiğini söyledi ve ben dedim ki şu anda borcumun gönderilmesi için göndermesi gereken bedeli göndermeye gittim dedim. Bankamda param var Nt. Bugün çok önce hiç kandırılmadığım için mutluyum ve bir zamanlar ödünç aldım, şimdi ben mutluyum ve ben ve ailemize de mutlu olacağız, böylece bir krediye ihtiyacı olan herkes bu şirketten aldatılmadan başvurmalıdır. Gerçek ve harika dua ve Tanrı onu oradaki insanlara yardım etmek için kullanmaya devam etmelidir dua. Posta adresi patriciakingsman.loans2016@gmail.com'dur.

      Bir kez daha ben kaldım İbrahim İlhami Hakan

    YanıtlaSil
  149. İsmim Zeki TUNÇ Türkiye'den geliyorum, bu şirketten kredi aldıklarını duydum ve onlardan borç almaya gittim, insanlar aldatmaca hakkında söylediklerini duydum ama bu şirketin kredimle bana yardım etmeden önce hiç karışıklığım olmadı. Bu yüzden birinin ihtiyacı olan herkes onlardan başvurmalıdır orada krediler hızlı ve güvenli posta adresi patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    YanıtlaSil
  150. Herkese merhaba

    Benim adım Turgay Ufuk Savaş'ım Türkiye'den geliyorum bir online kredi arıyordum ve tüm aldatmacalıyım ama Patricia Kingsman kredi şirketi olarak bilinen bu kredi şirketini buldum ve insanlarla çevrimiçi görüşmelerde bulunduğunu gördüm bu yüzden iyi işler yapmaya karar verdim Bir kez daha mutlu olup olmayacağımı deneyin, böylece 350,000.00 Euro'luk bir kredi başvurusunda bulunmuştum ve kredi vereni Patricia Kingsman bana 12 saat içinde bankamatik hesabımda olacağını söyledi, bu yüzden bugün çalışırken bankamın yazdığını gördüm Hesabımda 350.000.00 avroluk bir miktar para olduğunu ve gerçek olduğundan Patricia Kingsman'a teşekkür ediyorum, bu nedenle herhangi bir çevrimiçi krediye ihtiyacınız olursa, çevrimiçi olarak kredi veren tek gerçek şirket olduğu için bana bu şirketten başvurmak gibi kandırmamaya gerek yoktur. . Orada posta adresi patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    YanıtlaSil
  151. İsmim Elif Gizem İrem Ben Turkeyi'yim sadece 2017 yeni okunaklı bir kredi şirketinden borcumu aldım ve bugün kredi borcumda bana yardımcı olan şirketin adı Patricia Kingsman'ın kredi şirketidir, şimdiye kadar sahip olduğum en güzel kredi şirketiyiz Dün onlardan bir kredi başvurusu yaptım ve yaptığım tek ödeme yapmam gerektiğini söylediği aktarım ücretini ödemekti ve derhal sonraki 12 saat içinde ödemeyi yapacağım demiştim kredimle beraber özür dilerim diyemem Ne kadar bana yardım ettiler ama para büyük bir miktardır bu yüzden herkes gerçek bir krediye ihtiyacınız varsa bunun doğru kredi şirketidir iletişim adresi mail adresi: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    YanıtlaSil
  152. İyi günler herkese adım Şeyma derya tuğba ve ben Türkiye'denim Bu şansı kullanmak istiyorum Bu mesajı internete yazmak zorundayım eğer biriniz bir kredi arıyorsanız gerçek bu benimle iletişime geçmek için doğru şirkettir. Iş kadını ve ben 2017 okunaklı bir şirkette bir kredi başvurusu yaptım ve şirketin adı Patricia Kingsman'ın kredi şirketidir ve 2016'dan beri insanlara yardım ediyorlardı ve şu anda 2017'deydik ve onlardan borcumu aldım, eğer biriniz varsa Bir krediye ihtiyacım var çünkü onlar gerçek ben sadece gerçek bir borçla yardıma ihtiyacı olan insanlara kandırılmama dua ediyorum, bu yüzden bu krediyi okur yazarlığa ihtiyacı varsa internette bu şansa yazma şansını kullanıyorum Yanlış şirketten başvurduğunuzda aldatılmayacağınız şekilde bu şirketten başvurun. Orada posta adresi patriciakingsman.loans2016@gmail.com'dur.

    Herkese merhaba güzel günler dua edersen bugünkü gibi mutlu olursun

    YanıtlaSil
  153. Benim adım sümeyye Şevval gülşah ve ben Türkiye'denim Bu saati internette herkese anlatmak için kullanmak istiyorum, internet üzerinden herkese nasıl kredi aldım 3 kez scammed Patricia Kingsman'ın kredi şirketinden dün başvurduklarımı ifade verdim Onun iyi işleri ve nasıl yardım etmeye karar verdiği insanlara başvurmaya karar verdim ve bana ne yapmam gerektiğini söyledim korktum ama bu sabah yaptım şimdi bankamda oradaki para hesabımda uyarı aldım ve kontrol ettim Miktar ve borcum çok mutluyum. Bu yüzden bu sefer kullanıp internette herkese, bu şirketin gerçek olması için bu şirketin gerçek olması için bu şirketin başvurmak için doğru şirket olduğunu söylemek istiyorum çünkü benim adıma scammed olmuyorsa, orada dolandırıcılar var bu şirketten başvuruyor ve Mutlu olacaksın. Orada posta adresi patriciakingsman.loans2016@gmail.com'dur

    YanıtlaSil
  154. PATRICIA KINGSMAN'A HOŞ GELDİNİZ patriciakingsman.loans2016@gmail.com Amacımız, Mükemmel Profesyonel Hizmet sunmaktır.

    Işadamı ya da kadın musun? Herhangi bir mali karışıklığa mı sahipsiniz yoksa kendi işini başlatmak için para gerekiyor mu? Güzel bir Küçük Ölçekli ve orta ölçekli bir iş başlatmak için bir krediye ihtiyacınız var mı? Düşük bir kredi puanı var mı ve yerel bankalardan ve diğer finans kuruluşlarından sermaye kredisi almakta zorlanıyor musunuz?

    Kredilerimiz maksimum güvenlik için sigortalıdır, önceliğimizdir, Ana hedefimiz hak ettiğiniz hizmetleri almanıza yardımcı olmaktır, Programımız, ihtiyacınız olanı hızlı bir şekilde elde etmek için en hızlı yoldur. Aylık giderlerinizi azaltmak için ödemelerinizi azaltın. Tatiller, eğitim, benzersiz alımlar için herhangi bir amaçla kullanabileceğiniz esneklik kazanın

    Bireysel Krediler, Borç konsolidasyonu kredileri, İş Kredileri, Eğitim Kredileri, İpotekli Krediler, Teminatsız kredi, İpotek Kredileri, Payday Kredileri, Öğrenci Kredileri, Ticari Krediler, Araba Kredileri, Yatırımlar Kredileri, Kalkınma Kredileri, Edinim Kredileri, İnşaat Kredileri, bireyler, şirketler ve tüzel kişiler için her biri için% 2'lik düşük faiz oranı vardır. Aileniz için en iyisini yapın ve genel kredi programınızla hayalinizdeki eve de sahip olun.

    BİZE HER TÜRLÜ TEKLİF VERMİYORUZ - UYGUN KREDİ İÇİN GEÇERLİDİR.

    Lütfen, daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Lütfen kredi bilgileriyle bize geri yaz.

    BORÇ BİLGİLERİ

    1) Tam İsimler:
    2) Ülke:
    3) adres:
    4) Eyalet:
    5) Cinsiyet:
    6) Medeni Hali:
    7) Meslek:
    8) Telefon Numarası:
    9) Aylık gelir:
    10) Kin'in yanında:
    11) İhraç Edilen Kredi Miktarı:
    12) Kredi Süresi:
    13) Kredinin Amacı:
    14) Krediye ihtiyacınız olan belirli tarih:

    Eğer bir kredi almak istiyorsanız, lütfen kredi koşuluyla bize yazınız.
    Lütfen, daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Saygılarımla,
    Bayan Patricia Kingsman
    Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Sizden en kısa sürede haber almak için sabırsızlanıyoruz

    İlgilenen başvuru sahipleri bize e-posta yoluyla ulaşmalıdır: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    YanıtlaSil
  155. İsmim ozge dilek i Türkiye'deyim internete yazmak için bu sefer kullanmak istiyorum, bu şirketten sadece 5 milyon pesoya sahip olan kredi fonlarımı verdim Patricia Kingsman'ın kredi şirketi önce insanlara söylediklerine inanmadılar Internet ama denemeye karar verdim ve 2 gün önce krediye başvurdum ve hesabımda 5 milyon liranın toplamı olduğunu ve bankamızdan Patricia Kingsman kredi şirketinden bir uyarı aldım hemen aradı. Beni aradım ve borcumu alıp almadım diye sorduk ve evet dedim ki birileri için bir krediye ihtiyacım varsa daha fazla insanı buraya getirmeliydik dedim, eğer gerçekten bir krediye ihtiyacın varsa bunlar uygulamak için şirkettir Gerçekten harika ve şimdi kredi veren gerçek bir kredi şirketi olduğuna inanıyorum ve bu şirket Patricia Kingsman'ın kredi şirketidir, bu nedenle eğer biriniz acilen bir krediye ihtiyacınız varsa ve bu başvurmanızın doğru şirket olması önemlidir. Orada posta adresi patriciakingsman.loans2016@gmail.com'dur.

    Sonunda gerçekten mutluyum ve şimdi kendi işime başlayabilirim. Patricia, harika ve Tanrı sizi ve şirketini korusun, bir kez daha teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

  156. İşiniz için borç aldın mı, Tıp kredisi, öğrenci kredisi, borç kredisi? Ödemek zorunda olduğun bazı faturalar var mıydı? Daha sonra bu okunaklı kredi şirketine şu adresten ulaşın: creditkredi@gmail.com

    YanıtlaSil

  157. İşiniz için borç aldın mı, Tıp kredisi, öğrenci kredisi, borç kredisi? Ödemek zorunda olduğun bazı faturalar var mıydı? Daha sonra bu okunaklı kredi şirketine şu adresten ulaşın: creditkredi@gmail.com

    YanıtlaSil
  158. İyi Günler Bay / Bayan:

    Meşru bir kredi almak, her zaman finansal problemi olan ve ona çözüm bulmaya ihtiyaç duyan müşteriler için büyük bir sorun olmuştur. Kredi ve teminat konusu, müşterilerin meşru birinden kredi ararken endişelerleridir
    Borç veren
    . Ama ... kredi endüstrisinde bu fark yarattı. $ 2,500 aralığında bir kredi ayarlayabiliriz. 500.000.000 $ 'a kadar düşük faiz oranıyla% 3 faiz

    Hizmetlerimiz şunları içerir:
    Borç Konsolidasyonu
    İkinci İpotek
    İş Kredileri
    Bireysel Krediler
    Uluslararası Krediler
    Her çeşit kredi
    Aile kredisi
    VB
    Lütfen bu e-postaya derhal cevap verin: (durdaneguneyfinancialservice@gmail.com)

    Sosyal güvenlik yok ve kredi kontrolü yok,% 100 Garanti. Tek yapmanız gereken tam olarak ne istediğinizi bize bildirin ve hayallerinizi gerçeğe dönüştüreceğiz. (DURDANE GUNEY KREDİ BANKASI). Bankalarınız "Hayır" dediğinde EVET diyor. Son olarak, sınırsız sermayeye sahip olduğumuz için küçük ölçekli kredi firması, aracılar, küçük ölçekli finansal kuruluşlara fon sağlıyoruz. Bir kredi temin etme hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın, Lütfen bu e-postayı derhal yanıtlayın: (durdaneguneyfinancialservice@gmail.com)

    YanıtlaSil
  159. Merhaba,

              Krediye mi ihtiyacınız var? Buraya geldiğinizde sorunlarınızı çözebilirsiniz. Ben Bayan Anna. Türkiye'den geçtiğimiz hafta Pazartesi günü faturalarımı ödemek için kredi arıyordum, bu yüzden farklı dolandırıcılıkların eline geçtim ve en iyi arkadaşım olan bayan için olmasaydım, farklı borç verenler tarafından dolandırıcılık yapıyordum, Mercy beni Bay'a tanıttı. Johnson Pablo (CEO) Johnson Pablo Loan Company, bana hiçbir stres olmadan 500.000.00TL kredi sağladı. Öyleyse Türkiye'nin iyi insanları, onunla e-posta: johnsonpabloloancompany@gmail.com aracılığıyla iletişime geçebilirsin. Sana onu şirketine gönderdiğimi söylemeyi unutma.

    YanıtlaSil
  160. Okyanus Kredileri ve İpoteği Sınırlı% 2 olarak Küçük ve Büyük Krediler İçin.

    Merhaba işinizi finanse etmek için bir kredi için başvurun, Biz her türlü kredi, özel kredi,
      Bir yılda% 2 kadar düşük faiz oranları ile ticari ve kişisel kredilerle dünyanın herhangi bir yerinde 30 yıl geri ödeme süresi sağlamaktadır. Talep ettiğiniz miktardan 1000'e kadar değişen kredileri sunuyoruz, bugün bizimle iletişime geçiniz;

    Oceanfmortgages@gmail.com
    Oceanfmortgages@gmail.com

    +447087694046

    YanıtlaSil
  161. Değerli müşterimiz ,

    İşe başlamak için bir acil kredi, bir borç kredisi, bir araba mı almanız gerekiyor mu
    Ev, eğer evet artık herhangi bir kredi türünden endişe duymuyor Düşük faiz oranı
    Teminat ve uygun faizsiz% 2 kredi kontrolü olmadan. Eğer
    Aşağıdaki kredi bilgileriyle birlikte muhtaç durumdasın, bize geri dön
    İletişim E-posta: catherineloanfirm97@gmail.com

    Kötü bir borcunuz var mı?
    Faturaları ödemek için paraya ihtiyacınız var mı?
    Yeni bir işe başlamanız mı gerekiyor?
    Kötü finansman nedeniyle bitmemiş bir projeniz var mı?
    Uzmanlık alanınızın bir kısmına para yatırmak istiyor musunuz?
    Kâr mı verdin? Ve ne yapacağımı bilmiyorsun.

    Aşağıdaki kredileri sunuyoruz: Kişisel krediler (teminatsız ve teminatsız),
    İnşaat kredileri (teminatlı ve teminatsız)
    Birleşik borçlanma Öğrenci kredileri, Konsolide borç verme ve diğerleri.
    Kredi başvuru formu

    1. Tam İsimler:
    2. Ülke:
    3. Devlet:
    4. İletişim Adresi:
    5. Gerekli Kredi Miktarı:
    6. Kredinin Vade Süresi:
    7. Aylık Gelir:
    8. Doğrudan Telefon Numarası:
    Daha önce çevrimiçi kredi kullandınız mı (evet veya hayır)

    EMAIL: catherineloanfirm97@gmail.com


    İçtenlikle,

    YanıtlaSil
  162. Değerli müşterimiz ,

    İşe başlamak için bir acil kredi, bir borç kredisi, bir araba mı almanız gerekiyor mu
    Ev, eğer evet artık herhangi bir kredi türünden endişe duymuyor Düşük faiz oranı
    Teminat ve uygun faizsiz% 2 kredi kontrolü olmadan. Eğer
    Aşağıdaki kredi bilgileriyle birlikte muhtaç durumdasın, bize geri dön
    İletişim E-posta: catherineloanfirm97@gmail.com

    Kötü bir borcunuz var mı?
    Faturaları ödemek için paraya ihtiyacınız var mı?
    Yeni bir işe başlamanız mı gerekiyor?
    Kötü finansman nedeniyle bitmemiş bir projeniz var mı?
    Uzmanlık alanınızın bir kısmına para yatırmak istiyor musunuz?
    Kâr mı verdin? Ve ne yapacağımı bilmiyorsun.

    Aşağıdaki kredileri sunuyoruz: Kişisel krediler (teminatsız ve teminatsız),
    İnşaat kredileri (teminatlı ve teminatsız)
    Birleşik borçlanma Öğrenci kredileri, Konsolide borç verme ve diğerleri.
    Kredi başvuru formu

    1. Tam İsimler:
    2. Ülke:
    3. Devlet:
    4. İletişim Adresi:
    5. Gerekli Kredi Miktarı:
    6. Kredinin Vade Süresi:
    7. Aylık Gelir:
    8. Doğrudan Telefon Numarası:
    Daha önce çevrimiçi kredi kullandınız mı (evet veya hayır)

    EMAIL: catherineloanfirm97@gmail.com


    İçtenlikle,

    YanıtlaSil
  163. Merhaba,
    Bankalar bir kredi elde etmek için size dönüyor,
    Şirketim size yardımcı olması için endişelenmeyin.
    En az 4,000.00TL ile 20 milyonTL arasında teklifler veriyoruz,
    Bugün kredi için başvurun.
    Iletişim e-posta bağlantısı: kesteronlineservice@gmail.com

    Saygılarımızla.
    Şirket

    YanıtlaSil
  164. İyi Günler Bay / Bayan:

    Meşru bir kredi almak, her zaman finansal problemi olan ve ona çözüm bulmaya ihtiyaç duyan müşteriler için büyük bir sorun olmuştur. Kredi ve teminat konusu, müşterilerin meşru birinden kredi ararken endişelerleridir
    Borç veren
    . Ama ... kredi endüstrisinde bu fark yarattı. $ 2,500 aralığında bir kredi ayarlayabiliriz. 500.000.000 $ 'a kadar düşük faiz oranıyla% 3 faiz

    Hizmetlerimiz şunları içerir:
    Borç Konsolidasyonu
    İkinci İpotek
    İş Kredileri
    Bireysel Krediler
    Uluslararası Krediler
    Her çeşit kredi
    Aile kredisi
    VB
     Lütfen bu e-postaya derhal cevap verin: (durdaneguneyfinancialservice@gmail.com)

    Sosyal güvenlik yok ve kredi kontrolü yok,% 100 Garanti. Tek yapmanız gereken tam olarak ne istediğinizi bize bildirin ve hayallerinizi gerçeğe dönüştüreceğiz. (DURDANE GUNEY KREDİ BANKASI). Bankalarınız "Hayır" dediğinde EVET diyor. Son olarak, sınırsız sermayeye sahip olduğumuz için küçük ölçekli kredi firması, aracılar, küçük ölçekli finansal kuruluşlara fon sağlıyoruz. Bir kredi temin etme hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın, Lütfen bu e-postayı derhal yanıtlayın: (durdaneguneyfinancialservice@gmail.com

    YanıtlaSil
  165. İyi Günler Bay / Bayan:

    Meşru bir kredi almak, her zaman finansal problemi olan ve ona çözüm bulmaya ihtiyaç duyan müşteriler için büyük bir sorun olmuştur. Kredi ve teminat konusu, müşterilerin meşru birinden kredi ararken endişelerleridir
    ödünç veren
    . Ama ... kredi endüstrisinde bu fark yarattı. $ 2,500 aralığında bir kredi ayarlayabiliriz. 500.000.000 $ 'a kadar olan kısmı% 3 faiz kadar

    Hizmetlerimiz şunları içerir:
    Borç Konsolidasyonu
    İkinci İpotek
    İş Kredileri
    Bireysel Krediler
    Uluslararası Krediler
    Her çeşit kredi
    Aile kredisi
    VB
    Lütfen bu e-postaya derhal cevap verin: (durdaneguneyfinancialservice@gmail.com)

    Sosyal güvenlik yok ve kredi kontrolü yok,% 100 Garanti. Tek yapmanız gereken tam olarak ne istediğinizi bize bildirin ve hayallerinizi gerçeğe dönüştüreceğiz. (DURDANE GUNEY KREDİ BANKASI). Bankalarınız "Hayır" dediğinde EVET diyor. Son olarak, sınırsız sermayeye sahip olduğumuz için küçük ölçekli kredi firması, aracılar, küçük ölçekli finansal kuruluşlara fon sağlıyoruz. Bir kredi temin etme hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın, Lütfen bu e-postayı derhal yanıtlayın: (durdaneguneyfinancialservice@gmail.com)

    YanıtlaSil
  166. Yardım için bugün kredi şirketinden Mrs mariza ile iletişime geçin.

    Herkese merhaba, adım adım bayan karabağ çökel. Türkiyede yaşıyorum bugün mutlu bir kadın ve kendi durumumda ailemi fakir durumumdan kurtardığım herhangi bir borç verenin, kendisine borç arayan herkese danışacağım, bana ve aileme mutluluk verdi, 120.000.00TL'lik bir krediye ihtiyacım vardı, çünkü ben 3 çocuklu tek bir anneyim, hayatımı başlatmak için 120.000.00TL'lik bir krediyle bana yardımcı olan bu Dürüst ve Tanrı'dan korkan kadın kredi borçlusunu tanıştım, O bir ALLAH korkusu Kadın, eğer krediye ihtiyacınız varsa ve borcunuzu geri öderseniz lütfen onunla temas kurun, ona Sayın Karabağ çökel'in bahsettiğini söyleyin. Mrs mariza ile e-posta yoluyla iletişime geçin: e-postayı yanıtlayın (marizaloanservice@gmail.com) veya 587-774-2788'i arayın.

    YanıtlaSil
  167. Yardım için bugün kredi şirketinden Mrs mariza ile iletişime geçin.

    Herkese merhaba, adım adım bayan karabağ çökel. Türkiyede yaşıyorum bugün mutlu bir kadın ve kendi durumumda ailemi fakir durumumdan kurtardığım herhangi bir borç verenin, kendisine borç arayan herkese danışacağım, bana ve aileme mutluluk verdi, 120.000.00TL'lik bir krediye ihtiyacım vardı, çünkü ben 3 çocuklu tek bir anneyim, hayatımı başlatmak için 120.000.00TL'lik bir krediyle bana yardımcı olan bu Dürüst ve Tanrı'dan korkan kadın kredi borçlusunu tanıştım, O bir ALLAH korkusu Kadın, eğer krediye ihtiyacınız varsa ve borcunuzu geri öderseniz lütfen onunla temas kurun, ona Sayın Karabağ çökel'in bahsettiğini söyleyin. Mrs mariza ile e-posta yoluyla iletişime geçin: e-postayı yanıtlayın (marizaloanservice@gmail.com) veya 587-774-2788'i arayın.

    YanıtlaSil
  168. Batıdan bana borç para verdiklerinden ötürü teşekkür etmek istiyorum, bir arkadaşımın apexloans'tan nasıl bir kredi aldığına dair bir tanık buldum ve bir kredi başvurusu yaptım ve borcumu aldım. Bugün acil bir krediye ihtiyacınız varsa, internet dolandırıcılığının bugün yasal kredilere e-posta yoluyla başvurmasını önleyin; apexloans@yahoo.com

    YanıtlaSil
  169. Yorumunuz onay bekliyor.

    E-posta: addisonfinancialorporation@gmail.com

    İşletme Kredisi, Kişisel Kredilendirme, Oto Kredisi, Tarım Kredisi veya Proje Finansmanı'na ihtiyacınız var mı? Sana iyi haberlerim var Kredi ve birliklerde% 2 çoklu oran sunuyoruz. Daha fazla bilgi için lütfen adresimize e-posta gönderin: addisonfinancialorporation@gmail.com


    addisonfinancialorporation@gmail.com

    KREDİ ŞİRKETİ

    YanıtlaSil
  170. Acele bir kredi isteyen iyi günler mi? Hemen kredi için mcjonesloancompany@yahoo.com ile iletişim kurun.
    Telefon: +17815611941
    Whatsapp: +2349022703318,
    teşekkürler

    YanıtlaSil
  171. Mali yardıma mı ihtiyacınız var? Hemen her çeşit kredi başvurusunda bulunun
    Ve acilen paranı al!

    Bize e-posta: (muratacarfinancialservice@gmail.com)

    5,000 dolardan 5,000,000,00 dolara * Randevu kredisinin tutarı
    * Faiz oranı% 2
    * 1 ila 20 yıl arasında geri ödeme seçeneği.
    * Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
    * Kredi esneklik şartları ve koşulları.
    Bugün mali yardım için bize e-posta gönder: (muratacarfinancialservice@gmail.com)

    içtenlikle
    yönetim.........

    YanıtlaSil
  172. Merhaba Herkes, Yardım için bugün kredi şirketinden Mrs mariza ile iletişime geçin.
    Mrs mariza ile e-posta yoluyla iletişime geçin: e-postayla cevap verin (marizaloanservice@gmail.com)

    İsmim Mrs.Yeter karabağ çökel. Türkiyede yaşıyorum bugün mutlu bir kadın ve kendi durumumda ailemi fakir durumumdan kurtardığım herhangi bir borç verenin, kendisine borç arayan herkese danışacağım, bana ve aileme mutluluk verdi, 120.000.00TL'lik bir krediye ihtiyacım vardı, çünkü ben 3 çocuklu tek bir anneyim, hayatımı başlatmak için 120.000.00TL'lik bir kredi ile bana yardımcı olan bu Dürüst ve Tanrıyı korkutan kadın kredi borçlusunu tanıştım, O bir ALLAH korkusu Kadın, eğer krediye ihtiyacınız varsa ve borcunuzu geri öderseniz lütfen onunla temas kurun, ona Sayın Karabağ çökel'in bahsettiğini söyleyin. Mrs mariza ile e-posta yoluyla iletişime geçin: e-postayı yanıtlayın (marizaloanservice@gmail.com) veya 587-774-2788'i arayın.

    YanıtlaSil
  173. Merhaba Herkes, Yardım için bugün kredi şirketinden Mrs mariza ile iletişime geçin.
    Mrs mariza ile e-posta yoluyla iletişime geçin: e-postayla cevap verin (marizaloanservice@gmail.com)

    İsmim Mrs.Yeter karabağ çökel. Türkiyede yaşıyorum bugün mutlu bir kadın ve kendi durumumda ailemi fakir durumumdan kurtardığım herhangi bir borç verenin, kendisine borç arayan herkese danışacağım, bana ve aileme mutluluk verdi, 120.000.00TL'lik bir krediye ihtiyacım vardı, çünkü ben 3 çocuklu tek bir anneyim, hayatımı başlatmak için 120.000.00TL'lik bir kredi ile bana yardımcı olan bu Dürüst ve Tanrıyı korkutan kadın kredi borçlusunu tanıştım, O bir ALLAH korkusu Kadın, eğer krediye ihtiyacınız varsa ve borcunuzu geri öderseniz lütfen onunla temas kurun, ona Sayın Karabağ çökel'in bahsettiğini söyleyin. Mrs mariza ile e-posta yoluyla iletişime geçin: e-postayı yanıtlayın (marizaloanservice@gmail.com) veya 587-774-2788'i arayın.

    YanıtlaSil